Włamanie na konto użytkowniczki gabi
Back to EltenLink#41 Zuzler
Oczywiście, że Wasz trud był psu na bude, a Zvonimirowi tym bardziej, bo jeśli moderatorem zostanie, to zaufanie do niego zdecydowanie po tym wybryku się nie podniesie, jak mocno by nie żałował i nie przepraszał. Natomiast, Denisie, Ty chyba nadal nie rozumiesz jednej rzeczy - ten wpis nadal tam jest, łącznie z całym blogiem. Ponadto, jeśli Twoim zdaniem usunięcie całego bloga zamiast, dajmy na to, przeedytowania wpisu o który chodzi albo jego usunięcia uważasz za słuszne działanie, to pozostaje mi pogratulować Ci głupoty. Całą tą akcją, zamiast zakończyć sprawę, sprawiliśie tylko, że teraz to już 3/4 Eltena wie kto, co, gdzie i z kim, bo dopiero po Waszej przyjacielskiej interwencji zaczęły się pojawiac pytania o wuj chodzi.
#42 gabi
już nie ma tego wpisu usunełam go tylko ze względu na jedną osobę , która była tego warta
#43 tomecki
Z drugiej strony wy załatwiliście rzecz zupełnie niezgodnie z regulaminem. To coś jakby okradłeś mnie, no to ja ci tera zniszczę kompa. Z jednej strony zrozumiałe, ale z drugiej jakby zupełnie ielegalne.
#44 Zuzler
ALe po przywróceniu bloga był na nim jeszcze dobre parę dni.
#45 MarOlk
Ze zmienioną nazwą miasta w dodatku. Skoro było tak jak twierdzisz, to po co ta zmiana? Kogo ty próbujesz w ch... zrobić?
#46 djdenismusic
No isami widzicie szanowne państwo jak to wygląda
@zuzler pomysł może i niezbyt mądry, ale jedyny, który mógł wywołać jaką kolwiek refleksję.
#47 Zuzler
No i wywołał refleksję, u wszystkich, którzy dowiedzieli się, że bloga usunięto i zaczęli dopytywać czemu. Jeszcze raz gratuluję pomysłu.
#48 djdenismusic
Gdyby przemilczano sprawę, też większość by się domyśliła, a ta pani mogła by się czuć całkowicie bezkarnie, i ten wpis w ogóle by nie został usunięty. A tak przynajmnej po czasie, ale jednak sprawiedliwości stało się za dość.
Było, minęło, teraz uważam, że na chuj drążyć.
Aferę Małgosiową można uznać za zakończoną.
#49 cinkciarzpl
Większość nawet nie zajżałaby na tego bloga. :D
#50 Zuzler
A teraz... Cóż, obawiam się, że sporu ludziom pyknie w głowie, że może więcej opisywanych przez tę panią historii ma swoje odpowiedniki w rzeczywistości i zyska na tym popularność tego bloga. :)
#51 djdenismusic
W praktyce sam po sobie wiem, że czasem zdarzają sie komentarze od osób, które nie śledza mojego bloga. Czyli większość z tutejszych użytkowników przegląda jednak te blogi. A gdy po czasie wybucha afera, to tym bardziej każdy zajrzy z czystej ciekawości. Poza tym, jako ludzie w wiekszości pragniemy sensacji. Więc tak czy srak popyt mógł y być.
lepiej zapobiegać niż leczyć. Tyle ode mnie na ten temat.
#52 daszekmdn
Jedyna opcja? serio? Weź się nie ośmieszaj. Gdyby to nie był Elten, a i była by to inna osoba mieli byście większy problem, niż ban, który został zdjęty. Jak cokolwiek ktokolwiek chce ugrać, to tylko zgodnie z prawem.
#53 gabi
nie czuje się winna i nie dla teto usunełam ten wpis
#54 tomecki
No ja np. pewnie nie zajrzałbym, bo zasadniczo nie moja tematyka.
#55 balteam
No ja podobnie, tak nawet bym nie przeczytał, a jak bym przeczytał to nie skojarzył.
#56 Kat
Ja też bym nie przeczytała, choć po tej aferze zajrzałam i z uwagi na brak interpunkcji, bądź śladowe jej ilości, poprzestałam czytanie. I nie, nie wiem o kogo chodziło.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#57 papierek
No sami nakręciliście i ubieracie to w ładne słówka.
#58 krzywy
A ja się nie odniosę w żaden sposób, bo nie mam nic do dodania :)
#59 Paulinux
To po co ten post?