Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 5 of 137

Transcription

Sorry za słabe jakościowo audio, aczkolwiek mikrofon ze flans nie już odłączyłem, więc odłączał go ponownie, na razie nie będę. To teraz coś ode mnie, z takich prywatnych archiwów, i to takich dość starych archiwów, bo muzyka z tej kasety właściwie, to gdzieś to jakieś lata 90-te, pociątki 90-te. Język Ingel pewnie także jest z tego czasu. Tam gdzie to znaleźłem na YouTube'ie, to kiedyś rzuciłem. Generalnie, jest to poznańska SK.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

o dziękuję poznawskiej eski no tak bo warto też tutaj wspomnieć że kiedy radio eska powstawało to warto wspomnieć że jak jeszcze było radio es to były tylko 3 stacje po to że tak powiem zrzeżone radio es warszawa radio es poznań radio es wrocław to były 3 pierwsze stacje które w ogóle weszły do jakiejkolwiek sieci eski więc no tak to wyglądało eska wrocław istnieje od 20 bodajże 1 marca 1993 roku nie jestem w stanie zweryfikować od kiedy istnieje eska warszawa i od kiedy istnieje eska wrocław bu przepraszam eska poznań pozdrawiam

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A więc tak, znalazłem jeszcze parę takich archiwalnych dżingli i zaraz je wrzucę oczywiście, ale też muszę Was ostrzec, to znaczy ostrzec, powiadomić Was. Ja tutaj przed tym, co wrzucę, Was poinformuję, że zaraz wrzucę to, co wrzucę. Znalazłem fragment archiwalnej audycji z 2004 roku z SK Clamden Snipe. To trwa chyba 10-15 minut, ale mam nadzieję, że mogę to bez problemu wrzucić. Także czekajcie, bo jeszcze czegoś szukam. Mam nadzieję, że... Jak znajdę, no to oczywiście wrzucę. Także czekajcie i oczekujcie, bo przetrzepuję obecnie internet, chociaż to jest troszkę minimalnie trudniejsze, ale czekajcie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Latem w mieście nie musisz się nudzić. Wskocz w świat najlepszych hitów na czasie i doskonałej zabawy. Pepsi Summer Patrol w Radiu SK. To najwyższy czas, żeby zdobyć świat i do przodu dalej przejść. Summer Patrol. Dwa miesiące totalnej jazdy. Zgadnij tysiące nakopit. Znajdziesz nas w tych miastach. Pepsi Summer Patrol. Nakręcaj. Simfius. Volkswagen. Pepsi. Odważ się na więcej.

Transcription

エンディング

Transcription

이 시각 세계였습니다. 시청해주셔서 감사합니다.

Transcription

Eska's Club Dance Night Wszystkie prawa zastrzeżone.

Transcription

Radio SK Muzyka na czasie Numer jeden w mieście Radio SK Muzyka na czasie Numer jeden w mieście

Transcription

To ja teraz sprawdzę, jak z waszą tremą jest. Chciałem, żebyście zapowiedzieli hit numer jeden, dobra? Numer jeden, hit listy. Podejrzewam, że znacie. No wow, kochani, kochani. Przed wami na pierwszym miejscu H2O i utwór Będziesz sam. Zbyt wiele, wiele razy obiecałeś, że się zmienisz, że nie chciałeś, że naprawdę nie wiedziałeś, kłamałeś, znowu chciałeś mnie oszukać. Mówisz do trzech razy sztuka, ale ja nie będę czekać, bo nic nie może wiecznie trwać, wszystko kończy się, zaskoczyłam się. Teraz wiesz, wszystko ma swój kres.

Transcription

No dobrze, to co mogłem to wrzuciłem z takich krótkich, a teraz, tak jak zapowiadałem, wrzucę coś dłuższego, coś co trwa prawie 15 minut, fragment jedynej archiwalnej audycji Eski Club Dance Night, prowadzonej przez Płotka w 2004 roku, którą udało mi się na YouTubie znaleźć, więc już zaraz wrzucam i to będzie na razie tyle. A ja też polecam Wam, żebyście coś znajdowali ciekawego i wrzucajcie tutaj, bo naprawdę warto. Dzięki temu ten wątek się bardziej rozwinie, że tak powiem. No to także miło i pozdrawiam.

Transcription

Niestety tego nie wrzucę, plik jest za duży, wyskoczył mi błąd, więc przepraszam Was, ale niestety to jest niemożliwe.

Transcription

To może nie wiem, podeślę linka na jakiś YouTube, na jakiś Dropbox, cokolwiek.

