Forum

życzenia świąteczno nowo roczne.

Forum mieszane

1 / 4 Next

lukasz1993258

#1 ·

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie. Za dwie minuty będzie 24 grudnia 2018 roku, a to oznacza, że będzie to Wigilia Bożego Narodzenia. Z racji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, wszystkim eltenowiczom chciałbym życzyć zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w wspólnym gronie z rodziną, aby tegoroczne święta były jednymi z najlepszych świąt, jakie do tej pory mieliście przyjemność spędzić. A z racji, że prawie za tydzień będzie sygnał. I nowy rok. Chciałbym na ten nowy 2019 rok życzyć wszystkim eltenowiczom szczęśliwego nowego roku, aby ten nowy 2019 rok przyniósł dużo, dużo zmian pozytywnych. Oczywiście tutaj też składam życzenia autorowi tego projektu, aby... Aby w tym nowym nadchodzącym roku projekt Elten zyskał dużo, dużo więcej użytkowników, żeby się rozwijał prężniej i żeby po prostu, no i po prostu, żeby projekt był coraz bardziej popularny. Dziękuję. I to wam życzę ja, Łukasz, właśnie teraz wbiła godzina 00, czyli 12 w nocy, a więc dzisiaj jest Wigilia Bożego Narodzenia. Jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie życzę zdrowych, pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

strowbery

#2 ·

Transcription

Witajcie kochani. Z okazji święto Bożego Narodzenia życzę wam dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń oraz szczęśliwego Sylwestra i hucznej zabawy przy szampanii i nie tylko.

<3 :* <3

Kosa12

#3 ·

Transcription

Witam Was serdecznie, to ja też, tak ze świątecznymi życzniami. Chciałbym z wszystkim życzyć wszystkiego dobrego na te bardzo miłe święta. No i też chciałbym złożyć serdeczne życzenia z okazji tego nadchodzącego Sylwestra, który już będzie niebawem. Czyli 31 grudnia. No, chciałbym Wam życzyć wszystkim, żeby te święta i też Sylwestra spędzaliście w normalnej atmosferze, z rodziną lub z swoimi przyjaciółmi. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

biedrona333

#4 ·

Transcription

To ja się dołączam. Witam Was wszystkich, Eltoniczów. Życzę w te święta dużo zdrowia, szczęścia i ogólnie, żeby wszystko układało się jak najlepiej.

DJGraco

#5 ·

Transcription

No trochę takie spóźnione, ale co tam, wszystkiego najlepszego, tam drodzy wszyscy eltenowicze, życzę wam na święta, no cóż, w sumie teraz to bardziej na nowy rok, bo to już jest drugi koniec, właściwie drugiego dnia świąt, więc no już święta za nami, ale mam nadzieję, że dobrze wam upłynęły.

bratczyk96

#6 ·

Transcription

Witam serdecznie. Ja chcę tutaj powiedzieć, że kto obchodzi w Doruniu, to obchodzi w Doruniu i teotolicy i osoby wydania prawosławnego obchodzące święta nowym stylem. A prawosławni obchodzący święta starym stylem, jeszcze święta przed nami. 6 stycznia jest Wigilia, więc jeszcze nawet tak spóźnione to dla teotolików, to dla prawosławnych, którzy obchodzą starym stylem, czyli będą to lenderze juliańskie te święta, to jeszcze przed świętami. Więc ja jestem właśnie prawosławny, który obchodził. To właśnie to było dla kalendarza juliańskiego, więc dziękuję bardzo. Pozdrawiam. A wszystkim życzę szczęśliwego nowego roku. Mimo, że jeszcze parę dni jest.

Pozdrawiam

Moonlight22

#7 ·

Transcription

Ja również się dołączam, chociaż trochę spóźnione. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, radości i czego Wam się tylko w życiu marzy.

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

bratczyk96

#8 ·

Transcription

Serdecznie, świeżym wątek. Niedługo będą święta według kalendarza juliańskiego. Te święta obchodzą osoby wyznanie prawosłownego posługujące się właśnie tym kalendarzem juliańskim oraz osoby mieszanne, które właśnie też posługują się tym kalendarzem juliańskim. Z tej okazji wszystkim eltenowiczom i eltenowiczkom obchodzących święta według kalendarza juliańskiego chciałbym życzyć zdrowych, spokojnych, pełnych łask bożych, spędzonych w rodzinnej... atmosferze i gronie Świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowonarodzony Chrystus obdarzy was wszystkimi swoimi łaskawie i szczęściem i pomoże pokonywać wszystkie wasze trudności oraz szczęśliwymi chwilami w nowym 2019 roku. Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiam

Mimi

#9 ·

Transcription

Oto zaczyna się Sylwester, a że dopiero teraz ten wątek zauważyłam, no to nie będę Wam do tyłu życzenia świąteczne składać, zwłaszcza, że umieściłam je już na blogu, ale bardzo chętnie Wam złożę życzenia noworoczne. Przede wszystkim bądźcie szczęśliwi, niech Wam ten rok się tak układa, tak jak sobie wymarzyliście, tak jakby Wam pasowało. I niech to będzie bardzo, bardzo dobry, zdrowy, radosny i pomyślny rok. Szczęśliwego Nowego Roku!

