Forum

turniej walki w crazy party

Archiwalne

1 / 4 Next

balteam

#1 ·

Witajcie, z Papierkiem chcemy zagrać turniej drużynowy walki, na przykład 3 tury od 120 hp, to do ustalenia.
Chcemy zrobić 2 drużyny minimum 2 maks 4 osoby na drużynę.
Potrzebny jest ktoś kto stawiać serwer umie, bo my nie mamy takiej opcji.Termin to następna sobota, wszystko zależy kto się zgłosi, zawsze termin można dogadać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Paulinux

#3 ·

Ja mogę też, ale czemu nie napiszecie w generalnym wątku graniu w gry multiplayer poświęconym?
Happy hacking

zegarmistrz

#4 ·

ja mogę tworzyć serwery ale zróbmy ten turniej jutro

Paulinux

#5 ·

no i wtedy będzie nas 5 osób
Happy hacking

matius

#6 ·

O której? Też mogę się dołaczyć.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Paulinux

#7 ·

A, no to spoko
Happy hacking

matius

#9 ·

Nie, dzisiaj nie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#11 ·

Tylko, co na to inni.

balteam

#12 ·

Napisałem to tutaj, bo chcę większy turniej zrobić, w ogule taki wontek może zostać chyba, ale umawiajmy się na te 4 osoby minimum, ja w wekend niemogę ten.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Irniss

#13 ·

ja też się piszę. no i oczywiscie serwy mogę stawiac

pates

#14 ·

ja też się piszę
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

papierek

#15 ·

1 likes
no i ja oczywiście też
po co mi sygnatura?

patrykuss12

#16 ·

Ja również się piszę, następna sobota tak wstęppnie?

Paulinux

#17 ·

Czyli na ten moment mamy 9 osób...
Happy hacking

daszekmdn

#18 ·

1 likes
To niech grają po 4 osoby za pierwszym i drugie 4 za drugim.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#20 ·

1 likes
haha
Happy hacking
1 / 4 Next