No to byłoby fajne, bo na przykład teraz, tak jak mówię, to będzie utrudnione trochę i właściwie to tutaj wyjaśni o co chodzi z tym tokenem, bo ja tak trochę nie w temacie, a nie ukrywam chciałbym wiedzieć dokładnie o co chodzi, bo w sumie tak trochę tego nie rozumiem, więc tak chciałbym dokładnie, żebyś mi to wyjaśnił o co chodzi.
Dziękuję.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
W zasadzie tak wyjaśnić, żeby to dokładnie wyjaśnić, to nie wiem, czy będę w stanie, ale jest to zabezpieczenie w formie loginu i hasła.
Niektóre tak stacji robią, że się zabezpieczają, na przykład w Wielkiej Brytanii jest tak, że w Wielkiej Brytanii posłuchasz i ten token od razu masz, a w Polsce tego tokenu nie masz.
No i w przypadku streamów time'u da się na szczęście to ten login i hasło wyciągnąć. Nie wiem, jak Ci to dokładnie wytłumaczyć, to jest zabezpieczenie generalnie.
Tak, i no niestety tych streamów eski na LTE nie dodasz, bo po prostu te tokeny się zmieniają codziennie, ale kontaktuj się ze mną na Facebooku najlepiej,
bo...
No ja to nie jestem 24 na 7, ale masz moje gadło czy mojego Facebooka, to się ze mną kontaktuj, mogę Ci linki dawać, bo już nawet mam prostszy sposób na to, więc wszystko da się zrobić. Pozdrawiam.
men laper om du dødst myndig, må du få utenrum flood,
mens du tålver flå ut i k finalmente tryblet,
om du kvitt ned mun har.
Ta å stå igjen.
Du du stå igjen å ta opp ut av rattet,
ut av slåpning.
Du bøler stå å stå ut av rattet
ut av hverandre reidevål.
Vi bøler strengt ut av r depths.
Du får en rijd på.
Du får en flekk på hverandre frem.
Du slår ned.
Takk for at du så med.
Takk for at du så med.
Rannych ptachów i jak to się tam działo i się słychało.
Z tego czasu.
Może za piętnastym.
A co do wyciągania, można by napisać do tego jakiś skrypt.
Jestem zainteresowany i gdybyś mógł, to podaj mi jakieś informacje gdzieś.
Jak to się robi.
Może i wykminię do tego jakiś skrypt.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ludzie, ale na miłość boską, wyjaśnijcie mi jedną zasadniczą, prostą rzecz.
Po jaką cholerę jest potrzebny ten token?
Jakie to ma być w ogóle zabezpieczenie?
Co to ma w ogóle być?
Wchodzę normalnie w WinUp'a, czy przez KMW, czy przez antenę
i normalnie sobie chcę radia słuchać, a nie przez jakieś pieprzone tokeny.
Co to ma w ogóle być? Bo ja tego nie rozumiem w ogóle.
Niby czemu i czego to ma służyć?
No miłość ludzką, bo normalnie aż mi się ciśnienie podnosi.
Wszystko jest utrudnione praktycznie.
Ja nie mogę.
To jest jakaś masakra. Jakaś totalna masakra.
Niby czemu, po jaką za przeproszeniem cholerę ma to zabezpieczenie być?
Czemu ono ma służyć?
To, żeby się jakiś robot nie włamał, czy co?
Co to ma w ogóle być? Pozdrawiam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No właśnie, bo tak jak mówiłem, ten token to jest uciążliwe dla mnie, ja nie wiem co oni przez to naprawdę chcą osiągnąć, bo to jest dla mnie sytuacja dosyć uciążliwa, nie będę ukrywał, że nie.
Bo na przykład ja nie mam ochoty, nie chcę mi się ciągle przez przeglądarkę słuchać eski, a tutaj będzie trochę problematyczne, to no, większość stacji oferuje jednak bezpośrednie streamingi typu RMF Max, czy Radiogra, czy na przykład inne stacje.
Radiowawa już niestety też tylko przez stronę, no chyba, że ten token.
Vox FM, właśnie, Vox FM to samo właśnie chyba wprowadza.
Bo już...
