Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#281 daszekmdn
Chodzi o weryfikację umożliwiającą m.in przesyłanie filmów dłuższych niż 15 minut i kilka innych rzeczy. Bez tego nie przeskoczysz bariery.
#282 midzi
O, ciekawe. U mnie nic, a zdecydowanie dłuższe filmy niż 15 minut lecą na kanał Tyflopodcastu.
#283 daszekmdn
Jest też możliwa weryfikacja po prostu na podstawie ilości przesyłanych filmów i aktywności. Kiedyś wystarczył SMS, więc jak wówczas uruchamiałeś kanał i wrzucałeś regularnie przez wszystkie lata do teraz, to problemu nie ma. Kanał o którym mówię nie był aktywny jakiś dłuższy czas i dlatego pewnie to się stało, ale ogarnęło się na całe szczęście przez weryfikację na bazie ilości treści bo YT chyba załapał, że tu już było wrzucane sporo kiedyś.
#284 Monte
Dzisiaj strasznie chciało mi się spać. Poza tym między godziną czwartą a piątą rano obudził mnie deszcz.
#285 Monte
W tym tygodniu mało kiedy byłam wyspana, dużo się działo. Mam już dosyć.
#286 daszekmdn
Eee, gdyby mogło dużo się dziać nawet kosztem niewyspania, to bym na to przystał. Dosypiał bym w przerwach między jednym dzianiem a drugim.
#287 markus1234
Przegraliśmy z Finlandią 2 do 1. Wielka szkoda, że nie udało się wyrównać do 2 do 2.
#288 daszekmdn
Nic nowego. Polska piłka, śmiech na sali. Od lat już nie oglądam.
#289 MarOlk
Podniecanie się polską piłką nożną to jak kąpiel w basenie z kolorowymi kulkami w wieku 30 lat. No po prostu w pewnym wieku już kurwa nie wypada...
#290 djdenismusic
Znowu straciłem bliską mi osobę. Kurwa ile jeszcze?
#291 EugeniuszPompiusz
@Markus, z reguły my "obalamy finlandię" dziś finlandia... wiecie sami... czas zmienić "łódkę" :P
#292 skrzypenka
K**wa, zmęczona jestem, już mam dosyć. Jeszcze mnie uczniowie jakimiś gównami katarami i innymi zarażają. :/
#293 Monte
Wczoraj naprawdę się wkurzyłam. Nigdzie nie mogę znaleźć kosmetyczki z przegrudkami. W dodatku w tych sklepach wszystko plastikowe i rozwali się błyskawicznie.
#294 markus1234
Samsung na androidzie 15 ma błąd w trakcie odblokowywania telefonu. Dość często w trakcie przeciągania dwoma palcami w celu jego odblokowywania otwiera się aplikacja aparatu, zamiast ekranu głównego OneUI. Piszę o tym tutaj dlatego, że mojej mamie wyskoczyła też aktualizacja do androida 15, i nie wiem, czy uaktualnić jej telefon, czy zostawić przy androidzie 14. Sam niestety uaktualniłem do androida 15, i teraz morduję się z problemem przy odblokowaniu telefonu. Dodam, że moja mama ma Samsunga A15 5G, ja natomiast mam Samsunga M15 5G. Nie chciałbym, żeby gdy zaktualizuję mamie tego androida, to żeby ona narzekała, że ma problem z odblokowaniem telefonu.
#295 wrzos33
Oo mam podobny problem, z tym, że u mnie otwiera się aplikacja telefon. Strasznie mnie to drażni.
-- (markus1234):
Samsung na androidzie 15 ma błąd w trakcie odblokowywania telefonu. Dość często w trakcie przeciągania dwoma palcami w celu jego odblokowywania otwiera się aplikacja aparatu, zamiast ekranu głównego OneUI. Piszę o tym tutaj dlatego, że mojej mamie wyskoczyła też aktualizacja do androida 15, i nie wiem, czy uaktualnić jej telefon, czy zostawić przy androidzie 14. Sam niestety uaktualniłem do androida 15, i teraz morduję się z problemem przy odblokowaniu telefonu. Dodam, że moja mama ma Samsunga A15 5G, ja natomiast mam Samsunga M15 5G. Nie chciałbym, żeby gdy zaktualizuję mamie tego androida, to żeby ona narzekała, że ma problem z odblokowaniem telefonu.
--
#296 EugeniuszPompiusz
Wszechwładna potrzebo modernizacji wszystkiego, co się rusza.
Nieustający pędzie do zmian, uatrakcyjniania szat graficznych.
Pokuso ciągłej zmiany ukrytej za fasadą poprawy funkcjonalności.
Wiesz co? Prostuj banany i pompuj kebaba, bo od teraz Bezprawnik i servisy grupy spiders nie działają w Eltenowym interfejsie blogów.
A taki był ładny, amerykanski :P
#297 Monte
Telefon mi się psuje. Używany cztery lata. Nie jestem pewna, czy już wymieniać, czy czekać jeszcze rok.
#298 Zuzler
Ekhem, a może naprawić?
#299 daszekmdn
Często w takim przypadku kwota, którą trzeba dać za naprawę przewyższa realną wartość danego urządzenia. Nieraz lepiej dopłacić z 3 stówki i mieć nowy lepszy telefon.
#300 djdenismusic
Dokładnie. A prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach telefon, który będzie spełniał podstawowe założenia przeciętnego korzystania z smartfonowych dobrodziejstw można dorwać za mniej niż 1000 zł.