Forum

nasze ulubione seriale

Kultura i sztuka (forum mieszane]

bratczyk96

#41 ·

Transcription

Witam serdecznie do takich moich ulubionych seriali, które lubię oglądać. I co ciekawe, fajnie można się pośmiać, bo to przedstawiono w sposób humorystyczny. Wprawdzie tacy znajomi z mojej rodziny to wprawdzie uważają to za ośmieszanie policjantów, ale ja to po prostu lubię, żeby oglądać, żeby z czegoś się pośmiać. Serial Crazy Patron. To jest nowy serial, emitowany w poniedziałku do czwartku o 22 na kanale TV4. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

lukasz1993258

#42 ·

Transcription

Dzień dobry, wieczór, że tak powiem, o poranku, te wszystkie seriale, które zostały wymienione w poprzednim wpisie, to o nich nie słyszałem. Także pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bratczyk96

#43 ·

Transcription

Witam serdecznie. Odświeżam wątek. We jesienią ubiegłego roku na antenie telewizji Polsat zadebiutował serial Malanowski Nowe Rozdanie. W rolę tytułowego Malanowskiego wczera się pan Andrzej Grabowski, znany z serialu Świat Złotów Kiepskich. I nie chcę tworzyć nowego wątku, więc kto chce, może tutaj się podzielić. Czy ktoś ogląda tego nowego Malanowskiego? Ja powiem tak. Miałem możliwość niedawno obejrzenia Malanowskiego sprzed lat z udziałem już nieżyjącego pana Bronisława Cieślaka. I teraz. I mam wrażenie, że nowa wersja tego serialu dla mnie osobiście jest dużo ciekawsza, dużo przyjemniejsza do oglądania. Choć nie powiem, tam też było ciekawie, ale według mnie Nowy Malanowski został zrobiony zdecydowanie dla mnie ciekawie. I ja osobiście chciałbym, żeby ten serial, był jak najdłużej emitowany. Ponadto, na telewizji TV4 zadebiutuje nowy serial Sprawiedliwi Trójmiasto. Nie wiem, czy ktoś będzie ten serial oglądać. Na początku się bałem, że zastąpi serial Sprawiedliwi Wiedzie Kryminalne, ale gdzieś znalazłem informację, że... Jednak to będzie emitowany i jeden serial i drugi ... I wyrażenia na temat innych i.... Czy ktoś tego nowego Nowego Malanowskiego ogląda, sam jestem ciekaw. Ja na pewno będę oglądać. Szczególnie, jak będzie on Amtenie TV4 między pozostałymi policji... ...policyjnymi paradokumentami. . . . Gdyż oglądam to i szczerze powiedziawszy nie lubię się przyłączać, bo i ktoś nie chce oglądać i ktoś nie chce oglądać. Czy ktoś ogląda i jakie ma wrażenie na temat tego filmu i zachęcam do dalszego udzielania się w tym wątku. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

lukasz1993258

#44 ·

Transcription

Ja oglądam i muszę powiedzieć, że jest bardzo fajny ten serial, podoba mi się i też jest ten serial z audiodeskrypcją.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.