Bo już niestety nie można słuchać tak normalnie Vox FM, jak właśnie można było słuchać, co to też niestety jest dosyć uciążliwe.
Vox FM Poznań to już w ogóle nie działa, bo co klikam, no to niestety, ale no nie działa Vox FM Poznań i w sumie no nie wiem dlaczego tak się stało, ale pamiętam, że długi czas działało.
No i potem znowu przestało działać i...
No i potem znowu zaczęło na jakiś czas działać, po czym od paru miesięcy z powrotem nie działa, co to po prostu jest bardzo uciążliwe.
I jeszcze co działa z tej samej grupy, bo w sumie te stacje już, no, Radio Go z Gorzowa, ileś tam procent wykupiła już grupa radiowa Time, przez co jest właścicielem jedynym tej stacji, Radio Września.
No i chyba w niedalekiej przeszłości Radio Kołobrzeg też będzie właśnie miało coś z grupą radiową Time.
Nie wiem czy niedługo format nie zmieni, znaczy czy Radio Kołobrzeg nie zmieni formatu nadawania, bo...
Już są nagrywane serwisy z Vox FM w Radiu Kołobrzeg co godzinę, a tak tą muzykę w sumie mają taką rockowo jakość.
Może w ten sposób się wypowiem co do muzyki rockowej.
Więc tak jak uważam, że to jest głupota, co do rannych ptaków, no bywały takie dosyć śmieszne te przypadki.
I nawet raz miałem wpadkę taką, że było słychać dwa dżingle naraz, czyli Eski Szczecin i Eski Warszawa.
Nawet gdzieś to mam nagrane.
Ale kiedyś uważam, że były lepsze poranki, bo były lokalne 6x9 w innych miastach.
Oczywiście też było 6x9 z Wiktorem i kamą poza warszawską Eską, było dostępne w innych miastach, tych mniejszych, więc tak też to właśnie wygląda.
No i tak po prostu krótko mówiąc, stare dobre czasy po prostu, potem wprowadzili tego nieszczęsnego 3Morninga, co to już było po prostu przygięcie trochę, bo to w ogóle nie wiedziałem w jakim celu to zrobili.
A te programy, które były rano, były już po południu.
No i po dwóch latach temu całemu właśnie Majewskiemu skończył się kontrakt.
Przez co właśnie został.
To zaczęto emitować rany dla ptaki.
Na początku płotek był prowadzącym, ale potem już spadliło.
Jeżeli po roku faktycznie wysłucham noc zmanaje czy coś, to może i to się zmieni, acz ja wam powiem dlaczego tak jest, bo biznes jest biznes, money, money, money, tyle w temacie.
to niech sobie jeszcze zażądają w takim razie miesięcznej płatności za słuchanie ich streamingów, to wtedy sobie naprawdę podbiją słuchalność słuchaczy, którzy słuchają przez internet.
A mówiłem Łukaszu, żebyś się do mnie zgłosił na Facebooku, mówiłem, a ja sobie Radia S.K. słucham.
No, także Facebook jest, na antenie rzadziej, ale tak jak mówiłem, służę pomocą.
No może nie podsłuchasz sobie tych większych esek wszystkich żarów, Śląska i tak dalej, ale mi Warszawka w zupełności wystarczy, nie ma co więcej wymagać.
Sami sobie to zrobili, mnie po części stracili, także, no cóż, ich problem nie mój, ale Warszawki mogę słuchać.
er består av fylker som fyrs med eit kvalitet av kvalitet difference.
Fyrst med eit kvalitet av kvalitet.
For at se om det er готовast for å,
for eksempel utbytte begraving,
begynner man av med kontraktsstrategien.
Det er å se ombeitet har gtatt kvalitet,
og kvalitetshønget er automatisk stort.
Nå, the
Det er så mye vi har. Det er så mye vi har.
Det er så mye vi har. Det er så mye vi har.
Det er så mye vi har.
No dobrze, ale to nie jest wątek typowo o radiach, tylko to jest wątek o danej stacji radiowej.
Ja też mam takie, podajże radio, tylko że na akumulator, który ma USB, wejście na kartę pamięci i AUX.
