Nie. Jeśli chodzi o męskie głosy, to mógł bym wyróżnić te, których nie lubię, ale to nie miejsce na takie wynurzenia. Jeśli zaś chodzi o żeńskie głosy, to jeśli lubię jakąś osobę, to po prostu przyzwyczajam się do jej głosu, choć na samym początku poznania mógł mi się nie podobać.
Z tego co mi wiadomo, mój głos sam w sobie nie jest jakiś wybitnie atrakcyjny na ten momęt, ale podobno emanuje z niego beztroskość, radość i ewentualnie pasja czy zawzięcie w wymagających tego sytuacjach. Ktoś z Eltena to może potwierdzić? :D
Ciekawie, co słychać w moim głosie -- (djsenter): Z tego co mi wiadomo, mój głos sam w sobie nie jest jakiś wybitnie atrakcyjny na ten momęt, ale podobno emanuje z niego beztroskość, radość i ewentualnie pasja czy zawzięcie w wymagających tego sytuacjach. Ktoś z Eltena to może potwierdzić? :D
-- (zvonimirek222): Ciekawie, co słychać w moim głosie -- (djsenter): Z tego co mi wiadomo, mój głos sam w sobie nie jest jakiś wybitnie atrakcyjny na ten momęt, ale podobno emanuje z niego beztroskość, radość i ewentualnie pasja czy zawzięcie w wymagających tego sytuacjach. Ktoś z Eltena to może potwierdzić? :D
A gdzie jest ten wątek? -- (djsenter): @AGata D Nagraj się w wątku na forum głosowym poświęconym ankiecie która niebawem będzie stworzona apropos tej tematyki
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("