Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 63 of 137

wnastępnym poście takie małe wspomnienia z kwietnia 2010 roku
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Do wielkiej gali 2010 Eska Gorąca dwudziestka Radia Eska Odwiedzamy twoje ulubione kawałki Ale może na wszelki wypadek powtórzę Cztery dni Alega Gorąca dwudziestka Kultowa Rywalista 19 The past The present The future Eska 94 i 7 Gorąca dwudziestka Obrót My hair Gorąca dwudziestka Radia Eska bydgoszczy Szesnaście Radio Eska Gorąca dada dwudziestka Godem Dorota Obrót Dwa Trzecia God od God 2 9 8 endes God 15 Zapraszam On l kita Marta O, bo kurde. Obywatelu, potęguj się i ty. Napisz na sk.pl kogo chcesz poderwać i czekaj na bal lub szmak. Codziennie po ósmej w porannym show. Radio Eska. Reklama. Reklama. Ladies and gentlemen! 2010 Eska Music Awards. Yo, what's up? What's up? Grupa Afro-Mental chce... Why not? If I bet, why not? No, but I bet more, get some... Why not? If I act, why not? I need more! 2020 Radia Eska. Najlepszy mix hitów. Odliczamy. 20 najgorętszych kawałków w Bydgoszczy. 3, 2, 1. High with your... Gorąca dwudziestka. Gorąca dwudziestka. Obrót. Gorąca dwudziestka. Radia Eska Bydgoszczy. 12. I need another story. Gorąca dwudziestka. Posluj na Eska.pl Obrót. ... ballotowania Robert, Emi, Nico Dancehall track. Jakiś ścisły tajemnik. Dźwięki warte wielką kasę. Tak! Wygrywa się w Radiu Eska. To jest składanie rozki od takiej przenośnej na kółkach walizki. Odpowiedź prawidłowa. Nie wierzę Ty też masz szansę Baw się i wygrywaj Szczegóły na sk.pl Dźwięki ściśle tajne Najcerniejsze dźwięki tylko w Radiu SK Już jutro od rana Zabawa nakręca dialog Operator nowej telefonii komórkowej Dialo www.dialo.pl Reklama Dźwięki ściśle tajne Dźwięki bardzo wielkie Tak, wygrywa się w Radiu SK To jest składanie rączki od takiej przenośnej na kółko To jest to be alone No chyba nikt, zwłaszcza że po 19 imprezka startuje Kwiaty rosną, psy szczegają Wiktor z kamą śpiewał Cię nadają Ładny to wierszyk, historia niedługa Leci z radia śmiechu struga Znasz to staropolskie przysłowie No jak cię dwóch się bije, tam woda korzysta No ale mam nadzieję, że... Chcesz humor mieć, siostro i bracie? Słuchaj tego, szeo jacie Wiktor i kama codziennie od rana Jak posłuchasz, ucieszysz banana Na koniec rym się gubi, bo ten wiersz jest dziwny Reklama

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

A dokładnie z 19 kwietnia.

Fajne wspomnienia. Nawet kiedyś podawali częstotliwości w jinglach, a teraz tego nie robią. No chyba, że znowu podają te częstotliwości.

Nie podają od wakacji 2017, coś słabo tej Eski słuchasz. :D

No to trochę szkoda, że już nie podają.

no szkoda, bo to troszke słabe jest.

Transcription

No i tak jak można było tutaj przypuszczać Wczoraj o 23 było Eskara.pl Także wygląda na to, że od niedzieli do czwartku Mamy Eskara.pl, zobaczymy czy to tylko na okres wakacji Czy Czy w ogóle Jeszcze mówiąc Eskara.pl to nie jest audycja, która mnie jakoś urzeka, ale w sumie W sumie mogliby to zrobić np. od 23 do 2 Od niedzieli do czwartku No i w piątki i soboty to Impress Clean The Mix nieszczęsna Zmieniłbym ewentualnie na Eskadance Albo Eskakladance Night, tak jak to kiedyś było I by było fajnie

