Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 116 of 137

Transcription

Markusie, Dawid Kowalczyk w SC pracuje już prawie w sumie 2 lata, jeśli mi nie myli pamięć. Co do Łukasza Zduńczyka, no to podejrzewam, że chyba również pracuje 2 lata. A jeżeli chodzi o imprezkę, no to w tygodniu prowadzi imprezkę Hanczak, a Kowalczyk jest w soboty, jeżeli chodzi o imprezkę. Ale tak to zazwyczaj prowadzi w weekendy hity na czasie. Także te osoby już od bardzo dawna są w SC.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Kowalczyk i Zduńczyk w Esce są od września 2021, a z kolei Pych od września 2022 i o nich było tutaj wspominane.
Dawid Kowalczyk prowadzi jeszcze program w internetowym Vibe FM od poniedziałku do piątku od 15 do 18.

oooo prosze, musze na to radio zerknąć
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#2304 Edited

Może nie wszyscy czytają wątek o awariach, więc napiszę też tutaj, a przy okazji będzie można dyskusję tutaj pociągnąć: Od 22 w całej sieci możemy słuchać Eski Warszawa, a jako że wakacje się kończą zastanawiam się, czy nie jest to jakaś przymiarka do łączenia Esek w nocy. A z innych rzeczy po 21 został wyemitowany prawdopodobnie ostatni jingiel hity na czasie numer jeden na wakacje, chyba że im się coś pochrzani jak zwykle. Czekamy do północy, czy nie wjedzie nowa oprawa.

ja już to wszystko rejestróje, i czekam, mam nie jasne wrażenie, że eska chce być ogulnopolska

Nie będzie, bo koncesja póki co na to nie pozwala.

cuż, czekamy do pułnocy

czy eska ogulna tak samo jest z wawy?, mowa o jinglach

Pisałęm, że w całej sieci. :P

no ładnie, dziwnie być w tarnowie i słuchać warszawskiej eski hehe

Już poprawili ten błąd. Nie wiem, od której, ale słuchałem akurat Kraśnickiej eski i było numer jeden w Kraśniku.

od godziny szustej rano

Dziś w esce mamy wymianę recurrentów.

i elegancko, niehaj jeszcze zmieniom oprawe.
a tak zinnej beczki, to zastanawia mnie, czemu ogulna eska nie nadaje rap 20 z prowadzoncym, tylko bez.

Bo ta eska jest dziwna, może w listopadzie się ogarną z tym i autopromocjami.

raczej bym na to nie liczył, bo raz w tej esce reklamy nadajom, a raz nie, coraz bardziej nie potrafie zrozumieć, czemu ta ogulna eska ma służyć, skoro nawet pogody nie nadajom, a chociaż to powinno być nadawane.

Albo tak jak kiedyś pisałem przymiarki do dab, ale bardzo powolne albo szykują się do nadawania w usługach typu Polsat Box, wszak Eski to tam chyba nigdy nie było.

i co, i te testy majom trfać rok?, przecież to jest bez sensu.

Transcription

To ja Cię Łukaszu zapytam w inny sposób. Dziś mam ochotę na nagrywanie wpisów głosowych. Czy Ty kiedykolwiek zrozumiałeś grupę radiową Time i jej testy, po co to służy i w ogóle? Nie wiem Łukaszu, może faktycznie tak będzie. Może potrzebują roku. To są ZPR i ich nie zrozumiesz, co oni tam, czego oni chcą od życia, co oni chcą osiągnąć tymi testami różnymi. Być może wkrótce się przekonamy. Albo i nie. A może w listopadzie wyłączą ten stream i tyle będzie dobrego. Zrozum grupę radiową Time to będziesz mistrzem. Tyle mogę w tym temacie powiedzieć.

Transcription

No i tutaj Puszkinie masz rację, tylko ja tak jak pisałem, oni powinni chociaż pogodę w tym streamie nadawać, a oni nie nadają tej pogody i to jest trochę do dupy, bo to jest jak ktoś słucha tego streamu, to jest jakby wprowadzanie słuchacza w błąd, bo czasami czy Pirowski czy Pawełek tam napomykają, że za chwilę dowiemy się jaka pogoda będzie w Polsce, a tutaj nagle ząb. Bo zamiast pogody jest wypełniać. Tak samo to się tyczy jak któryś z prowadzących napomknie coś na temat Rap Dwudziestki, no to ten kto by posłuchał sobie ogólnej eski, no to nagle jest tekst zapraszam na Rap Dwudziestkę w imieniu Maciego Fuczyło, a przecież Rap Dwudziestka jest bez Wojstraka w ogóle nie ma. Nie rozumiem trochę też tego. Nie wiem czy oni to wyłączą. Czy oni tego nie wyłączą, co oni z tym chcą na dłuższą metę zrobić, ale jak się już pojawiły hity na czasie nr 1 w Polsce, no to obstawiam, że raczej tego nie wyłączą. Aczkolwiek tak jak tutaj pisałem, no reklamy są, raz ich nie ma, rano ich chyba nie ma, potem są i to jest takie o, dziwne wszystko, bo ja tego nie kumam, po prostu nie kumam tego. Streamu momentami nie rozumiem, nie potrafię go zrozumieć, choćbym chciał, nie potrafię tego streamu zrozumieć za cholerę momentami. RMF Max też ma ogólny stream, ale tam pogoda jest nadawana na całą Polskę, a nie z innej beczki i do tej pory nie potrafię rozkminić co się stało z Albertem.