Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 18 of 137

Transcription

Mi akurat by się nie podobało, gdyby były klubowe sety, acz rozumiem słuchaczy, którym to się podoba, doskonale ich rozumiem, dlatego ja bym był szczęśliwy jakby poszli na kompromis i np. w piątek a w sobotę od powiedzmy 19-20 nawet do 4 rano niech sobie lecą te klubowe rzeczy, jakieś sety, miksy, remiksy chociaż od 20 do 4 dla mnie to było za dużo, ale myślę, że większość słuchaczy byłaby szczęśliwa no, także tyle

Transcription

A jeszcze jedna informacja, Rafał Adamczak poszedł na urlop, poinformował o tym już wczoraj, można powiedzieć, w imprezce, że słyszymy się za dwa tygodnie. Czyli w ostatnim tygodniu wakacji. Swoją drogą, ciekawe do kiedy Summer City jest i tak okrojone już do granic możliwości. Czy 24 będą ostatnie SK Summer City, a 25 już sierpnia SK City? Ciekawe.

Transcription

No i wygląda na to, że chyba te audycje powracają do swojej stalej, jakby to powiedzieć, wersji, bo Pirowski jest już z powrotem w imprezce. Natabene Pawelec wrócił z urlopu, więc wygląda na to, że to, że Pirowski przez dwa tygodnie był w rzutce na lusty było tylko spowodowane tym, że zarówno jak i Pawelec, jak i Albert. Byli na urlopie. Swoją drogą ciekawy jestem kiedy Pirowski pójdzie na urlop. Słapkowski i Hamczak, bo jeszcze tylko oni nie byli, nie byli na urlopie. No i chyba jak na razie tyle, bo żadnych innych, poważniejszych zmian jeszcze nie wychwyciłem. A, w ten weekend nie było Mateusza Jędrasia i Łukasza Bogdana. No i chyba jak na razie tyle, bo żadnych innych, poważniejszych zmian jeszcze nie wychwyciłem. A, w ten weekend nie było Mateusza Jędrasia i Łukasza Bogdana. Ale pewnie będą w przyszłym tygodniu. No to tak, że tyle i na razie. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A nie, to wiadoma sprawa była, że dlatego był Pirowski, bo Pawelec i Albert byli na urlopie, to jakby logiczne. I tak, wszystko wróciło nawet. Przynajmniej w Warszawie i w sieci są normalnie wrzuć na luz z Pawencem i Albertem dżingle, przynajmniej po reklamach. W innych Eskach chyba nadal jest wrzuć na luz z Radiem Eska. Pytanie, czy to się zmieni we wrześniu, czy zostanie tak jak jest po prostu, nic z tym nie zrobią. Zobaczymy. Natomiast Hanczak to miał akurat jakiś urlop chyba w maju, czy coś, więc raczej nie sądzę, że znowu będzie miał. Chociaż Siulich tam wie w sumie, co oni tam wymyślą w tej Esce. Sopkowski może będzie miał gdzieś na początku września i Pirowski trochę później, bo oni zazwyczaj jakoś później mieli tę urlopę. Najwięcej to zawsze ma być. No, Junkers. Taka prawda jest.

