Stało się coś wspaniałego, godnego publicznej pochwały albo po prostu rozpiera Cię zadowolenie czy uciecha z jakiegoś powodu? Nie duś tego w sobie! Napisz o tym i podziel się radością z innymi!
@Camila. Na tych warsztatach jest terapeuta, i on zadaje różne prace, które trzeba robić, żeby nie siedzieć bezczynnie. Ja należę do grupy informatyczno-multimedialnej, więc terapeutka wysyła mi zadania na maila, potem odsyłam zrobione, i ona to sprawdza.
Ja też mam fajowy dzień, zakupiłem nowe słuchawki i właśnie przyszły, dźwięk pierwsza klasa. Teraz jeszcze tylko ogarnąć apkę, ale tu potrzebne oko żeby zaetykietować przyciski bo niestety nie wszystkie mają etykietę.
WOW, właśnie doinstalowałem LDAC i teraz jakość brzmiena jeszcze lepsza mmm, to jest to co tygryski lubią najbardziej. Nigdy nie myślałęm, że słuchawki dokanałowe mogą tak brzmieć, że mogą dać tak przyjemny i mocny bass.
A propos słuchawek tws to polecam Earfun Air pro3. Bas potężny, góry warto trochę dodać, ale da się, bo w appce eq 10pasm. Co prawda dostępne jest to dość ciężko, ale od bidy da się samemu ogarnąć.
W temacie słuchawek pozostając: do mnie jutro przyjadą AirPodsy i mam nadzieję, że mnie nie rozczarują, bo wszystkie słuchawki na bt, które do tej pory kupiłam, nie spełniły moich oczekiwań.
Te liberty mają fajowy patent, bo mają takie gumowe skrzydełka, słuchawki wkładamy do uszu i przekręcamy i to skrzydełko wchodzi pod małżowinę i blokuje się tak, że ze słuchawkami można nawet biegać i nie wypadną, tak że problem z możliwością zgubienia słuchawki praktycznie spada do zera, trzeba by zahaczyć słuchawką żeby wypadła.