Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#301 skrzypenka
Też bym kupiła nowy.
#302 Paulinux
Ale to jest chore, że księga zażaleń jest u mnie 122 wątkiem na liście jak w szukajce wciśnie się sam enter. To żeby odwrócić ten podejrzanie dobry omen, pożalę się że jest dużo niepewności ostatnio, ale może to dobrze, bo idzie nowe. Mimo jednak, że lubię nowe, wciąż nowe i nowiutkie, jak to ktoś kiedyś napisał w ankiecie, to stresuję się, boję i rozmyślam, co i tak finalnie mi nic nie daje
#303 skrzypenka
Ooo, a cóż to nowego, jeśli mogę spytać? :)
-- (Paulinux):
Ale to jest chore, że księga zażaleń jest u mnie 122 wątkiem na liście jak w szukajce wciśnie się sam enter. To żeby odwrócić ten podejrzanie dobry omen, pożalę się że jest dużo niepewności ostatnio, ale może to dobrze, bo idzie nowe. Mimo jednak, że lubię nowe, wciąż nowe i nowiutkie, jak to ktoś kiedyś napisał w ankiecie, to stresuję się, boję i rozmyślam, co i tak finalnie mi nic nie daje
--
#304 markus1234
Firma Altix jest bardzo dziwna. Otóż w zeszłą środę dzwoniłem do lubelskiego oddziału, bo chciałem się dowiedzieć, czy mają ramki do podpisu. Pani Lucyna Bartnik powiedziała mi, że tak, mają. No więc w sobotę złożyłem zamówienie w sklepie internetowym Altixu na tą że ramkę. Dzisiaj dzwonię znowu do lubelskiego oddziału z zapytaniem, co z moim zamówieniem. Niejaka Pani Justyna Kowalczyk powiedziała mi, że ramek nie ma, bo wszystkie ramki wykupiły banki, i żadne punkty handlowe ich nie mają. Do jasnej cholery! A w zeszłą środę były! Czuję się zawiedziony i oszukany.
#305 DJGraco
Zamówiłeś za pobraniem czy przedpłatą? My zamówiliśmy kiedyś końcówki do laski Ambutech na Altixie za pobrsniem i do dzisiaj nie dostaliśmy ich a minęło sporo czaasu, już chyba kilka lat. Całe szczęście kasa nie poszła, bo to za pobraniem było a z resztą mam teraz Svarovskiego, więc nawet jak by mi ta końcówka jakimś cudem przyszła po latach to nie wykorzystam jej, bo nie mam już Ambutecha.
#306 markus1234
To było za pobraniem na szczęście, ale niesmak pozostaje. Jak można tak do cholery oszukiwać!
#307 Pitef
Tak się składa, że wszystkie oddziały Altix czekają na te ramki. Logistyka robi co może, a może z Lucynką się źle zrozumieliście. Może powiedziała że jako produkt są, natomiast na stanie stricte na oddziale nie było. To prawda, że banki z racji na ustawę o dostępności, żuciły się na ramki, jak małpy na banana.
#308 Zuzler
Nie tylko oni sprzedają ramki.
#309 DJGraco
A ja się pożalę że nie miałem możliwości od początku wakacji podziwiać prawdziwej burzy. Jakoś na lekarstwo, a przynajmniej w moim rejonie
#310 Monte
Uch, mogłeś przyjechać do Lublina, tam w poniedziałek o piątej nad ranem obudziła mnie konkretna burza.
#311 Monte
W ten sam poniedziałek przez pół dnia była zlewa jak 150.
#312 Monte
W ogóle na tym wyjeździe wLublinie i w okolicach Tarnowa trafiłam na kilka burz. Na szczęście oprócz tej o piątej rano w Lublinie, nie były bardzo gwałtowne.
#313 Monte
Talkback mi się wiesza, głośnik mi się psuje, chyba wymienię telefon.
#314 DJGraco
Albo spróbuj CSRa
#315 Paulinux
Na głośnik to nie pomoże niestety. :D
#316 Monte
Właśnie. Poza tym, nie chciałabym zmieniać czytnika ekranu.
#317 markus1234
A ja się chciałbym pożalić na to, że w TalkBacku od Samsunga zniknęła mi funkcja zmiany klawisza modyfikującego z alt na szukaj. Wcześniej ta opcja była, a od dzisiaj jużmi zginęła. Co mam zrobić, abym znowu miał tą funkcję? Używam mapy klawiszy domyślnej, i skróty TalkBackowe kolidują z wpisywaniem polskich znaków. Mam klawiaturę Logitech K380, Samsunga M15 5G i androida 15.
#318 DJGraco
Dawno tak źle zrobionego ripu nie widziałem. I tutaj dla technicznych, także ci, którzy nie mają pojęcia o co chodzi mogą to przeczytać, ale prawdopodobie zrozumieją mało lub prawie w cale.
Po raz, ktoś dodał przerwy do następnego nagrania.
Po dwa, wygenerował nie poprawny cuesheet, gdyż kiedy już zdecydujemy się ripować płytę z dodaniem przerw do następnego nagrania to należy wygenerować odpowiedni cue, w tym przypadku dla przerw dołączonych do następnego tracka. A tam był wygenerowany cuesheet dla domyślnego trybu czyli dodawaj przerwy do poprzedniego nagrania.
3. Nie prawidłowy offset napędu to już akurat najmniejszy problem, bo dan e audio i tak brzmią tak samo, ale jednak ta cisza na początku każdego utworu nie jest w porządku.
#319 daszekmdn
Od tego jest edycja ;) Cue zbędne. Zawsze rozdzielam, i kasuję w diabły.
#320 Monte
Od długiego czasu męczę się strasznie z tym, że nie mogę nic napisać, a w głowie trochę pomysłów...