Słuchaj przykładowo podcast na tyflo Nokia 6120. -- (magmar): Rafkiw bardzo dziękuję. Chętnie usłyszałabym Twój głos. Tak też jestem zainteresowana wzięciem udziału w ankiecie.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tyflonokia hm? -- (misiek): Słuchaj przykładowo podcast na tyflo Nokia 6120. -- (magmar): Rafkiw bardzo dziękuję. Chętnie usłyszałabym Twój głos. Tak też jestem zainteresowana wzięciem udziału w ankiecie.
No a nie? -- (RAFKIW): Tyflonokia hm? -- (misiek): Słuchaj przykładowo podcast na tyflo Nokia 6120. -- (magmar): Rafkiw bardzo dziękuję. Chętnie usłyszałabym Twój głos. Tak też jestem zainteresowana wzięciem udziału w ankiecie.
--
--
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No tak ta k, tylko z tą tyflo nokią tak fajnie wyszło. Swoją drogą jeden z pierwszych moich podcastów. -- (misiek): No a nie? -- (RAFKIW): Tyflonokia hm? -- (misiek): Słuchaj przykładowo podcast na tyflo Nokia 6120. -- (magmar): Rafkiw bardzo dziękuję. Chętnie usłyszałabym Twój głos. Tak też jestem zainteresowana wzięciem udziału w ankiecie.
Jeszcze tu mnie nie było! Mnie się podobają głosy kat, skrzypeńki, Adelci, Lwiczki, Paulinux, Growity i Dorkakrac - tak na szybko, a męskich: Baltim, Piotr, Daszek, Rafkiw, Wesołek i Picioka też bardzo lubię słuchać.
Bardzo Wam dziękuję! Kurde, tak ciężko wybrać, dużo jest jeszcze fajnych głosów, które słyszałam tutaj i albo nie kojarzę ludzi, albo po prostu zapomniałam
Ja teeż! Zawsze Twój głos wydawał mi się taki przesłodzony, za łagodny, za delikatny, bez pazura, bez charakteru. Teraz uważam go za po prostu miły ciepły i ładny.
Haha cóż za otwarta krytyka! Ok, biorę na klatę ;) i dziękuję -- (Zuzler): Ja teeż! Zawsze Twój głos wydawał mi się taki przesłodzony, za łagodny, za delikatny, bez pazura, bez charakteru. Teraz uważam go za po prostu miły ciepły i ładny.
Zuzler za to ty brzmisz jak taka co to lubi tego pazura bez przerwy pokazywać. Niby nic, niewinna rozmowa, tu podejdzie, tam uszczypnie, tu udrapie xdd.
A ja twój głos pamiętam, i podoba mi się to ciepło, które z niego promieniuje. -- (Wiolinistka): Haha cóż za otwarta krytyka! Ok, biorę na klatę ;) i dziękuję -- (Zuzler): Ja teeż! Zawsze Twój głos wydawał mi się taki przesłodzony, za łagodny, za delikatny, bez pazura, bez charakteru. Teraz uważam go za po prostu miły ciepły i ładny.