Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 21 of 55

14, bo jakąś swoją starą apk znalazłem, w dropsie, bo ta z pierwszego posta nie instaluje się tak łatwo, muszę walnąć ją do download folderu a nie chce mi się. Poczekam aż Nuno przeedytuje na najnowsze apk i pobiorę do dropsa i zaktualizuje się automatycznie. Zaraz zerknę czy to zrobił.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No, ale z tą apką mam problem, bo nie mogę jej tak prosto zainstalować, zainstaluj i powiedz jaką masz wersję.
Ps, dla tych co soft braille keyboard używają i wkurza ich włączanie się comentary z paska, bo tego nie da się wyłączyć, proponuję.
wejdź w powiadomienia i zablokuj możliwość wysyłania powiadomień przez comentary, wtedy z paska znika ikona, polecam.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zainstalowana jest ale ja to zrobilam inaczej.
ja to z tego linka pobralam nakompie, wrzucilam na disk googla, i znalazolam ja sobie natelefonie nadisku i z tad zainstalowalam.
a jaka mam wersje? chwilka

421 konczy

Witam czy ze sklepu to jest wersja już w jęyku polskim?

Nie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

mysle ze polska wersja tak predko nie bedzie gotowa.

Też tak sądzę, bo z Angielską ciągle problemy są

hmm, co prawda mam wersjé .14 ale pewnie dalej się nie zmieniło to, zauważyłem buga.
Jak ustawię na lewym pasku od lewej elementy preious section, next section, up and copy, recognition focus item, to jak jestem na różnych aplikacjach np. chrome, mobilempk, to normalnie z paska mogę dać previous section itd.
Jednak na youtubie cały lewy pasek nie działa. prawy pasek działa wszędzie, ale prawego nie zmieniałem.

MOże mi ktoś pomóc? Ja mam jakąś wersję 2.0.3.0.190212 czy coś koło tego. Ma ktoś gdzieś jakieś coś nowsze?

A, i pewnie nadal bez kontra premium ządnego gestu sobie dodać nie mogę do własnych gestów, że nie wiem no, gest fliknięcia góra dół zamienić na lewo i prawo i tego, co jest lewo i prawo na górę i dół?

lewo prawo z góra dół możesz zamienić, wejdź w action setting, potem scrolling,
i oznacz use left right cośtam.

A co z tym najnowszym apk?

pierwszy post podobno wersja 21, najnowszej nie mam. Jak Nuno zaktualizował linka, to może jest tam już najnowsza.
Ja używam wersji 14, jak nie masz premium to i tak sporo rzeczy nie dla ciebie,
edit
mam na myśli, że mniej rzeczy zepsutych zauważysz, bo nie zmodyfikujesz tak programu;D

ja używam sobie tego od dłuższego czasu i muszę powiedzieć że fajny screenreaderek. Ps. Z tłumaczenia ang na pl też mogę jakąś pomoc udzielić.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie ma żadnej wersji 21 w najnowszym llinku, bo ten link jest o com.nirecośtam.talkman.apk i to pokazuje że aplikacja nie została zainstalowana.

Tą wersję z linka to ja mogę sobie wsadzić, po Chińsku jest.

Czyli miałem racje, typo nie zrobił normalnego systemu tlumaczeń, tylko dla każdego języka robi inny kod. Bez sensu.

Na jakiejś grupie na telegramie podobno jest apk najnowsze, ale aż tak fanatyczny nie jestem aby na wszystko się zapisywać, także czekam jak Nuno zaktualizuje w końcu pierwszy post albo naprawi twórca sklep play aby normalnie można było z tamtąd pobrać apkę.