Transkrypcja
Witam serdecznie, jak ktoś lubi, to od wczoraj zaczął się nowy sezon serialu Rolnicy Podlasie, emitowany na telewizji Focus, w każdą niedzielę o 20.00. Pozdrawiam.
Witam serdecznie, jak ktoś lubi, to od wczoraj zaczął się nowy sezon serialu Rolnicy Podlasie, emitowany na telewizji Focus, w każdą niedzielę o 20.00. Pozdrawiam.
Dzięki, danie, ale ja tego nie oglądam.
Nie powiedziałam jak ktoś lubi, to się zaczęło, ja niczego nie chcę zmusić, ja tylko powiedziałam informacje jak ktoś chce to niech ogląda, kto nie to nie. Pozdrawiam.
A propos starych seriali, takich jeszcze, bo tutaj przed chwilą przeczytałem, że na Stopklatce chyba i na TVP seriale jest emitowany serial Złotopolscy, ale ponoć z jakimiś obróbkami, z tego co tutaj pisze, że z jakimiś, z jakąś, jak to tutaj pisało, że z jakąś cyfrową obróbką, czy coś takiego, on jest emitowany od marca 2020 roku tam i zawiera nawet sceny, których nie było emitowane. W TVP2, kiedy był ten serial emitowany, bo znaleźli w archiwach telewizji polskiej właśnie jakieś sceny ze Złotopolskich i oni to skleili i teraz ten serial jest emitowany od początku właśnie z tymi scenami, które nie były pokazywane w TVP2, kiedy ten serial miał czasy swojej świetności.
A propos jeszcze Złotopolskich, to już Wam dokładnie wyjaśnię o co chodzi, bo doszło do wpadki, jak zwykle zresztą z moim udziałem. Już Wam mniej więcej wyjaśnię o co teraz z tym serialem chodzi, bo jak wiadomo ten serial już nie jest nakręcany od 2010 roku, więc już trochę czasu minęło. I teraz tak, serial Złotopolski jest emitowany, oczywiście powtórki, są emitowane od 16 marca 2020 roku na TVP seriale. I teraz tak, mimo to, że ten serial jest emitowany właśnie w TVP seriale. Ale to, uwaga, cenzura wyciała w serialu całe sceny oraz fragmenty scen. Po ponad 20 latach serial został poddany cyfrowej rekonstrukcji oraz uzupełniony o sceny usunięte. Przez cenzurę, które udało się odnaleźć w archiwach Telewizji Polskiej. Także taka ciekawostka dla fanów, którzy może jeszcze kiedyś tęsknili za serialem Złotopolscy albo oglądali, to możecie go teraz oglądać rano. Podejrzę chyba o 8, o 7 i 8, ale są dwa odcinki, przy czym te odcinki są troszkę dłuższe. No bo tak jak mówiłem, serial był poddany cyfrowej rekonstrukcji. Uzupełniony o sceny, których nie było emitowanych w TVP2.
To ja również trafiłem na Złote Polscy, tutaj to nie pamiętam jak był kanał, ale może to może być innym niż tutaj pan powiedział, ale też, jeszcze też są powtórki serialu Plebanie. Na pewno dużo osób kojarzy ten serial. I jak ktoś chce, to niech sobie poszucze, a na jakim to kanale, to przepraszam, ale nie powiem, bo nie pamiętam. To tak samo na telewizji Puls w soboty leci serial Trzynasty Posterunek, znany na pewno przez większości. I jeszcze swojego czasu gdzieś leciał... Nie wiem czy dalej leci powtórki serial telewizji TVN Niania. Pozdrawiam.
Co do trzynastego posterunku, to oczywiście, że go znam i to bardzo dobrze. Dodam jeszcze tyle, że na YouTubie można te wszystkie odcinki obejrzeć. Dodam jeszcze tyle nawet, że trzynasty posterunek 2 leciał na TVN-ie i jakiś czas temu ten trzynasty posterunek leciał na Polsacie 2. Natomiast co do niani, to powtórki niani leciały podajże na TVN7, a teraz lecą na podajże na kanale SuperPolsat.
