EltenLink

#41 Nivellen

Ja długo nie chciałem aktualizować, czekałem na nowe wersje wtyczek i po zainstalowaniu nowej wersji NVDA mam dokładnie taki sam problem jak tu opisany, też mi tak mówi o tych dymkach. Mam Windows 11

2024-04-13 21:59

#42 matius

Najwyraźniej jest tu grupsza sprawa i już nie jedna osoba tak ma.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-04-14 10:53

#43 Numernabis

I takie podejście rozumiem, a nie zganianie na system operacyjny, który nic tu nie ma do rzeczy, nie w tym przpadku.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-04-14 11:20

#44 zywek

To nie jest kwestia dodatków, kwestia jest tego, żę nvda w jakiś dziwny sposób blokuje przewijanie list systemowych. Wystarczy ustawić schemat dźwiękowy andre i przytrzymać na pulpicie strzałkę w dół. Dźwięki powinny się odtwarzać natychmiast, zamiast tego po puszczeniu strzałki dźwięki zdarzenia przesuwania elementów listy odtwarzają nam się z opóźnieniem.

2024-04-14 22:08

#45 Numernabis

No i pojawiła się nowa wersja NVDA, a problem nie zniknął, jak mi czytał dymki podczas szybkiego przewijania tak czyta nadal, nie mogę szybko przeskakiwać między dodatkami bo zamiast początku nazwy czyta dymek, dymek, dymek.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-06-24 15:48

#46 daszekmdn

Tak, ja też mam problem z audio ale inny. Po dłuższym czasie bez restartu jak chodzę strzałkami czy czymkolwiek po czymkolwiek to Espeak czyta końcówki tego co poprzednio, robi takie dziwne przeskoki jak w Sansie pod Rockboxem.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-07-01 18:56

#47 Ryba

-hahaha dobre h (daszekmdn):
Tak, ja też mam problem z audio ale inny. Po dłuższym czasie bez restartu jak chodzę strzałkami czy czymkolwiek po czymkolwiek to Espeak czyta końcówki tego co poprzednio, robi takie dziwne przeskoki jak w Sansie pod Rockboxem.

--

2024-07-01 20:47

#48 Adasadula

Czy tylko ja mam takie wtf po przeczytaniu tego xd? Albo to ze mną jest coś nie tego, albo poprostu nie widzę niczego śmiesznego w poście dacha

-- (Ryba):
-hahaha dobre h (daszekmdn):

--

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-07-01 22:24

#49 misiek

Inteligętnych inaczej nie zrozumiesz.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-07-06 17:30

#50 Paulinux

Chyba chodziło o sformuowanie czy czymkolwiek po czymkolwiek. Może jakaś pamięć cieknie? Zobacz ile ramu zużywa nvda na początku, a ile jak ten problem zaczyna się pojawiać.

Happy hacking
2024-07-06 18:34