Transcription

No i tutaj właśnie mówiłem, że przydałoby się możliwość, jakby taka możliwość, jaka podaję, że jest w konferencji dźwiękowej, żeby po prostu wklejać link pod postem, żeby było jak najłatwiej po prostu nam. Na YouTubie sobie wpisz SK Clumb Dance Night i tam Ci wyskoczy, bo to chciałem wrzucić. Pozdrawiam. Pozdrawiam.

Transcription

Tegoroczna sylwestrowa imprezka będzie zarówno w SC, w Radiu Eska oraz w SC TV. W Radiu Eska sylwestrową imprezkę od 20 ma prowadzić Jan Pirowski oraz w SC TV ma prowadzić Ola Kot oraz Krzysiek Jankowski. W SC TV nie będzie gorącej setki z tego co wyczytałem. Od 12 w południe co godzinę SK TV będzie witała Nowy Rok z innych państw. Zakończy oczywiście na Polsce. A gorąca setka w Radiu Eska czy będzie? No chyba wypadałoby, żeby była. Ale pytanie jest jedno. Kto ją poprowadzi skoro Płotek odszedł? No właśnie, powiem tylko tyle. Jestem niemal pewny, że to będzie Michał Cereda. Także pozdrawiam Was.

Transcription

Dzisiaj się potwierdziło, że gorąca setka jednak 31 grudnia będzie na 100%, będzie od godziny 12 tradycyjnie do godziny 20. Potwierdził to osobiście Michał Cereda w trakcie podwójnej gorącej dwudziestki, jak można się tego było spodziewać. Jestem już niemal pewny, że to on będzie przez 8 godzin prowadził gorącą setkę. A jeżeli chodzi o głosowanie na gorącą setkę, to głosowanie od samosiękiego rana rusza w poniedziałek. Jedynie czego jestem bardzo ciekaw, to to, czy po prostu głosowanie będzie tak, jak było dotychczas, że podczas gorącej dwudziestki tylko będzie rozmowa o tym, kto na kogo głos poddał, czy będzie co godzinę po prostu głosowanie, czy jak to będzie wyglądać, bo kiedyś pamiętam, że była taka właśnie sytuacja, że, no właśnie, że po prostu, chyba podczas imprezki, jak jeszcze Płotek prowadził, coś takiego miało miejsce, że co godzinę, było telefon odnośnie gorącej setki, czy nawet po południu było, czy jakoś tak. No, zobaczymy.

Transcription

No to ciekawe. Tylko, że jak ja mógłbym to posłuchać na tej gorącej dwudziestki. Tylko nie wiem jaki jest adres tego streamu niewygaszającego się, co ktoś dodał.

Transcription

Wiesz co, zasadniczo to możesz sobie tego posłuchać, przecież przez LTN tam jest dodana SK, więc ja nie widzę problemu, ten streaming się w ogóle nie wygasza, ja już ten streaming mam od naprawdę bardzo dawna i działa, więc generalnie no to wcale nie musisz, że tak powiem, że tak powiem, no, szukać innych streamingów, ponadto jest taka, no, chyba gdzieś coś słyszałem, że można słuchać jeszcze przez stronę internetową bez reklam z innych oddziałów miast, ale chyba tylko tych dużych, ale nie wiem, tu się mogę teraz mylić, więc takie mnie doszły słuchy.

Transcription

Wiem, tylko ja bardziej wolę słuchać radia przez Winampę. Nie wiem czemu, ale przez Eltena jakoś mi jest niewygodnie. Dlatego ja bym mógł poprosić adres tego streamingu, jakbyś mógł wysłać wiadomości prywatnej czy coś w tym stylu, bo tutaj nie można dołączać wiadomości tekstowych, więc...

Transcription

Dobra, powiem tak, sytuacja, jeżeli chodzi o ten streaming, który ja mam, to przedstawia się tak, że on jakby, jeżeli włączasz winapa, to on nie gra. Nie wiem, jak to trzeba zrobić, ale chyba trzeba bezpośrednio za każdym razem wklejać ten adres w winapie, żeby to odtwarzało. Spróbuję najpierw ten plik zdobyć. Nie wiem, czy na kręgo, bo na kręgo mogę to zobaczyć, bo na eltynie chyba jeszcze takiej możliwości nie ma. Aczkolwiek ja takiej możliwości nie mam. Jeszcze nie widziałem, żeby była, ale mogę sprawdzić, czy jest możliwość wyjęcia bezpośredniego adresu streamingowego. Jeśli będzie taka możliwość, no to wtedy postaram Ci się mail, wiadomością prywatną ten adres przesłać. Także tyle.

Transcription

Informuję, że radio SK Szczecin nadające na częstotliwości 96,9 Wygrało częstotliwość w Świnoujściu na częstotliwości 89,2