Transcription
Paweł Karpiński Zastąpił Płotka w SK Live Remix A nie znaleźli No właśnie
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
Paweł Karpiński Zastąpił Płotka w SK Live Remix A nie znaleźli No właśnie
No to pasmo pewnie już tak zostanie, raczej nikogo nie znajdą. W tym radiu już mało się dzieje i coraz mniej się będzie działo, taka jest prawda.
A szkoda, bo moim zdaniem stać ich na coś więcej, gdyby naprawdę się postarali, no to chociaż gdyby tego Wojtka ktoś zastąpił, może ktoś inny, to może by naprawdę mogliby jeszcze coś naprawdę wystrzałowego wymyśleć. No ale skoro oni tak chcą, no to ich problem nie nasz, że tak powiem.
Prawdopodobnie gdyby Iga dalej była programową, Eski, a przecież była tak prawie do wakacji 2017, to możliwe, że byłoby inaczej, czy lepiej, tego nie wiem, ale być może tak, no, według mnie, to lepiej było za jej czasów niż teraz. W tym 2017 wszystko polikwidowali, co fajniejsze, Hit Weekend, Global Listę, Eskalow Remix, właśnie ten płotkowy, ciekawe, czy gdyby Iga nadal była, czy płotek też było, czy na ile to była jego decyzja, ale możliwe, że tak, tutaj akurat, no, to pewnie wpływu akurat do czego by nie było, ale myślę, że jednak programowo by to lepiej wszystko wypadało. A ten jest sobie muzycznym. Mógł sobie nim zostać, a nie jeszcze programowym.
Płotek już w SR Rock pracuje prawie dwa lata, także w sierpniu pierwszego będzie równe dwa lata, odkąd właśnie pracuje w SR Rock jako szef muzyczny. No co do Eski, no to cóż, nie wiadomo jak to będzie dalej, ale moim zdaniem gdyby zmienili tego szefa całego muzycznego, czy tam tego co odpowiada za całą infrastrukturę Eski, to mogło by to jeszcze im jakoś pomóc. No jednak, bądź co bądź, Eska coraz bardziej mnie załamuje, no naprawdę. Jak już dali tę imprezkę pseudo-indemix, to naprawdę wiele by ich nie kosztowało, żeby chociaż te kawałki złączać po prostu, żeby to ładnie wyglądało. No bo to już był totalny niewypał. Totalny bezsens, tak samo jak wczoraj myślałem, że wybuchnę śmiechem, bo była taka sytuacja, że znalazłem jakąś, na YouTube znalazłem coś odnośnie Radia Eska Lublin i Radia Plus Lublin. Nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało. I tam o tym czymś wypowiadali się reporterzy Radia Plus Lublin. Dorota Chotecka jeszcze się nie mylę z Eski. A na samym końcu wypowiadał się niejaki Adrian Wójcik z Eski Kraśnik. I rozwaliło mnie to, jak on powiedział na samym końcu prawie, że cytuję, że on co godzinę stara się mieszkańców Kraśnika informować o wszystkim, o drogach, o tym, żeby uważali i coś tam, coś tam. To myślałem, że ryknę ze śmiechu, dlatego, bo przecież prawda jest taka, że wielokrotnie się spotkałem z tym, że przez co najmniej 3 godziny w Esce Kraśnik co godzinę starał się informować o wszystkim, o drogach, o tym, żeby uważali i coś tam, coś tam. To myślałem, że ryknę ze śmiechu, dlatego, bo przecież prawda jest taka, że wielokrotnie się spotkałem z tym, że przez co najmniej 3 godziny w Esce Kraśnik co godzinę był ten sam trafik włączany po prostu. No ludzie, błagam was. Przecież to się mija z celem.
I Radio SK wprowadziło słynny dżingiel i po reklamie.
Ano wprowadziła i to dokładnie w piątek przed godziną 15 lub 16, a może nawet 17. Ponadto wczoraj coś się śmiesznego w imprezce stało i o równej 21 Huncha miał wejście, tak jakby to wszystko było, znaczy to było połączone sobie elegancko wszystko, ale to było bardzo ciekawe, minęła 21 i co on zrobił, co tam niedopilnowali, tego to ja nie wiem, ale było to zajebiste.
