turniej walki w crazy party
Back to Archiwalne#21 balteam
można zrobić 4 vs 4, podzielić sięna teamtalku na 2 kanały i kooperacja.
#22 rafalko112
Ja też mogę zagrać ale kiedy to ma być.
#23 zegarmistrz
ja postawię serwer
#24 matius
A jaki serwer na tymtalku?
#25 papierek
4 vs 4 i drużynówka najlepiej, ale to i tak dopiero pewnie jakoś za tydzień
#26 Paulinux
no ale jak masz 10 osób to jak chcesz zrobić 4 vs 4?
#27 patrykkubaszczyk Archived
5 VS 5 raczej.
#28 Paulinux
a to będzie taka gra, że dupa, bo każdy będzie każdego dźgał i można grać i grać. Lepiej może najpierw 3 vs 3, a potem 2 vs 2
#29 patrykkubaszczyk Archived
na 30 hp, to tak nie będzie.
#30 papierek
nie, 5 vs 5 w drużynówkach będzie fajnie, chociaż jakaś taktyka, kogo najpierw rozwalić itd.
#31 balteam
5 vs 5 ale na 60 120 240 hp proponuję.
tylko trzeba mieć z godzinę czasu
#32 daszekmdn
HMMM. Źle wam wyjdzie ta kooperacja, bo nie każdy ma dobrze ustawione deki a po za tym CP jak jest wielu graczy lubi wysypywać.
#33 patrykuss12
Co rozumiesz pod pojęciem dobrze ustawione deki, skompletowane co do typów czy jak?
#34 general39
właśnie tak
#35 matius
Ja w większości mam jeden typ.
#36 balteam
No to 4 vs 4 lub 3 vs 3 jest ok.
Zawsze może wejść te 10 osób i grać będziemy 3 vs 3 2vs2, potem ktośpewnie odejdzie i zostanie 4 vs 4.
Mam nadzieję, że nie będzie osób, które na 5 tur użyją 0 kart, rozumiem, testować decki jakieś trzeba na kimś itd, ale na drużynówkę proszę jakiś minimalny poziom reprezentować aby nie było, że gramy 4 na 4, ale każdy zlewa czwartek bo on nic nie umie.
#37 lwica
Heeej. Ja też bym chciała, ale jak będzie 11, to będzie do kitu, więc się raczej nie załapie. :D
#38 general39
jateż bym hentnie zagraał tylko dajcie znać bo niemoge robić serwerów niby jest jakaś strona hamaczi że bendzie morzna robić serwery mimo że ma sie prywatne aipi
#39 Paulinux
no to będzie 12, spoko
#40 papierek
a właśnie, holera, zapomniałem o hamahi! Powodowało to jakieś tam problemy z kartą sieciową, no ale... może się pobawię xd