EltenLink

lenovo idea pad 320 i zamulanie nvda

Wróć do Problemy z oprogramowaniem

#41 zvonimirek222

i oczywiście update biosu o ile jest w LSU - lenovo system update
--Cytat (balteam):
No, ale puki co nie mam takiej możliwości, to jako start przyjmijmy;P
Także jak ktoś ma jakieś propozycje poza formatem, który zrobię jak tego nie rozwiążę pewnie za kilka dni, to niech pisze.

--Koniec cytatu

Student studentowi wszystko
2018-12-10 20:46

#42 balteam

zrobiony update biosu, wszystko pobrane z lenovo system update.
W notatniku i po eltenie przesuwam się po znakach, coś z wordem eh

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-10 21:48

#43 balteam

hmmm, zmieniłem na tryb czytania i mogę chodzić po wyrazach, ale tryb czytania ma jakieś ograniczenia, na początek na pewno teraz po wstążce nie umiem nic zrobić. Worda chcę do pisania akurat teraz używać... Jakieś podkreślenia, pogrubienia, podwujna interlinia... Działa to na trybie czytania?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-10 21:51

#44 zvonimirek222

nie
--Cytat (balteam):
hmmm, zmieniłem na tryb czytania i mogę chodzić po wyrazach, ale tryb czytania ma jakieś ograniczenia, na początek na pewno teraz po wstążce nie umiem nic zrobić. Worda chcę do pisania akurat teraz używać... Jakieś podkreślenia, pogrubienia, podwujna interlinia... Działa to na trybie czytania?

--Koniec cytatu

2018-12-10 22:14

#45 balteam

ehh no to lipa, chociaż interlinie mi pokazuje, że zmienia. No i dlaczego w trybie pisania nie mogę łazić po wyrazach?

2018-12-10 22:16

#46 balteam

tryb wydruku teraz mam i mogę chodzić po wyrazach, wcześniej chbya był jakiś tryb pisania...
Nie mogę go znaleźć, albo już mi się pomieszało, ale narazie chodzić po wyrazach mogę.

2018-12-10 22:23

#47 zvonimirek222

no i tryb wydruku jest domyślny.
--Cytat (balteam):
tryb wydruku teraz mam i mogę chodzić po wyrazach, wcześniej chbya był jakiś tryb pisania...
Nie mogę go znaleźć, albo już mi się pomieszało, ale narazie chodzić po wyrazach mogę.

--Koniec cytatu

2018-12-10 23:57

#48 balteam

no i teraz działa, ale szlak mnie trafia z tym laptopem, jakość mikrofonu do dupy, chyba, że da coś się pozmieniać na tt, eh ale to potem, ogólnie do dupy laptop jak na taką cenę to już wgl.

2018-12-10 23:58

#49 zvonimirek222

da się, wyłączyć ulepszenia, ale i tak będziesz po lewej stronie tylko.
To wina sterowników w windowsach, bo linux daje dźwięk w przeciwfazie.
--Cytat (balteam):
no i teraz działa, ale szlak mnie trafia z tym laptopem, jakość mikrofonu do dupy, chyba, że da coś się pozmieniać na tt, eh ale to potem, ogólnie do dupy laptop jak na taką cenę to już wgl.

--Koniec cytatu

2018-12-11 00:10

#50 zvonimirek222

chyba, że zrobisz format dysku i przeinstalujesz go na żywca.

2018-12-11 00:11