Szkoda, że tego nie mogłem usłyszeć, no ale zawsze jest tak, że jak są jakieś ciekawe wpadki, to albo mnie nie ma, albo coś tam, coś się tam ciekawego dzieje. W każdym razie, ciekawe, czy tak jest w całej sieci, czy są jakieś eski, których jeszcze tego nie wprowadzili. Właśnie sobie teraz to obserwuję.
Teraz odnośnie imprezki Intemix. Nie wiem czy tak było już w zeszłym tygodniu, ponieważ nie miałem możliwości tego śledzenia. W każdym razie sprawa jest teraz tego typu, że zaczęli puszczać remiksy, tak jak w Escalade Remix. I co jeszcze zrobili takiego, to to, że obecnie nie ma dżingli lokalnych podczas imprezki Intemix. Jest tylko Escal. Tyle na razie co zauważyłem. Jak coś jeszcze zauważy, to oczywiście tutaj się wypowiem.
Tak, i to SK jest nawet nowe, to są nowe dżingle, które w piątek się pojawiły, a tydzień temu jeszcze nie było remixów, wczoraj chyba też ich nie było, chociaż może i coś było, ale z piątku na sobotę było, szczególnie po 23, no i właśnie te nowe dżingle. Swoją drogą ciekawe, dlaczego są takie dżingle, a nie lokalne. Fajnie, że nowe dżingle mogliby je wprowadzić na stałe, a nie tylko w Impressing the Mix. Cóż, ten program chyba próbuje udawać SK Club Dance Night, jeszcze niech tylko połączą te SK, o tej 23, to wtedy już będzie naprawdę wyglądała jak Club Dance Night, jakby dali jeszcze kogoś, kto by zapowiadał sety.
A może do tego właśnie Eska dąży, właśnie może wreszcie poszli po rozum do głowy i szukają kogoś, kto by się tego czegoś podjął. Tak samo jak teraz Piroski chwilowo prowadzi wrzutkę na luz, a wczoraj prowadził imprezkę. No zobaczymy, bo ja trochę tych dżingli nie rozumiem, tych nowych, no bo tak czy owak oni się rozłączają, więc nie rozumiem. Nie rozumiem.
Słuchajcie, nie wiem jak ten nowy prowadzący ma na nazwisko, bo zapomniałem, ale w niedzielę był nowy prowadzący, a jego godność to Mikołaj. Od bodajże 12 do godziny 16. Także taka ciekawostka, jeżeli chodzi o radio SK.
No tak, Mikołaj Kujawiński jakiś dwa tygodnie temu się pojawił, na testach w Warszawie na 105.6 też zapomniałem odnotować, bo ostatnio mam troszkę mniej czasu, także jak wrócę do Anglii to może będę więcej, acz zobaczymy. Tak, Mikołaj się pojawia, Mikołaj się Kujawiński pojawił, on też jest chyba z Radia Index zdaje się, nie z Index czy z Centrum, nie chyba z Radia Centrum, tak chyba, no w każdym razie całkiem dobrze sobie radzi i jest już od tych dwóch tygodni, zdaje się przez cały weekend był, także trzeba obserwować. No teraz na RTN może będę miał mniej czasu, ale na obserwację. Na obserwowanie jest kimś też trochę więcej.
S-S-S-S-K-O-N
ご視聴ありがとうございました
Niech zgadnę, że te dżingle były z kasety jakiejś daszku nagrywano, tak?
Oczywiście, a z czego by innego?
No tak myślę.
Dzień dobry, witam wszystkich bardzo serdecznie w grupie. Fajnie, że tutaj dołączyłem elegancko. Ja też eseczkę lubię. I szczególnie wspominam Eski Life Remix. I fajnie by było te dżingle gdzieś wszystkie pozyskać z Eski Life Remix. Szczególnie mi się podobają te dżingle z lat 2010-2013. Fajne były te dżingle i fajnie byłoby je mieć. No, to trzymajcie się ciepło.
Dzień dobry bardzo. Informuję, że z dniem wczorajszym zostałem głównym administratorem tej grupy w kontekście, że utworzyłem tą grupę i ten wątek został przeniesiony. A tak jeżeli chodzi o sprawy organizacyjne, ja jestem głównym administratorem i wiolinist.