Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 115 of 137

Dwa tygodnie wakacji za nami, zatem można chyba napisać co tam w Esce: Oczywiście na lato mamy jeszcze więcej hitów na czasie, Eska Summer city jest emitowane co dwie godziny, przy czym ciekawostka jest taka, że w Warszawie i większości sieci jest emitowane ogólne ESCm, w którym możemy usłyszeć co imprezowo się wydarzy w różnych miejscach w Polsce. Jeszcze jedno, co się w ucho mogło rzucić to to, że w paśmie z prezenterem możemy usłyszeć jingle hity na czasie numer jeden na wakacje zamiast numer jeden w mieście.

a to słyszałem ciekawi mnie jak jest w ogulnej esce
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

W Esce ogólnej też są jingle hity na czasie nr jeden na wakacje, ale to logiczne, skoro to ogólny jingiel jest. Eska Summer city nie jest emitowane jest tylko jingiel eska summer city codzienne info o najlepszych imprezach, czy jakoś tak.

ahaa, no to grubo, imprezka pewnie do 22 jest
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Jakoś w tamtym tygodniu w ogólnej Esce wróciły jingle Eska hity na czasie.

o prosze, widać, że musiało minąć pare miesiency, aby to ktpoś zauważył.

a tym czasem w ogulnej esce pojawiły sie reklamy.

Właśnie niedawno trafiłem na blok reklamowy. Ciekawe kiedy się pojawiły, bo jakoś nie obserwowałem.

nie wiem, ale jest ciągle ten sam, jingle eska summer city znikóy.

A czy ten blok reklamowy był emitowany w trakcie normalnego programu od 6 do 20?
Może testują coś pod wrzesień.

tak, teraz nie wiem czy jest emitowany, mowa o nocy

Jest, właśnie przed chwilą się zakończył.

o prosze, ale tak jak pisałem, jest ciągle ten sam, więc wygląda na to, że jest emitowany nawet wnocy.

A czy autopromocje są? Pewnie nie i pewnie to testy jakieś. Zobaczymy w jakim to kierunku pójdzie.

nie ma

A to szkoda, ale do wrześnie jeszcze jakieś dwa tygodnie, także trzeba obserwować.

ja to robie cały czas, ciekawi mnie, do czego to zmieża.

Doczekaliśmy się w Esce ogólnej jingli hity na czasie numer jeden w Polsce.

hmmmmmmmm, robi sie bardzo ciekawie, nie zaprzecze.

Transcription

Nie wiem, czy było wspominane, ale w Radiu SK pojawiły się nowe osoby. Łukasz Zdończyk, Aleksander Pych i Dawid Kowalczyk. Ten Dawid Kowalczyk na imprezki prowadzi. Ale w tym tygodniu prowadzi imprezkę ten... Hanczak.