Transcription

Tak jak jest prawda, to największy miał ulot był z nich wszystkich. Akurat tak nieportunnie, że złożył. Mam nadzieję, że ci kurdzi się dzielą, ale dobra. Więc, chyba, co ja nie rozumiem, to chyba Jankes miał ulot gdzieś... To są malinki. ... na początku maja, przed czerwcem. Chyba też jeszcze ulot, ale nie będę w tej sytuacji się mylić. Ale coś mi się wydaje, że chyba... Miał już ulot jeden. To teraz ma kolejny.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Radio SK SK Love Music Radio SK Radio SK Radio SK I ty na czasie Radio SK I ty na czasie Radio SK I ty na czasie Radio SK I ty na czasie Radio SK I ty na czasie Radio SK Radio SK Radio SK I ty na czasie Prawa życia Radio SK Wygramy WSZYSTKIE! Esko gra bardzo różnorodnie, nie będzie nie musiał. Wakacyjne hity na czosie. Esko jest jak pizza. Chyba każdy lubi. Fajnie, bo muzyka, tak? Fajne kawałki zawsze. Przyjemności same, czas wolny z przyjaciółmi spędzamy, tak. Całowanie przy zachodzie słońca. Wywładzę słowowie. Oczywiście. Hity na czosie. Radio Eska. Don't bury me. Eska jest słoneczna jak piwa szef. Hey, this is Rihanna. It's your boy David Giela. And this is Hity na czosie. I Maciek Fajny nad morzem i Eska. Hey guys, it's Bruno Mars. Odpoczynek nad jeziorem Tyra. Dziesięć wakacyjnych hitów. Śląsk. Imprezka. 140 miliardów na jest. Ja nie oczekuję, dać mi jegizzy. Jankes. Jankes w imprezce. Im-prez-ka. Im-prez-ka. Imprezka. Im-prez-ka. Imprezka. ish Annika. Jankes. Jankiusss. W imprezce. U Crow-ny? Ja właśnie w imprezce. Jarińczeli starczy弟ć. Wise. What's up, this is Pink? I mean what I say, when I say Jest Jankę, jest Imbryska! Jankę zrządzi w Imbryce Cześć Jankę, ciało mi drogi Zaczęło się, już się zaczęłam bać Ty chcesz się ze mną całować? Bardzo chcę Ale to jak? No tak normalnie, tak bardzo O, Jankę! Imbryska Wróć Eskę po dwudziestej Obrót Gorąca dwudziestka Gorąca dwudziestka Radia Eska Gorąca dwudziestka Radia Eska Gorący hit Gorący hit Jest ziom! Gorąca dwudziestka Mos drowning Gorący hit Jawel Wróć Eskę! Gorąca dwudziestka-w-r-o-nd-a-cia wского Nmmoo....еру! Gorąca dwudziestka Gorąca dwudziestka Gorąca dwudziestka Eska poznać Gorąca dwudziestka Głosuj na Eska.pl Odwiedź urlop Jeden Dziew One Eska Jezyk i gorąca dwudziestka Radia Eska Najlepszy miks hitów Odliczamy Dwadzieścia Najgorętszych kawałków w Poznaniu Radio Eska Radio Eska Radom Eska City Eska City Eska Dziewięćdziesiąt dziewięć i jeden Sponsorem Eska City jest Multikino Eska Eska Sto sześć i dziewięć Sto sześć i dziewięć Eska Eska Eska Sto sześć i dziewięć Sponsorem Eska City jest Multikino Organizator nocy reklamożerców www.multikino.pl

Transcription

I taka właśnie kiedyś była Eska. Właśnie taka. Ale niestety, jak to mówią, wszystko się zmieniło. To tyle. Dziękuję.

Transcription

A no, 2012-2013 rok, jakoś coś takiego, owszem te dżingle chwilały wtedy, nawet chyba wszystkie pamiętałem, no dobra, może te wejście na imprezkę, trochę mniej, chociaż w sumie teraz nie pamiętam, ale fakt, że dżingle fajne, chociaż ja bym chciał jakieś np. z 2001, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, tak do 2009, kiedy weszły właśnie te, które pokazywałaś przynajmniej część, bo też nie wszystkie piły, ale część nie wiem, chyba od 2009, część od 2010, 2011, właśnie 2012, tak jakoś coś w jednym stylu. A teraz są hity na czasie, na lato i tym można jakby albo się cieszyć, albo nie, zależy jak kto tam robi sobie, no to na razie tyle.

Transcription

Takie dżingle już nie wrócą nigdy.

Transcription

Cześć, witajcie. Zauważyłem jedną bardzo dziwną, ciekawą rzecz przed godziną 19, nie wiem jak było wcześniej, bo niestety miałem w planach posłuchać gorącej, podwójnej gorącej dwudziestki, ale inne rzeczy po drodze się wydarzyły i nie słuchałem całej, a dobrze przeczywałem, żeby słuchać. O co chodzi? Słucham sobie miejsce, jeszcze myślałem, że takie czwarte, piąte miejsce, jest tak do dwanaście, clean bandit solo, byłem przeszczęśliwy, że o, spadło poza pierwszą trójkę, a tu nie, jest sobie za dziesięć, Michał już mówił o drugim miejscu. Pięćdziesiąt trzy, pierwsze miejsce. Hmm, trochę za wcześnie, no ale dobra, no skoro poleciało. Michał tam się pożegnał, skończył gadać, za chwilę hanczak, po czym polecił sobie istwy strokier dotknąć ciebie. I dopiero po tym, poleciały autopromocje i reklamy. No i wróć, zostały wyemitowane. Ach, ten język polski. W każdym razie tak było, że istwy strokier dotknąć cię sobie wyemitowali, a potem dopiero autopromocje i reklamy. Zastanawiam się o co chodzi, pewnie dlatego, że za dużo czasu zostało. Pytam je, czy to już tak dłużej jest, czy to tak po prostu w tym tygodniu. Muszę za tydzień to obserwować. Czy w ogóle przerwy na reklamy były? Po szesnastej, siedemnastej, osiemnastej, sześć nie było. No cóż, zadanie na za tydzień słuchać podwójnej gorącej dwudziestki. No chyba, że ktoś z was słuchał ty Łukaszu na przykład, to mi powiesz więcej na ten temat, bo ja jestem bardzo ciekaw, o co tu chodzi. Pozdrawiam serdecznie.

