Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 125 of 137

teoretycznie jest, a wpraktyce to sie dopiero wszystko okaże, ja czekam na autopromocje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Dzisiejszą Impreskę prowadzi Konrad Traczyk.
P.S
Proponuję w tym temacie mówić o Esce i o Esce2, będzie łatwiej informować.

Jestem za, wtej obecnej sytułacji proponóje coś z tym wątkiem zrobić, tyle, że nie wiem jeszcze co, czy przenieś tutaj wszystkie wpisy dotyczące Eski 2? , czy co.
od paru dni o tym myśle, i nic mi do głowy nie przychodzi.
proponował bym jakomś rozmowe, może puszkinie ty masz jakieś pomysły?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Zmienić nazwę wątku na Radio eska i Eska2, nic więcej bym nie robił. Przeniesienie wpisów o Esce2 zrobi niepotrzebny bałagan, po prostu tutaj kontynuujmy dyskusję o obydwu eskach.

a co z eską rock?

Zostawić, jak jest i tak o niej za dużo się nie pisze.

no wsumie to siezarazto ogarnie, a Kondrat Traczyk wesce?, po dwuh latah?, no ciekawe.

Pamiętam jak testował się w Warszawie. Myślałem wtedy, że w Esce będzie, w tym samym czasie pojawił się Dawid Kowalczyk, którego możemy w Esce jak wiemy usłyszeć do dziś.

hm ja tak samo to pamiętam bardzo dobrze, jeszcze chfila, to wszyscy bendom sie wymieniać w tyh dwuh stacjach.

A niech się wymieniają, ciekawie przynajmniej będzie.

to prawda, chyba ten rock sie fajnie tutaj zaczyna, bo coś sie dzieje w tyh dwuh stacjach, nawiasem muwiąc, to Jingiel muzykom sie żyje muwi Magdalena, ale szczerze?, to brak tu entuzjazmu.

Hahahaha myślałem, że tylko ja to spostrzegłem, jakieś to takie nijakie.

nie wysłało sie to drugi raz, tak więc.

no właśnie, mogli już Pawła zostawić.

A że tak zapytam, to ty dostajesz mayla z serwisu witualne media?, wsęsie chodzi mi oto, czy warto to uróchamiać.

bo większość tu informacji o dwuh stacjach Eski i Eski2 , jest właśnie z tantont.

Śledzę przez stronę internetową albo przez rss. Maile też dostaję, ale się zastanawiam, czy nie odsubskrybować.

ahaa, no bo ja właśnie tak sobie myślałem otym, czywarto. wiesz, wsumie mi chodzi głuwnie oto, żeby dostawać na bierząco powiadomienia odnośnie tyh że dwuh stacji.

Śledzić warto kilka portali medialnych.
Media2.pl
Portalmedialny.inf
Satkurier, press. Jest tego trochę.