Więc, tak jak mówię, to nie jest wątek taki, żeby tutaj o radiach, jak chcesz, to sobie stwórz nowy wątek na forum głosowym i wtedy możesz na spokojnie to wszystko nagrać bez żadnego zarzutu.
Natomiast też jeszcze co do eski, to coś miałem powiedzieć.
A miałem się zapytać, czy to regenerowanie trzeba codziennie regenerować, czy jak to wygląda, bo tak do końca to nie wiem. Pozdrawiam.
A propos jeszcze Eski, nie wiem czy ktoś z Was pamięta taką piękną, chyba dwumiesięczną akcję, która się odbyła w 2011 roku.
I ja dobrze pamiętam kiedy to było, bo to było na przełomie maja i lipca.
Coś takiego. Aczkolwiek mogę teraz się pomylić, za co Was najbardziej i najmocniej przepraszam.
Ale przejdźmy do set na tę sprawę. Przez te dwa lub trzy miesiące było coś takiego, że wszystkie streamingi radia Eska,
to znaczy, bo w tym czasie nie działały jeszcze wszystkie streamingi Eski, tylko działały następujące streamingi Eski Kraków, Łódź.
Poznań, Śląsk, Trójmiasto, Warszawa i Wrocław.
Tylko te siedem streamingów działało, bo reszta nie posiadała streamów do odsłuchiwania przez internet.
Te streamy pojawiły się w 2012 roku, chyba prawdopodobnie na przełomie maja lub początkiem czerwca.
Ale o co mi chodzi?
A no właśnie.
Przez te dwa miesiące,
w 2011 roku,
a pamiętam, bo akurat w tym samym czasie, 7 maja, Łódzka Eska zamieniła się częstotliwością z Radiem Wawa.
To było 7 maja 2011 roku.
Ale przez te dwa ogromne miesiące, praktycznie lub tak trzy,
aż tak sobie dokładnie nie jestem w stanie wyliczyć ile to trwało, ale to wystarcząco długo trwało.
Te siedem streamingów nadawały ogólny program Radia Eska.
Nie wiem czy wiecie o co chodzi.
Ogólny to znaczy, że nie było podawane ani miasto, nie była podawana częstotliwość, prognoza pogody była podawana z całej Polski.
Więc tak to generalnie wyglądało.
No i...
No i...
No i reklam praktycznie w ogóle tam nie było.
I trochę żałuję, że potem to zlikwidowali, no bo, no prawdę powiedziawszy to też było fajne rozwiązanie, bo nie było w ogóle reklam.
Nie wiem czy ktoś z was to pamięta, czy ktoś w ogóle takie coś widział, ale było coś takiego.
I moje pytanie jest też takie, czy jest możliwość gdzieś odsłuchiwania tej ogólnej Eski,
czy już praktycznie wcale ją wyłączyć.
Czy już w ogóle nie ma takiej możliwości.
Bo na przykład RMF Max ma taką możliwość i jest tylko ogólne RMF Max.
Bez żadnego miasta i bez częstotliwości.
Ale niestety reklamy tam są.
Więc tak to niestety wygląda.
Także pozdrawiam.
Tak, pamiętam te akcje. Aczkolwiek nie trwało ono 2-3 miesiące, tylko jakieś 2 tygodnie, może 3.
Nie pamiętam dokładnie o co tam chodziło, ktoś mi to nawet wyjaśniał.
Ale obawiam się, że nie mam możliwości odsłuchu tegoż pięknego streamingu, tej pięknej ogólnej eski.
Ja pamiętam, że tam stare autopromocje leciały.
Ponadto, na tych streamingach poranki były normalnie nadawane, od 6 do 9 był lokalny program.
W trakcie piosenki to się przełączało, gdzieś od środka reklam, i sobie do 9 rano grało do wiadomości.
Więc tak to było, i to trwało jakieś 2-3 tygodnie, ale nie 3 miesiące.
Nawet na satelicie dosył E-mail.
SKS to jest zupełnie inny dosył, gdzie w miejscu z 9 częstotliwościami, w miejscu tych okienek lokalnych, od X40 jest cisza, więc nie da się, niestety.
This site uses cookies to enhance your experience.