a na to to uwagi nie zwruciłem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
W tym roku Gorąca 100 również od 14, a poprowadzą ją Kasia Węsierska i Michu Sobkowski.
czyli mamy już auto promocje?, hmmmmm coś wyjątkowo szybko.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Szybko? 15 grudnia jest. :D Właśnie wyjątkowo późno jaoś o tym poinformowali. Dopiero dzisiaj głosowanie ruszyło.
i zapewne sywestrowa imprezka bendzie taka co zawsze.
Pewnie tak, ja i tak słuchać nie zamierzam. :D
hm ciekawe jak w przyszłym roku, bo chyba wigilja jest w tedy wtygodniu, tak więc chyba gorąca setka bendzie tak, jak dawniej, czyli od 12.
Pożyjemy, zobaczymy, ale pewnie tak.
otusz to, nawiasem muwiąc, to ciekawe, gdzie pirowski, i pawełek, i jakie dalsze plany wobec eski wypełniacz, która działa od ponad roku.
Pirowski i Pawełek pewnie od poniedziałku będą, a co do Eski wypełniacz, to nawet najstarsi górale pewnie nie wiedzą.
Nowłaśnie, bo to mnie ciekawi.
z innej beczki, to zawsze jak pirowskiego nie ma, to i brak pawełka, a wkręty Nosela powinny być ruwnież emitowane w popoudniowym programie.
Nie wiem, mnie te wkręty jakoś nie jarają, a z jeszcze innej beczki dzisiaj od 15 nie było już jingli hity na czasie nr jeden w mieśdie, oni się ich stopniowo jakoś pozbywają. Ciekawe, czy będą nowe jingle hity nr 1 w mieście czy całkiem z nich zrezygnują.
nie rezygnował bym z jingli hity na czasie nr 1 w mieście, bo to chyba już jest jedyne, co w tej stacji jeszcze wyrużnia jom jeżeli chodzi o lokalność
Tak ja też bym nie rezygnował, ale jak zmieniają oprawę, to niech całą zmienią, a nie jakieś stopniowe zmiany pffff.
stopniowe zmiany, które zapewne wejdom wżycie od stycznia, a zapewne sylwestrowa imprezka bendzie na starych jinglach z 2019 roku.
Założę się, że tak właśnie będzie.
i szkoda, bo jak aktualizować, to wszystko, nawiasem muwiąc bardzo mnie ciekawi, jakie bendom jingle w esce 2.
Coś ta grupa umarła, a tak duuużo się dzieje.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale z oprawy eski zniknęły jingle z lektorką, która zresztą została wymieniona na Magdalenę Kropidłowską. Na razie pojawia się w jinglach autopromocja i to będzie ostatnia reklama.
Jingiel mówiony z miastem jest tylko 1. Ciekawe, kiedy więcej oprawy zmienią.
Czy sylwestrowa impreska była na starej oprawie?
Teraz zdaje się, że niedzielna impreska jest od 17 do 20, a w tę niedzielę pasmo od 13 do 17 ma poprowadzić Paweł Bogaj, czyli gościu z eski dwa poprowadzi program w esce? A może to błąd w ramówce.
Szczęśliwego roku życzę i dalej obserwujemy grupę time.
sylwestrowa imprezka była na nowej oprawie, co do lektorki zauważyłem, to, nie sądze, że coś jeszcze sie zmieni, no ale zobaczymy, co do imprezki w niedziele, to ostatnio dawid kowalczyk był od 17 do 20, ale imprezka rozpoczeła sie od 18
Aaa to ciekawe. :D