Wystarczyło by jeszcze poczekać ledwie 5 może 8 minut, a pisałbym w odwrotnej księdze, w dodatku słowy tak niecenzuralnemi, że niebo by się zapaliło a i mury trzęsły. Otóż, Nie wiele brakowało, a cały, czteroterabajtowy dysk, wypełniony niemal po brzegi FLACami skonwertowałbym sobie... do OPUSa 64 kbps w dodatku wysyłając na google drive, usuwając oryginały. Laska pańska normalnie, cy cuś! zaniepokoiła mnie lista plików, a raczej tak długi czas jej konstruowania. Recurse subdirectories, mówili.
Wyczaiłam, że się gnojek nasadził na nieswoje jedzenie, a następnie przewidziałam, że po odepchnięciu od jednej nieswojej miski, pójdzie do drugiej nieswojej i udało mi się go tam nie dpouścić. To mały krok dla ludzkości, ale duży dla kociości. :D
Za mną moja pierwsza figura na kole akrobatycznym i za jakiś czas będą kolejne, choć aerialistką nie będę, ale właśnie udowodniłam sobie, że się da, nawet po ślepemu.
-- (Kat): Za mną moja pierwsza figura na kole akrobatycznym i za jakiś czas będą kolejne, choć aerialistką nie będę, ale właśnie udowodniłam sobie, że się da, nawet po ślepemu.
Wczoraj miałem dość fajny dzień. Otóż po raz pierwszy w życiu miałem zajęcia z gotowania z Panią Emilką z Fundacji Ikar. Robiliśmy zapiekankę ziemniaczaną z żółtym serem i z boczkiem, a następnie robiliśmy drugą rzecz, czyli ciasto z borówkami. Obie rzeczy bardzo mi smakowały. Przygrzewane były w AirFryerze dwukomorowym z Altixu, który ta Fundacja zakupiła, i to o dziwo przyszło im z punktu w Lublinie. Ciekawe, czy jeszcze te AirFryery dwukomorowe mają w punkcie Altix w Lublinie, bo przymierzam się do kupna takiego samego urządzenia do domu.
@Markus, Czy aby na pewno jesteś pewien, że sprzęt kuchenny chcesz kupować akurat z Altixu? Update. Sprawdziłem. 1275 PLN. Cenią się skurskasyny. Update 2 - cenią się skurskasyny, ale przynajmniej ja niestety nie znalazłem jakiejś dostępnej i tańszej alternatywy, która nie posiadałaby dotykowego panelu.
Polecają ludzie od xiaomi - wszystko w dostępnej Appce na telefon robisz - pod warunkiem że nie masz brudnych dłoni, a zawsze umyć można przed wyjęciem tela / nawet mieć jakiegoś szrota tylko do tego to całkiem wygodne rozwiązanie. Za 2-komorówkę 1200 zł czy nawet lepiej to bardzo nie śmieszny żart XD.
Dopóki apka nie wywinie psikusa takiego, jak mi wywinęła pół roku temu zz oczyszczaczem powietrza. Od maja do końca października nie mogłam w ogóle sterować tym oczyszczaczem.