Commentary screen reader
Commentary Screenreader: czyżby nowy król?
Started by violinist
1090 posts
last post 6 years ago
Closed
Page 20 of 55
kliknąłem w link, zainstaluj kliknąłem, teraz mam komunikat, że na urządzeniu apka jest, ale w ostatnio aktualizowane jak przez sklep play wchodzę to nigdzie apki nie widzę, alfabetycznie też jej nie przejrzałem. Jak wchodzę w comentary, to dalej mam starą wersję więc nie zaktualizowała się z automatu, tak wgl się zaktualizuje ta z apk czy niet?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
ja mam nakoncu 421
a konkretnie mam
2.0.190421
ale ze sklepu play?
w nowościach jest napisane 429. Jeśli 421, no to może mi sięsama zaktualizowała, jeśli tak może apka apk z się zaktualizować.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
eee a my czemnu niemamy 429? eeee
no niewiem jak klikamk na to w sklepie play to psze ze jest zainstalowana juz.
a tak w ogole jak to mozliwe ze jest zadarmo?
przecies ma to byc platne.
czy bedzie sie kupowac z apky jakos?
Polecam czytać ze zrozumieniem. Nuno wyraźnie napisał, że zarówno jest wersja darmowa jak i płatna z dodatkowymi funkcjami.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
lisi ale to co ja wydzialam to to ze byl przycisk zainstaluj a niemial przy sobie cene.
tzn w sklepie play.
Chyba trzeba zreinstalowac.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Adelcia, kupujesz sobie konto, jak się zalogujesz w aplikacji to masz pełną wersję.
odinstalowalam to z telefonu, odpalilam link, i co mi napisalo?
owszem,byl przycisk zainstaluj, ale podnim bylo ze na mojim telefonie apka juz jest zainstalowana.
ahaaaaa w ten sposob to dziala, dobrze. dzieky balteam.
z ta play wersja cos jest nietak.
popierwsze ja niemoge jej namoj tel juz zainstalowac,nawet jak to z tel odinstalowalam, a podrugie, kolega mi zglasza, ze jak zainstalowal i odpalil, to to tylko wybruje ale niegada.
eh poco odinstalowałem;DD
wyczyściłem pamięć sklepu play i nicnie dało.
no ja podobnie.
tes go teraz niemoge zainstalowac. bo nibi on juz na mojim tel jest
Hm, dziwne, bardzo dziwne. Polecam na razie wstrzymac sieze sklepem play, zaraz wrzuce najnowsze APK
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Zainstalujcie najnowsze APK jakie macie.
Jak możesz Nuno, to przeedytuj swój pierwszy post, wstaw tam ten link do sklepu play, link do pobierania twojej najnowsze apk, aby wszystko było w jednym miejscu.
OK
Tak swoją drogą nie wiem dlaczego przez dropsa jak instaluję na fonie comentary z linku, który wrzuciłeś kiedyś na audiogames, to byłą wersja 16, no to klikam w apkę i mam zainstaluj, a jak klikam w to co jest w pierszym poście to nie mogęzainstalować, musiałem instalnąć przez wrzucenie pliku do pobrane i dopiero wtedy mi się pojawiło.
balteam no i teraz masnumerky nakoncu jakie?
421?