Transcription

o tak, eska, club dance night jakby na coś takiego zmienili to życie byłoby piękne albo eska dance, ewentualnie nie wiem jeszcze jakoś inaczej, no bo to imprezka in the mix to już jak tutaj podkreślałem to nie wypał totalny, ja nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł dla mnie in the mix to się zawsze kojarzyło z czymś, że tak powiem tak z jakimś setem łączonym czy coś w tym kierunku no a szczerze powiedziawszy tutaj nawet mogę potwierdzić to co pisał Markus, że no niestety bądź co bądź ale ta cała imprezka in the mix jest o chuja roszczaś moim zdaniem, totalny nie wypał co po tych pozdrowieniach jak to trwa tylko godzinę, czy to jest naprawdę jakiś sens chyba, że pójdą po rozum do głowy i wymyślam coś na przyszły tydzień, chociaż szczerze powiedziawszy wątpię, bo podejrzewam, że odkąd ten cały Bogusław Potoniec jest tam odpowiedzialny za strukturę Radia Eska to prawdopodobnie od tego momentu wszystko zaczęło się pierdolić no to wygląda, no i cóż na tę chwilę no nic tam nie pozostaje innego, bo oczywiście żadnych nowych dżingli nie ma linerów na lato, hit na czasie nie ma także no na razie Eska póki co jest chyba jedynym radiem w te wakacje, które nie zmieniło lineru

Transcription

Hmm, powiem tak, no oczywiście, że to się nie powinno nazywać imprezka Indemix, to powinno być po prostu jako imprezka, tylko bez gadania i wtedy to by miało sens, bo co z tego, że kilka Remixów jest granych, jak to w ogóle nie jest żaden set, słusznie to Ci się kojarzy, no właśnie, program Indemix z jakimiś setami, bo to tak właśnie powinno być. Chociaż kiedyś Planet FM też miała program Club Mix i tam też nie było setów, ale też jak widać nazwa jest umowna, też sobie można nazwę taką dać, a nie trzeba wcale miksować, cóż, zrobić. Nie wiem, czy odkąd był Sławpotonius, bo ja nie pamiętam, kiedy on tam dokładnie zaczął w tej SC robić, no dobrze. Nie wydaje mi się, że to... Nie, no po prostu, rok 2017, kiedy weszło pasmo najlepsze, hit na lato, nie ukrywam, myślałem, że wtedy coś fajnego się w SC wydarzy, ale no niestety się nie wydarzyło. SK jest stadium, które, no, nie można powiedzieć, że szoruje pod niebo, bo jednak słuchaczy ma, a skoro słuchacze ma, to widocznie im to odpowiada, a my jesteśmy tylko jakimiś nielicznymi, którym można... Może coś nie odpowiadać w SC. Cóż zrobić.

Transcription

No wiesz, no tak też może być jak ty mówisz, ale fakt faktem jest niezaprzeczalnym taki, znaczy fakt jest taki, że po prostu jakby nie patrzeć poza konkursem wygraj na lato, to nic nie ma, linera nie ma. Oczywiście do tej pory nikt nie wpadł na genialny pomysł, żeby zaktualizować dżinglę w Braniewie, bo oczywiście jeden dżingiel eski obudzi na Ankesa w Braniewie dalej jest niedopracowany. I oczywiście nikt na to uwagi nie zwraca. I tak już to sobie trwa i trwa. Ja nie wiem, czy tam trzeba zgłaszać po prostu, czy co, chuj mnie to powoli zaczyna obchodzić, bo szkoda słów. Ja powiem ci Puszkinie, tak, ja jestem osobą bardzo tolerancyjną, ale tego, że nie dali w ogóle linera na lato, hity na czasie, czy tego nie zmieniły, to naprawdę... W łbie mi to się w ogóle nie potrafi mieścić. Nie rozumiem ich w ogóle postawy. Naprawdę.

