ooooooo to dzięki.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Przychodzę z kolejnymi wieściami:
Wczorajszą Impreskę ponownie prowadził Konrad Traczyk, przy czym można go było chyba słyszeć w Co, gdzie Kiedy w Esce2.
Od bodaj wtorku w aplikacji Radia Eska, jak i na stronie eska.pl domyślnym streamem jest jak to z kolegami nazwaliśmy Eska Wypełniacz, pod nazwą Hity na czasie.
Od wczoraj również istnieje kolejny stream Eski, który warto obserwować.
ic1.smcdn.pl/2570-1.mp3
Odkryłem jakoś po 21, także jeszcze niewiele o nim wiem, ale myślę, że warto sprawdzić co w nim się będzie działo i czy w Esce wypełniacz lub hity na czasie coś się zmieni, skoro jest już oficjalnie.
o prosze, zerkam na ten stream, widze, że robi sie coraz to ciekawie, morze wreście coś zrobiom z tym streamem, mowa o esce wypełniacz
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No nic, do rana nie haj sie buforóje, sie rano okaże, co to za cudo tym razem.
Na razie wiem, że nie ma jingli lokalnych. Stawiam, że to kolejna Eska wypełniacz, ale zobaczymy.
Nie ma Jingli lokalnych?, to ciekawe zjawisko.
do szustej tak czy owak już nie daleko.
morze pojawi się wnim pogoda ogulnopolska?, szczerze, to fajnie by było.
zinnej beczki, to eska 2 ma stawki lokalne dla Warszawy.
ciekawe, na jak długo.
co do Kondrada Traczyka, to co, gdzie, kiedy jest przecież puszczane zpuszki.
Wiem, że co,gdzie kiedy jest puszczane z puszki. Co do Eski2 jingle lokalne Warszawa będą, bo od teraz mamy nazwę Eska2 Warszawa. Jak chodzi z kolei o ogólnopolską pogodę to się okaże wszystko już niedługo.
nie chodzi mi oto, mowa jest o wejściach lokalnych dla wawki.
Bardzo dobrze, że one są. Pewnie u Adamczaka zwłaszcza, a u niego nawet w Esce jak program prowadził i Eski się nie łączyły, to wejścia dla Warszawy były.
tak dokładnie, u Adamczaka właśnie. wsumie, to do tej pory wesce 2 nie ma auto promocji
Nie da się ukryć, nie trafiłem na żadną autopromocję w Esce2.
bo od poczontku nie było do tej pory ani jednej, a opserwujete stacje.
Że tak powiem, to poco im dwie eski wypełniacze?, fakt w tej drugiej są reklamy, no ale po co to jest?, bende obserwował to jeszcze dziś, ale obstawiam, że raczej nie ma czego się spodziewać.
Ciekawe, czy będą audopromocje w tym tworze. Pytasz Łukaszu po co to jest? Chętnie bym Ci na to pytanie odpowiedział, gdybym wiedział. To, że tak poraz chyba już kolejny powtórzę wie tylko grupa radiowa time. Może ta eska, co się nazywa w internecie hity na czasie jest tylko pod internet, a ta, która teraz się pokazała pod dab? Mogę gdybać.
pod dab? nie sądze, ale zupełnie nie rozumiem ih polityki
Ja już wiem, to będzie Eska Gliwice, jest emitowana reklama z Gliwic, jakieś chyba show room.
o prosze, to jednak hm warto obserwować, rozważałem takom ewentualność, i prosze, nie pomyliłem sie.
Teraz są emitowane bloki reklamowe nawet po 5 reklam. Czasami jest jedna reklama na blok, a czasami więcej.
No ciekawie, ciekawy jestem, kiedy wejdą magazyny lokalne, albo coś w tym kierunku.
Nieprędko pewnie. Pytanie kiedy zdecydują się na Eskę w miejsce Radia CCM.