A już wiem, przed pełną jest emitowane coś, co się nazywa Warszawa na czasie, czyli w innych miastach będzie np Braniewo na czasie.
zaraz zerkam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Magazyny lokalne o 21:45/22:30 itd były emitowane na starych podkładach. :D Podejrzewam, że wiencej zmian nie będzie jak na razie.
potfierdzam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wczoraj w nocy były też stare jingle śpiewane, te zprzed września 2020 , także słaaabo, że to tak wygląda. Dzisiaj pewnie nic nowego się nie pojawiło? Nie miałem zbytnio czasu, żeby słuchać.
ale ten bartosz, to on już był słyszalny w oprawie z przed dwuch lat.
Owszem i ta Kasia też. Oni od dłuższego czasu śpiewają w oprawach Eski.
kurcze a ja kiedyś myślałem, że to kasia cerekficka.
Niee :D zupełnie inny głos.
ale pare lat temu chyba kasia cerekficka nagrywała ktoś coś tam muwił.
Nie wydaje mi się, w każdym razie nic takiego nie pamiętam.
no to na jakieś nowości troszke poczekamy.
No pewnie do września 2022, chociaż kto ich tam wie. Może niespodziewanie np w styczniu zmienią jingle lokalne, bo tak?
no szkoda że lokalnych nie zmienili, chyba, że na święta coś zmienią
taa jak w 2019 roku, chociaż tę zmianę uważałem i uważam do dziś za głupią.
no szczerze, to jingle lokalne nie powinny być śpiewane.
Otóż to, a na pewno nie w tak długiej formie.
teraz opserwuje to coś czym było kiedyś eska city
Miasto na czasie, ciekawe na co zmienią w wakacje, czy jeszcze będzie summer city, czy inaczej będzie się wakacyjna akcja nazywać zakładając, że jakakolwiek będzie.