Transcription

No nie, to ja nie mogę powiedzieć, że mi się tam coś w głowie nie mieści, po prostu nie mieli ochoty i tyle, widocznie, nie wiem, stwierdzili, że w tym roku nie będą robić, może już w ogóle nie będą robić, wiesz, w sumie w takim 2006 roku była akcja Summer Patrol, ale czy były jakieś inne city na czasie, na wakacje, takim 2005, 2006, bo jakoś mi się nie wydaje i wtedy wszyscy żyli i nikt nie robił już tego afery, a wiadomo, że eska wtedy była lepsza, ale... też właśnie nic nie było, w 2007 roku na przykład też chyba nic specjalnego nie było, były te wszystkie eska, Summer Hammery, Summer City, nawet w 2010, nie, w 2010 roku to chyba jakoś weszły dźwięk dla Natara 10 wakacyjnych hitów, ale chyba tylko to, no i tak 10 wakacyjnych hitów też było do 2016, dopiero w 2017 daje się te najlepsze hity na lato sobie weszły i odtąd tak zaczęliśmy... czyli kombinować, no, widocznie stwierdzili, że nie mają na to ochoty i że w tym roku nie trzeba zmieniać żadnych linerów, niech sobie grają hity na czasie, a prezenterzy niech mówią, że to na lato.

Transcription

Wiesz co, może by zmienili, gdyby po prostu nie wycofali dżingli hity na czasie, które wycofali chyba, nie wiem, czy nie w grudniu, już nie pamiętam kiedy. Co najdziwniejsze jest to, że tak, wycofali linear hity na czasie po drugim utworze zawsze, co kiedyś to było, ale jak jest imprezka, to tego nie wycofali na przykład. To jest takie dosyć dziwne.

Transcription

Nie no, w imprezce jedyny dżingiel, hit na czasie, a są po przerwie, ale tak, to nie ma tych dżingli, hity na czasie, znaczy, to są krótsze formaty śpiewanych dżingli, więc w sumie to, więc w sumie to, tych dżingli po drugim numerze nie ma w ogóle, hity na czasie, one były do tam 3 września czy któregoś. No i tyle.

Transcription

Ale mi Puszkinie chodzi o dżingle, które były emitowane w trakcie na przykład hitów na czasie między na przykład pierwszym a dziesiątym hitem. Tych dżingli nie ma, bo zamiast tego jest leska. I tylko tyle. No. Tak to sytuacja się przedstawia. Znaczy tutaj, przepraszam.

Transcription

No to ja wiem, że to tak jest, ale to już we wrześniu po prostu w tym miejscu były śpiewane dżingle, czy no przed piątym, teraz jak są bloki reklamowe o X20, to po reklamach są dżingle hity na czasie radio SK, ale też nie ma takich krótkich mówionych po prostu SK hity na czasie, no nie no ja wiem o co ci chodzi.

Transcription

Więc Puszkinie uważasz, że to jest takie trosyć, Zdeczka? Pojebane, no ale nie nam to decydować.

Transcription

Cześć, witajcie. Zauważyłem dzisiaj, nie wiem czy po raz pierwszy, czy już od jakiegoś czasu te dżingle są, ale przed trzecim numerem na jakimś takim podkładzie usłyszałem SK na lato, hity na czasie, więc wygląda na to, że jakieś dżingle na lato, hity na czasie są. Nie wiem ile ich jest w godzinie, czy jeden. W każdym razie przed chwilą, przed Dawidem podsiadło, usłyszałem dżingiel SK na lato, hity na czasie. Ciekawe, bardzo to ciekawe.

Transcription

Ja już idę buforować i zaraz się okaże.

Transcription

Faktycznie są te dżingle, więc widać SK poszła po rozum do głowy, no nareszcie, wielki szacun, naprawdę, poszli po rozum do głowy, teraz, teraz, teraz tylko trzeba obserwować, czy to, czy też jakieś dżingle na lato, hity na czasie pojawią się po X40 i czy mają w planach zrobić tak, żeby to też było przy wejściu po newsech, no. Widać, wreszcie poszli po rozum do głowy, albo mieli problem, żeby nagrać te dżingle po prostu, chociaż te dżingle są takie same, jak w tamtym roku, czy dwa lata temu, więc tutaj nic nie musieli nagrywać, tylko po prostu dodali do tego podkład. No i tyle, tyle tylko, co zrobili, tyle tylko zrobili, bo reszta już była, widzę, tutaj zrobiona, tylko po prostu dołączyli do tego podkład.