Transcription

Ja to zauważyłem tydzień temu, było coś takiego faktycznie, że pierwsze miejsce było za wcześnie i po pierwszym miejscu poleciała jakaś muzyka, chyba w celu wypełnienia, potem dopiero poleciała autopromocja, po czym po tym poleciały reklamy i potem dopiero zaczęła się ta cała imprezka. Ja to zauważyłem. Także nic nowego. Mamy już dwa tygodnie wakacji, także zobaczymy co oni wymyślą po dwóch tygodniach wakacji.

Transcription

A pamiętasz może Łukaszu jaki to był utwór? Mnie bardziej ciekawi jaki to utwór był. Bo właśnie dzisiaj był East West Rockers Dotknąć Cię, a tydzień temu ciekawe co było. Czy to była polska muzyczka, czy to była zagraniczna. No niestety na odsłuchanych to się nie wyświetla, więc nie sprawdzę. Prawdopodobnie grają po prostu to nieotagowane. A że Tatler nie działa w ESC, w streamach, to niestety nie mam potwierdzenia takiego większego, ale raczej po prostu to nie jest otagowane i tyle.

Transcription

Puszkinie, ja niestety tego nie pamiętam, także cóż, no to było, jak mówię, tydzień temu, więc tego za bardzo nie pamiętam. Pozdrawiam.

Transcription

Szkoda, że nie pamiętasz, bo ja lubię takie rzeczy wiedzieć i bardzo mnie ciekawiło, co tydzień temu tam było. No ale trudno.

Transcription

W niedzielę zobaczę też. I też tutaj idą znać.

Transcription

Dzisiejszą imprezkę w ESCE prowadzi niejaki Mateusz Jędraś. Prawdopodobnie Pierowski z Pawełkiem są na Europie, a jakby tak się wsłuchać w dżingiel zapowiadający ESCA Music News, można w tle usłyszeć jakiś podwyższony głos, jakiś kobiecy, ale to trzeba się dokładnie wsłuchać w dżingiel ESCA Music News. Może faktycznie coś jest planowane? Czas pokaże.

Transcription

A dlatego noc wczoraj na dzisiaj była całkowicie zagraniczna. Oczywiście wiadomo, że o 23.00 i o 5.00 polskie numery, bo to się nie zmienia, ale od północy do 5.00 można było posłuchać zagranicznych numerów. Oczywiście nic mi nie zaskoczyło, ale odnotowuję. Pytanie, czy to na dziś? A jeżeli nie na dziś, to pewnie na parę dni. I tak jakoś zaczęli kombinować z tymi zagranicznymi numerami. Od nocy, że trochę ich grali. A co do ringlajerska MusicInfo, to się wsłucham po 20.00, spróbuję. Dzisiaj to Łukaszu zauważyłeś, z tym jest MusicInfo, czy już wcześniej? Natomiast wczoraj Pirowski powiedział, że do usłyszenia w najbliższej dniach czy coś takiego, czyli faktycznie tam urlop prawdopodobnie. No i w ogóle coś tam wczoraj Pirowski do Pawełka, Pawełku, jak ty się teraz czujesz? Powiedz, że tak wyglądasz, jakby coś ci dolegało. No, w ogóle być lepiej, ale jest dobrze. Coś tam jakoś tak, takie coś było. No, także, tak, najprawdopodobniej urlop i zobaczymy, czy Mateusza zatrzymają na dłużej imprezce. No wiadomo, jutro Hunchak w niedzielę, pewnie też Hunchak. No chyba, że coś się zmieni. Od poniedziałku Adam Hunchak ma wrócić. Mówił, że to dwa tygodnie, więc pewnie wróci. No i czekamy na wrzesień. No, według mnie nic spektakularnego we wrzesień nie będzie, ale czas pokaże oczywiście. Szkoda, mówisz, że słyszysz jakąś inną rektorkę, to może jej faktycznie coś tam, coś może gdzieś...

Transcription

Odpowiadając na twoje pytanie, to dopiero zauważyłem dziś, jeżeli chodzi o ten dżingiel. No i cóż, na razie takich zmian jeszcze nie zauważyłem. No i tak jak mówiłeś, pozostaje czekać na wrzesień. I wtedy zobaczymy, jak dalej wszystko się otoczy.

Transcription

Wiem chyba, Łukaszu, o co chodzi z tym liniem skmusicinfo, tam jak jest music, to tak jakby mówiły dwie babki, jedna wyżej, jedna niżej, ale może mi się tylko wydarzy, że to tak, ale chyba tak właśnie jest.

Transcription

Bo tak jest, właśnie o tym mówiłem, właśnie o to mi chodziło.