Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#41 MarOlk
@Zuzler, sałatka z brokułów, pomidorów suszonych, słonecznika, skwarek z boczku, cebulki i lekkiego sosu czosnkowego. Serio. Jadłem i dobra jest.
#42 Monte
Wczoraj na gitarze grałam Lady Pank! :)
#43 MarOlk
@Monte, co konkretnie?
#44 Monte
"Stacja Warszawa" i "Znowu pada deszcz". To moje ulubione utwory tego zespołu! :)
#45 Monte
Po kilku tygodniach znalazłam ważną dla mnie zgubę! Jak się cieeeszę!
#46 Puszkin
Za mną miłe dwa tygodnie w Polsce. Dziękuję wszystkim, z którymi spędziłem ten czas.
#47 lwica
W piątek miałam wspaniały dzień, oby więcej takich! :)
Weekend też niczego sobie. :)
#48 skrzypenka
W końcu trochę spokoju, psychicznego, odpoczywam, czytam książki, ferie za pasem, po feriach do pracy, dobrze jest.
#49 lwica
Miły weekend mi się szykuje. :) A po nim również miłę spotkanie. <3
#50 Agata.d
Znalazłam słuchawki, na których odnalezienie już przestałam liczyć. Zgubiły się w pracy, myślałam już, że ktoś się nie bał i sę wziął, okazało się, że były w rogu szafki i mój kolega z pracy znalazł je przypadkiem.
#51 Agata.d
Miałam fajny weekend, spędziłam go w miłym towarzystwie, w prawdzie musiałam pracować, ale na szczęście tylko na pół dnia, więc drugie pół miałam dla siebie i naszego gościa.
#52 Monte
Jest nowa muza. :)
#53 MarOlk
Zrobiłem kotu nową wędkę ze starego pompona i dzwoneczka. Lata jak szalona i teraz mi miauczy żebym dalej się z nią bawił.
#54 daszekmdn
Wstać o normalnej porze, przespać całą noc, i jeszcze płatki z mlekiem na śniadanie :) tooo jest tooo. Z dobre 2, 3 lata nie jadłem.
#55 Snajper22
Zaczęłam pisać, narazie w sumie to do szuflady, fanfik serialu Na sygnale.
Jestem z siebie zadowolona, szkoda tylko, że tak dobrze nie szło mi pisanie wypracowań szkolnych. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#56 lwica
Jest dobrze, tak po prostu. :)
#57 lwica
Miły czas, wspaniali ludzie wokół, niech trwa!
#58 tomecki
Zapowiedzieli udźwiękowione, 32bitowe Zooomyyyy!!!
#59 djdenismusic
oooo!
#60 lwica
Czemu nikt się niczym nie chwali? :D Miły wieczór wczoraj miałam. :)