Forum

Księga pochwał 2024

Wątki archiwalne

Previous 3 / 33 Next

MarOlk

#41 ·

1 likes
@Zuzler, sałatka z brokułów, pomidorów suszonych, słonecznika, skwarek z boczku, cebulki i lekkiego sosu czosnkowego. Serio. Jadłem i dobra jest.

Monte

#42 ·

1 likes
Wczoraj na gitarze grałam Lady Pank! :)
Give me a sign.

MarOlk

#43 ·

@Monte, co konkretnie?

Monte

#44 ·

1 likes
"Stacja Warszawa" i "Znowu pada deszcz". To moje ulubione utwory tego zespołu! :)
Give me a sign.

Monte

#45 ·

Po kilku tygodniach znalazłam ważną dla mnie zgubę! Jak się cieeeszę!
Give me a sign.

Puszkin

#46 ·

3 likes
Za mną miłe dwa tygodnie w Polsce. Dziękuję wszystkim, z którymi spędziłem ten czas.

lwica

#47 ·

W piątek miałam wspaniały dzień, oby więcej takich! :)
Weekend też niczego sobie. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

skrzypenka

#48 ·

W końcu trochę spokoju, psychicznego, odpoczywam, czytam książki, ferie za pasem, po feriach do pracy, dobrze jest.
Große Operndiva?

lwica

#49 ·

Miły weekend mi się szykuje. :) A po nim również miłę spotkanie. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Agata.d

#50 ·

2 likes
Znalazłam słuchawki, na których odnalezienie już przestałam liczyć. Zgubiły się w pracy, myślałam już, że ktoś się nie bał i sę wziął, okazało się, że były w rogu szafki i mój kolega z pracy znalazł je przypadkiem.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Agata.d

#51 ·

2 likes
Miałam fajny weekend, spędziłam go w miłym towarzystwie, w prawdzie musiałam pracować, ale na szczęście tylko na pół dnia, więc drugie pół miałam dla siebie i naszego gościa.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Monte

#52 ·

Jest nowa muza. :)
Give me a sign.

MarOlk

#53 ·

5 likes
Zrobiłem kotu nową wędkę ze starego pompona i dzwoneczka. Lata jak szalona i teraz mi miauczy żebym dalej się z nią bawił.

daszekmdn

#54 ·

Edited 7 likes
Wstać o normalnej porze, przespać całą noc, i jeszcze płatki z mlekiem na śniadanie :) tooo jest tooo. Z dobre 2, 3 lata nie jadłem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Snajper22

#55 ·

1 likes
Zaczęłam pisać, narazie w sumie to do szuflady, fanfik serialu Na sygnale.
Jestem z siebie zadowolona, szkoda tylko, że tak dobrze nie szło mi pisanie wypracowań szkolnych. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

lwica

#56 ·

2 likes
Jest dobrze, tak po prostu. :)

lwica

#57 ·

Miły czas, wspaniali ludzie wokół, niech trwa!

tomecki

#58 ·

1 likes
Zapowiedzieli udźwiękowione, 32bitowe Zooomyyyy!!!

lwica

#60 ·

Czemu nikt się niczym nie chwali? :D Miły wieczór wczoraj miałam. :)
Previous 3 / 33 Next