Księga zażaleń 2024
Back to Wątki archiwalne#541 sanklip
Ludzie wciąż mnie zaskakują. I to w taki negatywny sposób. Mając lat 30, wyglądając teoretycznie na ogarniętych zachowują się jak idioci i nie przyswajają podstawowych spraw.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#542 djdenismusic
Źle. Bardzo źle.
#543 Milena132
Witaj w klubie. :(
-- (djdenismusic):
Źle. Bardzo źle.
--
#544 camila
Jestem coraz bardziej zamknięta w sobie i nie wiem z czego się to bierze, nawet wyjście do sklepu czy rozmowy ze współpracownikami są dla mnie trudne, mimo tego, że czuję się samotna na codzień to kontakty z innymi są coraz trudniejsze.
#545 mustafa
Dopamina.
-- (camila):
Jestem coraz bardziej zamknięta w sobie i nie wiem z czego się to bierze, nawet wyjście do sklepu czy rozmowy ze współpracownikami są dla mnie trudne, mimo tego, że czuję się samotna na codzień to kontakty z innymi są coraz trudniejsze.
--
#546 camila
Może tak, może nie. Na papierze dopaminy mi nie brak :D ale tendencja spatkowa jest niepokojaca i sama to "wyplukanie" widze.
#547 daszekmdn
Znam.
#548 camila
Kazdy to chyba zna bardziej lub mniej
#549 daszekmdn
Noż bzyczące k*rwiszony!
Pogryzły mnie całego, na łapach, nawet w dupę i na szyi.
Wściekły się dzisiaj czy co?
Nie ważne czy mam otwarte, czy zamknięte okno, czy śpię czy nie śpię, pełno tego ścierwa lata i spać nie idzie.
Ktoś mi mówił, bym se perfumem popsikał tam gdzie pożarły, to niby przestanie piec, a tu dupa! Na mnie nie działa.
#550 djsenter
Współczuję, u nas w UK raczej nie gryzą, ale też mnie to nie dziwi o tyle, że za to jest w cholerę pająków :D
#551 Numernabis
Trzeba zakupić RAID lub BROS do kontaktu, są na buteleczki z płynem lub na takie "tabletki", wsuwa się taką tabletkę w szczelinę i do kontaktu, na 12 godzin wytrzymuje i w danym pomieszczeniu nie ma zwłaszcza komarów, działa, sprawdzone, przynajmniej u mnie :)
Jak bylłem nad jeziorem na wycieczce miałem ze sobą, u mnie w domku nie było komarów, bo miałem właśnie to ustrojstwo inni się drapali.
-- (daszekmdn):
Noż bzyczące k*rwiszony!
Nie ważne czy mam otwarte, czy zamknięte okno, czy śpię czy nie śpię, pełno tego ścierwa lata i spać nie idzie.
Ktoś mi mówił, bym se perfumem popsikał tam gdzie pożarły, to niby przestanie piec, a tu dupa! Na mnie nie działa.
--
#552 cinkciarzpl
Kochają cię. XD
-- (daszekmdn):
Noż bzyczące k*rwiszony!
--
#553 djdenismusic
Ewentualnie lampy uv. Sam mam zamiar coś takiego kupić.
Choć nie mam pewności, czy to nie działa bardziej na muchy i inne wieksze tałatajstwo.
Swoją drogą,d źwięk smażonego owada we środku jest zacny xD
#554 markus1234
Do jasnej cholery, jaki ja jestem kurde nieostrożny. Wsiadając do samochodu mojej cioci, wypadł mi mój telefon Samsung Galaxy A70 z kieszeni spodni, nie była ona zapinana. Teraz jest taki problem, że ekran jest pęknięty, nic nie wyświetla, i dotyk nie reaguje na gesty, bo próbowałem go odblokować i nie mogłem. Byłem w serwisie telefonów w Zielonej Galerii w Puławach, i za naprawę takiego czegoś życzą sobie 500 złotych, bo robią tylko na oryginalnych częściach, i powiedzieli mi panowie z serwisu, że nie polecają zamienników, bo są bardzo kiebskiej jakości. A za zamiennik życzą sobie 400 złotych. Pojebało ich za przeproszeniem z tymi cenami, ale niestety się na wymianę zgodziliśmy, i dopiero w środę będzie to zrobione. Jak ja wytrzymam bez muzyki z YouTubea do środy, bo zawsze rano lubiłem sobie coś puścić, żeby nie włączać komputera, to włączałem sobie z telefonu. A telefon wypadł na ulicę, i być może ktoś po nim przejechał, albo moja ciocia przejechała po nim. Upadł ekranem do dołu niestety. To tyle. Nie polecam zepsutych ekranów w telefonach i tych choreldarnych cen!
#555 Numernabis
Te UV to właśnie na muchy.
Te do kontaktu wydzielają jakiś zapach, coś czego komary nie lubią, dla nas niewyczuwalny.
To znaczy są bezzapachowe i wówczas faktycznie nic nie czuć, a są o zapachu cytryny i inne i wówczas czuć delikatnie w pomieszczeniu ten zapach.
Ja to stosuję już od lat i to te na tabletki bo wychodzi taniej :) no i wiem , że muszę codziennie wymieniać, a te w łynie nie wiem ile pozostało do końca i kiedy wymieniać.
-- (djdenismusic):
Ewentualnie lampy uv. Sam mam zamiar coś takiego kupić.
Choć nie mam pewności, czy to nie działa bardziej na muchy i inne wieksze tałatajstwo.
Swoją drogą,d źwięk smażonego owada we środku jest zacny xD
--
#556 Zuzler
Nie polecam braku szkła ochronnego albo porządnego etujacza na telefonie.
#557 markus1234
Etui i szkło na telefonie było, ale nie wiem, czy po tej wymianie będę miał znowu szkło hartowane, czy będzie bez szkła, zapomniałem niestety spytać.
-- (Zuzler):
Nie polecam braku szkła ochronnego albo porządnego etujacza na telefonie.
--
#558 zywek
Ale tego nie musisz mieć włączonego przez cały dzień, starczy na noc i tego płynu nam starczyło na miesiąc jak był podlączony od 20 do rana.
#559 daszekmdn
No chociaż ktoś... ;)
-- (cinkciarzpl):
Kochają cię. XD
#560 Monte
Ale ukrop!