lenovo idea pad 320 i zamulanie nvda
Back to Problemy z oprogramowaniem#41 zvonimirek222
i oczywiście update biosu o ile jest w LSU - lenovo system update
--Cytat (balteam):
No, ale puki co nie mam takiej możliwości, to jako start przyjmijmy;P
Także jak ktoś ma jakieś propozycje poza formatem, który zrobię jak tego nie rozwiążę pewnie za kilka dni, to niech pisze.
--Koniec cytatu
#42 balteam
zrobiony update biosu, wszystko pobrane z lenovo system update.
W notatniku i po eltenie przesuwam się po znakach, coś z wordem eh
#43 balteam
hmmm, zmieniłem na tryb czytania i mogę chodzić po wyrazach, ale tryb czytania ma jakieś ograniczenia, na początek na pewno teraz po wstążce nie umiem nic zrobić. Worda chcę do pisania akurat teraz używać... Jakieś podkreślenia, pogrubienia, podwujna interlinia... Działa to na trybie czytania?
#44 zvonimirek222
nie
--Cytat (balteam):
hmmm, zmieniłem na tryb czytania i mogę chodzić po wyrazach, ale tryb czytania ma jakieś ograniczenia, na początek na pewno teraz po wstążce nie umiem nic zrobić. Worda chcę do pisania akurat teraz używać... Jakieś podkreślenia, pogrubienia, podwujna interlinia... Działa to na trybie czytania?
--Koniec cytatu
#45 balteam
ehh no to lipa, chociaż interlinie mi pokazuje, że zmienia. No i dlaczego w trybie pisania nie mogę łazić po wyrazach?
#46 balteam
tryb wydruku teraz mam i mogę chodzić po wyrazach, wcześniej chbya był jakiś tryb pisania...
Nie mogę go znaleźć, albo już mi się pomieszało, ale narazie chodzić po wyrazach mogę.
#47 zvonimirek222
no i tryb wydruku jest domyślny.
--Cytat (balteam):
tryb wydruku teraz mam i mogę chodzić po wyrazach, wcześniej chbya był jakiś tryb pisania...
Nie mogę go znaleźć, albo już mi się pomieszało, ale narazie chodzić po wyrazach mogę.
--Koniec cytatu
#48 balteam
no i teraz działa, ale szlak mnie trafia z tym laptopem, jakość mikrofonu do dupy, chyba, że da coś się pozmieniać na tt, eh ale to potem, ogólnie do dupy laptop jak na taką cenę to już wgl.
#49 zvonimirek222
da się, wyłączyć ulepszenia, ale i tak będziesz po lewej stronie tylko.
To wina sterowników w windowsach, bo linux daje dźwięk w przeciwfazie.
--Cytat (balteam):
no i teraz działa, ale szlak mnie trafia z tym laptopem, jakość mikrofonu do dupy, chyba, że da coś się pozmieniać na tt, eh ale to potem, ogólnie do dupy laptop jak na taką cenę to już wgl.
--Koniec cytatu
#50 zvonimirek222
chyba, że zrobisz format dysku i przeinstalujesz go na żywca.