Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 88 z 137

A już wiem, przed pełną jest emitowane coś, co się nazywa Warszawa na czasie, czyli w innych miastach będzie np Braniewo na czasie.

zaraz zerkam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Magazyny lokalne o 21:45/22:30 itd były emitowane na starych podkładach. :D Podejrzewam, że wiencej zmian nie będzie jak na razie.

potfierdzam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Wczoraj w nocy były też stare jingle śpiewane, te zprzed września 2020 , także słaaabo, że to tak wygląda. Dzisiaj pewnie nic nowego się nie pojawiło? Nie miałem zbytnio czasu, żeby słuchać.

ale ten bartosz, to on już był słyszalny w oprawie z przed dwuch lat.

Owszem i ta Kasia też. Oni od dłuższego czasu śpiewają w oprawach Eski.

kurcze a ja kiedyś myślałem, że to kasia cerekficka.

Niee :D zupełnie inny głos.

ale pare lat temu chyba kasia cerekficka nagrywała ktoś coś tam muwił.

Nie wydaje mi się, w każdym razie nic takiego nie pamiętam.

no to na jakieś nowości troszke poczekamy.

No pewnie do września 2022, chociaż kto ich tam wie. Może niespodziewanie np w styczniu zmienią jingle lokalne, bo tak?

no szkoda że lokalnych nie zmienili, chyba, że na święta coś zmienią

#1756 Edytowano

taa jak w 2019 roku, chociaż tę zmianę uważałem i uważam do dziś za głupią.

no szczerze, to jingle lokalne nie powinny być śpiewane.

Otóż to, a na pewno nie w tak długiej formie.

teraz opserwuje to coś czym było kiedyś eska city

Miasto na czasie, ciekawe na co zmienią w wakacje, czy jeszcze będzie summer city, czy inaczej będzie się wakacyjna akcja nazywać zakładając, że jakakolwiek będzie.