Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 53 / 60 Next

Kat

#1041 ·

Córunia bierze udział w zawodach w dwóch dyscyplinach: aerial hop i pole dance. Jej trenerki są zgodne - nie ma takiej opcji, że jej odpuszczą. Póki co są to zawody wewnętrzne, organizowane przez klub, w którym młoda trenuje, a to z kolei pozwoli wyłonić potencjalne zawodniczki na zawody zewnętrzne.
P.s. Tak, młoda chce wziąć w nich udział.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Kuba12565

#1042 ·

3 likes
Sprawdzian z geografii zaliczony na pozytywną ocenę, trzy.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Zuzler

#1043 ·

No czyli Ci się układa. :)

Kuba12565

#1044 ·

powoli tak.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#1045 ·

Gratki. :) Serio mogę pomóc z tym anglikiem, jak chcesz. Ale nie namawiam.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Julitka

#1046 ·

Dzisiaj wszyscy narzekają na dzień i coś w tym jest, bo jest jakiś taki duszny, suchy i ble, ale ja dzisiaj, z niepojętego powodu, mam więcej energii do domowych aktywności, niż zwykle.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

daszekmdn

#1047 ·

U nas akurat zimno trochę, deszcz padał itd.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Kuba12565

#1048 ·

Julitka chętnie

skrzypenka

#1049 ·

7 likes
Wczoraj był dzień dobroci dla mnie. Tyle życzliwości, że milutko mi na serduszku. :)
Große Operndiva?

Zuzler

#1050 ·

Ja chyba bardzo lubię czekac na przyjemne rzeczy. Teraz np. czekam i to mnie nawet motywuje trochę do działań w zasadzie niezwiązanych z tym, na co czekam.

Monte

#1051 ·

Od wczoraj używam nowych słuchawek i są świetne! Cieszę się, że je kupiłam.
Give me a sign.

guliwer

#1052 ·

Jakie to słuchawki?
-- (Monte):
Od wczoraj używam nowych słuchawek i są świetne! Cieszę się, że je kupiłam.

--

Monte

#1053 ·

Edited
Edifier. Taki sam model, jak miałam poprzednio.
Give me a sign.

daszekmdn

#1054 ·

Edited
Oglądam sobie tegoroczne Opole. Wczoraj nie załapałem, że się zaczęło, ale jako, iż premiery i debiuty mnie średnio, to chyba nie wiele straciłem ;).
Dzisiaj natomiast koncert Hip hopowy o 22.15. Chyba warto obczaić patrząc po opisie występujących. Udało się skombinować kabel antenowy, więc TV odpalony.

Monte

#1055 ·

Chciałam przesłać kilka plików z telefonu na komputer. Trochę się z tym namęczyłam, bo mój telefon zrywał połączenie bluetooth, ale w końcu się udało!
Give me a sign.

Kuba12565

#1056 ·

3 likes
Jadę na działkę. Będzie grill, będzie fajnie, dodatkowo będą truskawki, będzie miła atmosfera. Chciałbym życzyć wszystkim tego samego żebyście spędzili ten dzień jak najlepiej.

DJGraco

#1057 ·

Dzięki @Kuba i wzajemnie, no u mnie to taki raczej typowy dzionek ale na pewno nie zanosi się na to że będzie źle czy cuś. Więc jak najbardziej tu pasuje.

Kuba12565

#1058 ·

Jakie Cudo wyhaczyłem na Amazonie, piękna pozytywka. Co za Cudo

daszekmdn

#1059 ·

1 likes
Ognisko, ciepły wieczór, gdyby nie te komary :D.

DJGraco

#1060 ·

No i udany secik za mną
Poprzednia 53 / 60 Next