Transcription
Hejka. Słuchajcie, mam takie pytanie do was, bo jestem nowym użytkownikiem Eltena, który wiem, że istnieje od tysięcy lat. To bardziej chyba do administratora jest pytanie, może i współadminowie są, ale zastanawiam się, czy będzie kiedyś coś takiego jak Elten w formie aplikacji mobilnej na iPhona, Androida, bo jest program, ale na przykład wersja mobilna taka, czy jest plan na przykład, żeby coś takiego stworzyć, czy na razie nie, bo nie ma za bardzo jak, czy trzeba by było nad tym pomyśleć, jak to wszystko wygląda, bo wiadomo, że to też się wiąże z jakimś wysiłkiem, prawda? Ale czy kiedyś Elten doczekasz? Zawsze. Na moim koncie, profilu, w sekcji, w wątku... wątku, przepraszam, w wątku w blogu.. Takie tam różne pierdoły napisałem właśnie, tak? Tak, napisałem właśnie bloga pod tytułem, pytanie w formie bloga, w formie pytania. To jest z tytułu z bloga, no i ja nie wiem, czy to jest typowy, albo... Zaraz, czekajcie. Wątpliwości co do Eltena, czy jakoś tak? Mnie przekierowano właśnie do forum, do grupy. Jakoś przeoczyłem grupę. A przecież jesteśmy na Eltenie i ja to rozpracowuję, ten program, ale bardzo fajny jest, naprawdę.