iphone

Apple Watch.

Started by skrzypenka 418 posts last post 3 years ago Page 5 of 21

44 jest serio duży, ale dla faceta będzie. No chyba, żeś bardzo drobnej postury. I z tego, co słyszę, baterie w nich dłużej trzymają, niż w czterdziestkach.

dobra, jak zmienić głos w applewatchu?

@Weronika hmmm, raczej niedźwiedziej postury jam jest. D.
@Patryk, z ciekawości, który dokładnie masz model i ile mm?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@pates applewatch SE, nie wiem, ile mm.

Z lte?

@Pates
Jak masz okazję przymierzyć, to najlepiej by było. Bo pytanie, czy w takim układzie nie będzie Cię irytować czterdziestka, że za mała.

ja chyba mam ten mniejszy.
Wole mały, niż taki duży, xd.

jak wam działa watchOS 8?
Mi lepiej trzyma baterja po aktualizacji.

Na początku nic nie powiesz o baterii. Musi się ustabilizować, daj jej ze dwa tygodnie. U mnie w pierwszych dniach trzymała bardzo krótko. Ale fakt, po aktualizacji rzeczywiście jest jakby lepiej.

@Elanor wybieram się niedługo do sklepiku i zobaczę sobie, jaki leprzy będzie, ale chyba jednak większy wezmę, oppo 46 dla mnie był praktycznie idealny jak chodzi o rozmiar.

Dzisiejszych baterii formowanie jest w ręcz nie wskazane. Nie wiem tam jak jest w zegarkach, ale sądzę że podobnie jak w telefonach.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Słuchajcie, natrafiłem na ofertę licytacji nowiutkiego apple watch series 4 40 mm cellular. Warto prubować? 205 na liczniku.

Nie niewarto, jest mnustwo oszustw na nowe urządzenia po mega zaniżonej cenie. Nikt ci nie sprzeda nowiutkiego urządzenia po mega kosztach.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jest to apple watch na 1000%, gościu pokazywał serię zdjęć pudełka itd itp.

Powtórzę jeszcze raz, nikt ci nie sprzeda nowego urządzenia za bezcen. To już lepiej w sklepie kupić powystawowy.

@Pates
Nie, te czwórki jakieś takie... To znaczy ok, ja nie miałam, mam piątkę, ale na Twoim miejscu wzięłabym coś nowszego jednak. Dłużej będzie.
Co do reszty, nie mówiłam o formatowaniu baterii. Mówiłam, że ona się sama ogarnia po paru tygodniach użytkowania.

@Misiek nieraz tak jest na licytacjach, bo cena końcowa potrafi być mega wysoka potem.
@Weronika miałaś w rękach se? Jakie różnice?

messenger na watchu to najlepsze, co może być.
ale czy da się dzwonić?