Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 123 of 137

no bardzo ciekawe, bo do tej pory np eska wypełniacz sobie śmiga.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Mam jednak nadzieję, że wkrótce się te jingle zmienią albo dodadzą nowe, bo tak jak pisałem mówiony jingiel z miastem jest chyba tylko jeden.

tak, jest tylko 1, wnocy jest tak samo.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

W g20 też pewnie niejsca tylko lektor mówi, w sumie kawałka w piątek tylko słuchałem.

2 tygodnie temu jeszcze tam było starom lektorke słychać, natomiast w ten piątek już nie.

Reszta jingli z lektorką pewnie w poprzedni poniedziałek zniknęła?

od nowego roku, sylwestrowa imprezka już była z nową

Rozumiem, no to nieźle.

no nie źle, no zostaje dalej obserwować

Wydawało mi się, że jak słuchałem trzeciego stycznia to jeszcze słyszałem jingle z lektorką, ale może nie zwracałem aż tak uwagi.

oj nie, już był tylko 1 jingiel miasto.

radio eska przejeło radio ccm ze gliwic, ruwnież odchodzą trzej dziennikaże, w tym piotrek bukowski

A tak, o Piotrku czytałem już pod koniec grudnia, ale że miałem trochę gorsze dni to nie napisałem. O przejęciu CCMu też czytałem. Powiększy się zasięg na Śląsku znacznie.

tak, tylko pytanie, czy eska śląsk poszerzy zasięg?, czy jak, bo nadajnik jest ruwnież na podbeskidziu, a tam chyba nawet dobrze łapie eske z rzywca.

#2455 Edited

Dobre pytanie nie wiem, czy to będzie oddzielna eska czy właśnie rozszerzenie Eski Śląsk, ale stawiam, że kolejna eska, bo w koncesji CCM ma programy religijne, więc jakoś to trzeba będzie obejść i ciekaw jestem, jak Eska to obejdzie.

no właśnie, coś mi podpowiada, że to bendzie ciekawy oddział eski

A ja myślę, że taki jak wszystkie, po prostu w magazynach od 21 można coś o religii mówić, nie wiem np o jakiejś odbudowie Kościoła czy innych wydarzerniach.

tak czy owak, wgliwicach łapie odział śląski eski, wbielsku białej ani śladu eski z rzywca, tak więc bardzo mnie to ciekawi, co zrobiom, i kiedy w radiu ccm bendzie ostatnia pożegnalna audycja.

Dzisiaj chwilkę CCM posłuchałem i dużo jest kawałków, które w Esce można usłyszeć, ale pewnie zawsze taka baza była i tutaj jeszcze nic nie zostało ruszone. Na razie Krajowa jak zwykle musi się zgodzić na zmianę nazwy, a to pewnie chwilę potrwa.

za pewne z 2 lata jak nic, bo radio pułnoc nadało pożegnalnom audycje w marcu 2008, a do zmiany doszło w lipcu dopiero, asz szkoda, że nie ma nagrań z radia pułnoc z goleniowa, bo ponoć od tantej pory była playlista radia eska emitowana, i serwisy eski szczecin.