ja wgl z aktualizowałem tą grę i mam przy otwieraniu exe coś takiego
Content] System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień dostępu do elementu.
Jutro wrzucę nową paczkę. Wogóle co sądzicie abym zrobił prezentację audio? Jeśli bym ją robił: grać na mojej postci czy zrobić nową i wbić do tego 15 levelu na tych podcastach?
hm no nie wiem ile ci to zajmie. i poco do 15 lv? na 7 masz umiejke. na pewno nie przedłużaj tego podcasta, przygotuj sobie co masz gadać, bo jak słucham na tyflo podkastów inektórych, to to co mówią w 20 minut można powiedzieć w 5.
a ty kacper10 po prostu może weź kliknij uruchom jako administrator, jeśli oczywiście tego nie prubowałeś. a wiecie tak przy okazji jak w win10 wywalić to aby wkułko siępytało czy wyrażam zgode na uruchomienie danego pliku?
Tak jak obiecałem, pierwszy odcinek podcasta! Od kolejnych lecimy z naszym podcastowym wojem, jakiś pomysł na nick? :) A o to link https://yadi.sk/d/FWNPdjnR3Kno5S
słucham podcastu i nie kumam co to za umiejka pod skilami 2 1 tak czyta i nic wiecej , i ty ją ustawiłeś na f1. czasami ciebie za cich o słychać i nie wiadomo co muwisz to bie mniej tej chińszczyzny nirz mi czyta;D no i w tej walce jakoś dziko, ciężko sprawdzić ile hp ci ktośzjada ile ty komuś. no ni e zawsze słychać zcy trafiasz czy nie, moim zdaniem przynajmniej mała różnica w dźwiękach