Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 72 of 137

Transcription

Nie pamiętam, czy była pogoda. Na następnej godzinie to sprawdzę. Jest w Puszkinie jedna rzecz, która jest jakaś dziwna. Nie wiem, czy w tym roku czegoś nie zmienią podczas gorącej setki, bo zawsze pamiętam, czy to rok, czy to dwa lata temu, czy to trzy lata nawet temu, zawsze już było przed świętami wiadomo, kto poprowadzi. Nigdy nie było sytuacji, w której do świąt nie było wiadomo, kto poprowadzi gorącą setkę. A teraz ciągle jest tylko używane sformułowanie, że będą nagrody do wygrania, że zapraszamy od 12, nie mówią w czyim imieniu. Więc żeby to się tylko nie okazało, że gorąca setka pójdzie bez prowadzącego, tylko po prostu będą na bieżąco wykonywane połączenia do słuchaczy, żeby im dać nagrody. Żeby się tak też nie okazało, że tak może być. Ale to byłoby trochę bez sensu. Lepiej, żeby jakiś... prowadzący był. No i właśnie jest pytanie, czy oni będą tam Słupowski, Jada, czy tak dalej, prowadzić, czy... Nie wiem. Nie wiem, bo mi różne myśli przychodzą do głowy. W każdym razie do dnia dzisiejszego nawet nie ma autopromocji odnośnie gorącej setki. Mało tego, w tamtym roku już przed świętem była autopromocja sylwestrowej imprezki. W tym roku też tego nie ma. No i cóż, to trzeba poczekać. Tak. Pod 10. Już nie było newsów lokalnych, więc newsy lokalne, no właśnie, jest teraz pytanie, czy wrócą, czy nie wrócą, ponieważ od poniedziałku znowu jest kwarantanna narodowa, więc pytanie jest, czy to były ostatnie newsy w tym roku, aż do 17 stycznia, czy jednak od poniedziałku może być znowu rotacja. Nie wiem. To jest właśnie teraz pytanie, co oni wymyślą do poniedziałku.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

W sumie gorąca dwudziestka, dobra wróć, gorąca dwudziestka, gorąca setka, tylko ze sztabkami słuchaczy, że tam coś, albo w ogóle, właśnie może będzie gorąca setka faktycznie bez prowadzącego, ale by to byli jaja. A nawet nie będzie sztabek z nagrodami, tylko rozdadzą najlepszym, nawet tego nie będzie na antenie. I po prostu przez 8 godzin będzie sobie gorąca setka emitowana bez prowadzącego, nie no, mam nadzieję, że tak nie będzie. Natomiast z tego co pamiętam w 2018 roku, to ja się dowiedziałem dopiero o pierwszy dzień świąt, kto poprowadzi gorącą setkę. Ale podejrzewam, najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że właśnie poprowadzą Michu i Adamczyk. No bo kto inny by mógł poprowadzić w sumie.

Transcription

No zobaczymy, zobaczymy, bo jestem ciekawy kto poprowadzi, no bo do tej pory nie ma żadnych zapowiedzi. Też mam nadzieję, że gorąca setka nie będzie bez prowadzącego, bo to już byłoby naprawdę trochę przegięcie. W tym momencie by trochę sobie znowu strzelili w stopę.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A tak jeszcze a propos newsów lokalnych, nie, myślę, że w poniedziałek spokojnie wrócą newsy lokalne, ale oczywiście zobaczymy.

Transcription

A tymczasem Radio S.K. postanowiło już na zawsze pogodzić się z reklamami po X20, bo na dniu dzisiejszym są reklamy po X20. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ich jutro i pojutrze.

Transcription

No i słuchajcie, jutro już jest ostatni dzień świąt, więc chcę tutaj coś podsumować odnośnie Eski. Więc Hancak w Wigilii był od 15, ale program Wigilii zaczął się od 16. Nie wiem do której godziny był, bo mi bufor w szlak trafił. Nie wiem czy poleciały newsy lokalne po 21, ale dzisiaj cały dzień był z Wojstraka. No i Eska mnie trochę dzisiaj załamała, bo specjalnych dżingli o tym, że to jest świąteczna gorąca dwudziestka nie przygotowali. Normalnie były dżingle Eski, nie było Eski. No i były podkłady świąteczne. Nie było świąteczna gorąca dwudziestka, coś tam, coś tam. Były tylko numery podawane, no i tyle. Więc nie wykazali się tym, żeby to troszkę pokombinować tym. Autopromocji odnośnie gorącej setki i sylwestrowej imprezki dalej nie ma. No i co? No i chyba jak na razie z moich podsumowań to tyle. Święta na czasie oczywiście są, pojawiły się równo od 16. Także to mniej więcej w ten sposób to, znaczy tak to właśnie wygląda. Więc cóż, jutro chyba już nie będą, nie będzie wszystko szło z Wojstraka. Chyba tak jak zwyczajnie było, że już w drugi dzień świąt ktoś był, brak więc. No ale zobaczymy i zobaczymy co będzie od poniedziałku, no bo wiadomo, że znowu wchodzi narodowa kwarantanna. Także zobaczymy co jest kolejne.

Strona internetowa eski została zmieniona. Przed chwilą czytałem na media2.pl o tym.

no tak jakiś czaz temu.

Transcription

Dzień dobry, no to czas podsumować to, co działo się w SC wczoraj, czyli była gorąca setka, przez 8 godzin odliczali w radiu z tą najgorętszych utworów 2020 roku odliczali od 12 do 16 Rafała Damczaka i od 16 do 20 Michał Sobkowski, po niej oczywiście weszła Sylwestrowa Imprezka, wczoraj wszystko było niemal z playlisty dziennej, więc też nic zaskakującego, no i generalnie radio DHT akurat ze swoim Sylwestrem konkurencję zrobiło. To znaczy my zrobiliśmy, bo ja w radio DHT nadal jestem i się cieszę, że zrobiłem coś lepszego niż zrobiło radio SK, że tak sobie pozwolę.

Transcription

I też warto wspomnieć to, że podczas wczorajszej sylwestrowej imprezki nie były aktualne dżingle sylwestrowej imprezki, bo były takie same jak w zeszłym roku.

Proponuję od rana obserwować Eskę, ponoć w Piątek poranek prowadzili Pirowski Pawełek i Rudy. Wrzuć na luz sieciowe miał Hanczak i to akurat mogę potwierdzić.
Jankesa już jakiś czas nie ma w esce, a z tego, co wiem ma on zostać tatą.

o kurcze, to dziś zabieram się za opserwacje

no i wszystko wruciło do normy, jankes jest, ale nie ma kamy

Jak wyglądał wczorajszy program eski? Impreska słyszałem, że była na żywo, a jak reszta?
Dzisiaj wygląda na to, że program z puszki będzie.

wczoraj było z puszki

Rozumiem, czyli tak jak w tamtym roku.

raczej od paru lat jeśli chodzi o wielkanoc

W sumie nie jestem pewien, czy w tamtym roku nie było jednak jingli z miastem.

były

A no właśnie, a w tym roku w okienkó sieciowym nie ma jingli z miastem, są tylko śpiewane i te stare eeeeska.