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

daszekmdn

#10 ·

Transcription

No to spóźnione Happy New Tale, Happy New Year, jak kto woli.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lwica

#11 ·

Transcription

Dobry. Nikt nie był tak spóźniony jak ja, ale ktoś musi być pierwszy. W zasadzie w tej chwili od Bożego Narodzenia minęło powiedzmy pół roku, więc do Bożego Narodzenia zostało kolejne pół roku, więc jesteśmy w środku, także szczęśliwego nowego roku, prawda? No i chyba jeszcze nigdy nikt nie składał nikomu życzeń szczęśliwego nowego roku w czerwcu, ani wesołych świąt, a więc ja będę pierwsza. Pozdrawiam.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Paulinux

#12 ·

Transcription

to może ja będę jeszcze bardziej spóźniona. Szczęśliwego Nowego Roku!

Happy hacking

balteam

#13 ·

Transcription

No to ja życzę wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku szkolnego poprzedniego.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

lukasz1993258

#14 ·

Transcription

Witajcie kochani! W tym roku troszkę wcześniej, ale tak postanowiłem, więc na nadchodzące święta Bożego Narodzenia chciałbym Wam wszystkim życzyć, aby te święta były najlepsze, jakie mogły Wam się do tej pory przydarzyć. Abyście w te święta zaznali prawdziwą troskę, prawdziwą miłość. Przede wszystkim radujcie się w te święta i oby były jak najlepsze. Nawet lepsze niż zeszło roczne święta. Na Sylwestra życzę Wam, aby był wyjątkowy, też, aby był lepszy niż poprzedni Sylwestr, i w ogóle Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. A nawiasem mówiąc, na sam koniec Wam powiem jeszcze tylko tyle, że ten czas bardzo szybko leci, ponieważ dopiero co nagrywałem, nie, no dopiero co tworzyłem ten wątek, a tu już mamy prawie Wigilię roku 2019, więc czas leci szybko. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wszystkiego najlepszego.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lenka

#15 ·

Transcription

Žiče vám piękne šviata a šťastlivého nového roku.

Lenka

lukasz1993258

#16 ·

Transcription

A dziękujemy Ci bardzo i oczywiście się dołączamy do tych życzeń.

lukasz1993258

#17 ·

Transcription

Słuchajcie, ja wiem, że miałem już tutaj swoje pięć groszy w tym wątku, ale postanowiłem, że jeszcze raz się tutaj dogram, żeby tradycji stało się zadość, że tak powiem. Mili Państwo, mamy prawie minutę do Wigilii Bożego Narodzenia 2019 roku, w związku z powyższym, tak jak rok temu, nagrywałem prawie o tej samej godzinie, tak jak i teraz, tyle, że tym razem z Tarnowa nagrywam. Jeszcze raz się może powtórzę, ale życzę Wam. Wszystkim Eltenowiczom bez wyjątku, aby tegoroczne święta Bożego Narodzenia były dla Was czymś naprawdę wyjątkowym, abyście w te święta zaznali prawdziwą miłość, abyście w te święta dostrzegli. Abyście dostrzegli w sobie jak najwięcej piękna, bo piękno bije tak naprawdę z każdego z nas, tylko trzeba umieć je dostrzec i trzeba każdego człowieka doceniać nie to, nie za to, jaki jest w kontekście takim, że ma te swoje minusy, tylko człowieka trzeba dostrzegać za to, jakim jest, bo nie ma wśród nas wszystkich żyjących na tej planecie ani jednego człowieka, który byłby idealny. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach. Każdy z nas popełnia błędy, ale trzeba umieć zrozumieć swoje postępowania w pewnych kwestiach.

lukasz1993258

#18 ·

Transcription

wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Wam wszystkim życzę.

agakrawcow

#19 ·

Transcription

Witam, to są moje pierwsze święta bożonarodzeniowe na Eltenie, w związku z czym życzę wszystkim najpiękniejszych świąt, wypoczynku, najwspanialszego czasu i wszystkiego dobrego w nowym roku, żeby nie był gorszy niż poprzedni. No i żeby nam się tutaj program fajnie rozwijał, żeby nas przebywało, żeby było konstruktywnie i wesoło. I trzymajcie się cieplutko.

Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE

lukasz1993258

#20 ·

Transcription

Dziękujemy, dziękujemy i do życzenia się przełączamy.

1 / 4 Next