Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#81 daszekmdn
Dajcie mi noża to se utne ten cholerny nos bo juz nie wytrzymie.
#82 djsenter
Karwia, rozchorowałem się! Teraz chory nie tylko na łeb.
#83 longshoot
Mnie od tygodnia trzyma.
#84 Agata.d
Jak zobaczyłam ile jest rezerwacji na dzisiejszy dzień to aż mi się odechciało. Powariowali ci ludzie. obłożenie, jak przy sobocie.
#85 daszekmdn
Nic mi się nie chce, ale tak kompletnie nic.
#86 Agata.d
No szlak by to jasny trafił!. Firma, z której zamawialiśmy katering wzięła i skończyła działalność. Najgorsze jest to, że nigdzie nie było żadnej informacji. Będziemy testować coś innego, ale to nie to samo już i cenowo też inaczej.
#87 skrzypenka
Nosz kurrrr, jak człowiek nie ma co robic, to nie ma, a jak ma, to się wszystko nakłada. Dwie prace mi sięnałożyły w tym samym czasie i nie wiem, co teraz mam zrobić. Zmieniacz czasu by mi sie przydał.
#88 tomecki
Miałem nadzieję, że pierogi z kaczką skoro są najdroższe wśród tych z mięsem od Prostych historii to będą też najlepsze. Okazały się obrzydliwie obrzydliwe!
#89 tomecki
Cieszę się, że mam w zwyczaju potwierdzać, że spotkanie jest aktualne, bo właśnie okazało się, że nie. Termin jutrzejszy. A gdybym nie zadzwonił. Tak w ogóle zapowiadało się fajnie więc szkoda.
#90 daszekmdn
Ledwo się dzień dobrze nie zaczął a niech się już skończy.
Mało kasy, a trzeba było spłacić Allegro pay, do tego kupić nowe słuchawki bo te się kończą, znowu mi pada kanał prawy jak w poprzednich. Co z tego, że kable wymienne, jak kable w samym wnętrzu padają.
Na dodatek appka banku nie działa tak jak bym chciał. Na jednym telefonie w ogóle, na drugim 3 razy potwierdzaj zlecenie bo dostępność do dupy a nawet nikt się moim zgłoszeniem przed 3 miesiącami wystosowanym nie przejął jak widać bo nawet nie jest odnotowane.
#91 Agata.d
--Dobrze, że ostrzegasz, bo się zastanawiałam nad ich kupnem, ale chyba po takiej opinii nie chcę ich spróbować. (tomecki):
Miałem nadzieję, że pierogi z kaczką skoro są najdroższe wśród tych z mięsem od Prostych historii to będą też najlepsze. Okazały się obrzydliwie obrzydliwe!
--
#92 daszekmdn
Kiedy człowiek myśli, że już sobie chyba wszystko przepracował, przychodzi ta jedna noc kiedy wszystko jebnie...
#93 camila
Nie było mnie na Trance formations, zgubiłam ostatnio Fentanyl przez moją głupotę, jakoś z nim mi nie po drodze. Chuj z fentanylem, ale Solarstonea mogę już nigdy nie zobaczyć na żywo - pozostaje mi tylko słuchać audycji. Ale wiem jak by się skończył pobyt na trance Formations. Po dwóch godzinah musiałabym usiąść albo wlewać w siebie litry metadonu żeby wytrzymać na parkiecie, przysypiałabym na trybunach, bo nie wszystkie wysttępy byłyby ok. Czuję się jak w tym 2018, jak nie pojechałam na pierwsze Trance Formations organizowane - w ogóle. Nie dość, że wtedy trafiłam do szpitala z utratą słuchu przez pierwszy atak choroby, to jeszcze podobno to była najlepsza edycja w ogóle. Przykro mi, po prostu przykro. Za dużo tych przykrości ostatnio.
#94 skrzypenka
Kupiłam sobie za dużą laskę i teraz nie wiem, jak mi się będzie z nią chodziło.
#95 daszekmdn
Kiedyś pizne tym wszystkim... Kupię 0.7, wyjdę i pójdę w losową stronę...
#96 Pitef
Nim dla świata stanę się po prostu obojętny.
Kupię sobie Perłę Eksport i malboro setki...
#97 wojtas
Nadchodzi koniec
#98 MarOlk
Koniec czego?
#99 wojtas
Świata
#100 Zuzler
Racja, co dzień jest bliżej o jeden dzień.