Forum

The Return of The King

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 5 / 7 Next

balteam

#81 ·

IC_GAME_OBJINFO2 = LALT 1
tak mam, wtedy plus mi zjadło i dalej mi czyta no call setting i dopiero hp
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#82 ·

Ty chcesz na alt+1? To musi być LALT+1. Ten plus musi być. I edytuj plik input.ini, nie input.default
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

balteam

#83 ·

kurde, mam ten plus tylko jak tu kopiuje to mi sie nie wkleja w notatniku jest plus
no i otwieram.ini
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

balteam

#84 ·

więc nie moge tego edytować puki co, a przynajmniej tego wiersza eh.
a to o tyle lipne że samym sziftem otwieram nawigacje jakąśczy coś

nuno69

#85 ·

Coś popsułeś. Sam shift nic nie robi
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

balteam

#86 ·

eeh może, dobra świerzy plik wezme i poprubuje

kacper10

#87 ·

ja wgl z aktualizowałem tą grę i mam przy otwieraniu exe coś takiego

Content]
System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień dostępu do elementu.

[OK]

nuno69

#88 ·

Jutro wrzucę nową paczkę. Wogóle co sądzicie abym zrobił prezentację audio? Jeśli bym ją robił: grać
na mojej postci czy zrobić nową i wbić do tego 15 levelu na tych podcastach?

balteam

#90 ·

hm no nie wiem ile ci to zajmie. i poco do 15 lv? na 7 masz umiejke.
na pewno nie przedłużaj tego podcasta, przygotuj sobie co masz gadać, bo jak słucham na tyflo podkastów
inektórych, to to co mówią w 20 minut można powiedzieć w 5.

balteam

#91 ·

a ty kacper10 po prostu może weź kliknij uruchom jako administrator, jeśli oczywiście tego nie prubowałeś.
a wiecie tak przy okazji jak w win10 wywalić to aby wkułko siępytało czy wyrażam zgode na uruchomienie
danego pliku?

nuno69

#92 ·

Ja chcialem serie zrobic... Nagralem podcasta jak ustawiac wszystko, zaraz wrzuce na Eltenowe pliki udostepnione

nuno69

#93 ·

Ogłoszenie dusz-gamerskie: Link do najnowszej wersji będzie zawsze w ppierwszym poście

nuno69

#95 ·

Tak jak obiecałem, pierwszy odcinek podcasta! Od kolejnych lecimy z naszym podcastowym wojem, jakiś pomysł
na nick? :)
A o to link
https://yadi.sk/d/FWNPdjnR3Kno5S

balteam

#96 ·

kontrole użytkownika poziomy powiadomień mam oddawna na 0.
nick możebyć xi jinping.

balteam

#97 ·

słucham podcastu i nie kumam
co to za umiejka pod skilami 2 1 tak czyta i nic wiecej , i ty ją ustawiłeś na f1.
czasami ciebie za cich o słychać i nie wiadomo co muwisz
to bie mniej tej chińszczyzny nirz mi czyta;D
no i w tej walce jakoś dziko, ciężko sprawdzić ile hp ci ktośzjada ile ty komuś. no ni e zawsze słychać
zcy trafiasz czy nie, moim zdaniem przynajmniej mała różnica w dźwiękach

nuno69

#98 ·

Teraz postarałem się ogfarnąć czytelniejszy podcast... Leci już na serwer. Nie da się sprawdzić ile ktoś
tobie zabiera

balteam

#99 ·

no to szkoda,

nuno69

#100 ·

Znaczy da się tak mniejwięcej... Pod R masz swoje hp
Drugi odcinek, link też w pierwszym poście
https://yadi.sk/d/rv2KQ9ta3KoR4y
Previous 5 / 7 Next