Forum

pytanie o aplikację mobilną

Forum głosowe

PatrykKalisz12

#1 ·

Transcription

Hejka. Słuchajcie, mam takie pytanie do was, bo jestem nowym użytkownikiem Eltena, który wiem, że istnieje od tysięcy lat. To bardziej chyba do administratora jest pytanie, może i współadminowie są, ale zastanawiam się, czy będzie kiedyś coś takiego jak Elten w formie aplikacji mobilnej na iPhona, Androida, bo jest program, ale na przykład wersja mobilna taka, czy jest plan na przykład, żeby coś takiego stworzyć, czy na razie nie, bo nie ma za bardzo jak, czy trzeba by było nad tym pomyśleć, jak to wszystko wygląda, bo wiadomo, że to też się wiąże z jakimś wysiłkiem, prawda? Ale czy kiedyś Elten doczekasz? Zawsze. Na moim koncie, profilu, w sekcji, w wątku... wątku, przepraszam, w wątku w blogu.. Takie tam różne pierdoły napisałem właśnie, tak? Tak, napisałem właśnie bloga pod tytułem, pytanie w formie bloga, w formie pytania. To jest z tytułu z bloga, no i ja nie wiem, czy to jest typowy, albo... Zaraz, czekajcie. Wątpliwości co do Eltena, czy jakoś tak? Mnie przekierowano właśnie do forum, do grupy. Jakoś przeoczyłem grupę. A przecież jesteśmy na Eltenie i ja to rozpracowuję, ten program, ale bardzo fajny jest, naprawdę.

lukasz1993258

#2 ·

Transcription

Jest aplikacja mobilna LTE na iOS, ale jest na razie w formie testów, w sensie są bety i trzeba wykupić pakiet sponsorski, żeby mieć możliwość testowania tej aplikacji. Nie wiadomo kiedy wyjdzie wersja oficjalna.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

PatrykKalisz12

#3 ·

Transcription

O, a ja wczoraj kupiłem pakiet sponsorski, a ja wczoraj pobrałem jakąś aplikację Elten Store, ale to chyba nie to. Dobra, zaraz. Kurde, ale fajnie, że jest, no. Trzymam kciuki, żeby udało się wypuścić oficjalną wersję. Mocno trzymam, mocno.

lukasz1993258

#4 ·

Transcription

to wyślij wiadomość z prośbą do Dawida to powiniencie do tych beta testów zapisać, jeżeli masz iPhona tylko nie zapomnij podać ID

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#5 ·

Transcription

Witajcie, witajcie, to ja się odniosę i wszystko tutaj od razu też wyjaśnię. Po pierwsze, wątek na forum głosowym to był trochę zły pomysł, ponieważ tak w zasadzie to administracja portalu Elten raczej na to forum głosowe nie zagląda, żeby tam się wypowiadać, po prostu nie mają na to czasu. Jest o apce na iOS-a jak i Androida stosowny wątek na odpowiednim tutaj forum klient na platformie mobilnej, czy jakoś tak to się nazywa, teraz już nie pamiętam. Natomiast jak wygląda sprawa posiadania aplikacji? Jeśli chcesz posiadać aplikację, to musisz mieć pakiet sponsorski, który z tego co słyszałem masz, więc w tej sytuacji napisz do Dawida, użytkownik Piper, musisz mu wysłać po prostu PM-kę ze swoim Apple ID, mailem używanym po prostu w Apple'u bądź w Google'u i wtedy zostaniesz dodany do beta testów. Bo oczywiście aplikacja jest zarówno na iOS-a jak i na Androida jednokrześnie i to jest ta sama apka, w zasadzie umożliwia nam ona obecnie wyłącznie komunikację tekstową, wiadomości. Blogifora nie są niestety wspierane i na razie nie zanosi się na zmiany w tym. Temacie, ale na przykład gdzieś tam mówiło się kiedyś o ewentualnym dodaniu wsparcia konferencji, także tak na razie są wiadomości, te wiadomości działają całkiem nieźle, z powiadomieniami czasami bywają problemy, ale tak ogólnie to można sobie apkę testować.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

turekcom

#6 ·

Transcription

No cześć wam, no właśnie się nagrywam z Androida, no w końcu, w końcu jest apka na Androida, no i działa, no już ja jedną głosówkę nagrałem w jakimś wątku o słodyczach, no i teraz tutaj, no działa, no i tak ma być, no. No bo nie chce mi się kompa odpalać, a tutaj to jest to pod ręką w telefonie, na iOS-ie też mam, no i na Androidzie, no i fajnie. Przeciw.