Jak pisałam w wątku tekstowym Oglądałam Zaklinaczkę Duchów Super serial Naprawdę bardzo mi się podobał Kiedyś, kiedyś oglądałam Na dobre i na złe przez parę sezonów Ale potem zgubiłam się w fabule I już nie oglądałam Był jeszcze kiedyś taki serial Kocham Enter Też go oglądałam Potem wróciłam do niego Już nie w telewizji, tylko na playerze A zapomniałam jeszcze dodać w wątku tekstowym Że był jeszcze kiedyś taki serial Ładnych parę lat temu Jak Czarodziejki Sporo się tego oglądało Chyba z 8 sezonów tego było Nie pamiętam tego ostatniego Ale No trochę pamiętam Ale oglądałam bardzo dużo Był taki czas, kiedy bardzo dużo oglądałam tego serialu Bardzo dużo odcinków obejrzałam Bardzo dużo, naprawdę Dzięki za oglądanie!
Witam serdecznie. Nie pamiętam czy co tu mówiłem, ale oglądałem takie długie seriale kryminalne. Te liniaże, Policjanci Policjanci, Święty. Nie mam nic do tego, żeby zbazać teraz ciekawego w telewizji. Kiedyś też się telewizja nie oglądała, ale to nie ten wątek. No, lubiłem kiedyś oglądać serial Niania, serial Sąsiedzi, serial Lotatorzy lubiłem oglądać. Eee, czasem jeszcze... Dalej to odnoszę, też trochę oglądałem i później... Później kontynuacji, po latach też pamiętam. Lubiłem to sobie oglądać. Kiedyś zawsze lubiłem też oglądać serial Na Czocią Łapę. Kiedyś to było dawno. No, Lombard, teraz oglądam Rzeczypodzastaw. Ale też bardzo czekam na drugi sezon. Bo to co były te reportaże, to to był pierwszy sezon. Powtórkowo, ja prawie wszystkie odcinki odlądałem. Myślę, nie będę odlądał. Może wprawdzie nie oglądałem oryginalnych odcinków, ale oglądałem powtórki o 16. Odlądałem. Serial, to jest serial telewizji PULS. Serial Reporterzy z życia wzięte. Czytam z niecierpliwością na drugi sezon. Bardzo mi się podobało. Na pewno bardziej niż... Rodzinny interes. Serial Reporterzy. Nie wiem, może z tego względu, że może sam trochę kiedyś tam parę. Ja jakiś czas temu pisałem różne artykuły do pewnej dezetki dla niewidomych. I ten serial bardzo mi się spodobał. No i mówię, czekam z niecierpliwością na jego kolejny drugi sezon. Pisałem. Nie wiem. To tyle to chciałem powiedzieć. Pozdrawiam.
Akurat serial Kocham Enter to ja bardzo dobrze znam.
ojej dawno w ogóle nie nagrywałem się w tym wątku, w sensie w ogóle się nie nagrywałem myślałem, że się nagrywę znaczy nagrałem coś, ale nie wiem na ten temat więc co ja lubiłem oglądać, lubiłem oglądać jak miłość stare, stare na dobre i na złe jakieś takie stare rzeczy robione na początku lat dwutysięcznych, jakichś złotopolskich oglądawałem czasami jeżeli można to tak nazwać w sumie jestem fanem takich typowych odmóżdżaczy, które po prostu czasem sobie odpalam dla czystego śmiechu, jakichś paradokumentów i oglądam je czy w formie komentarza jakiegoś youtubera, czy też w formie po prostu takiej czystej czyli całej no to jakieś tam ukryta prawda, jakaś szkoła, nie ale jeszcze chciałbym tu nadmienić jeden paradokument chociaż nie nazwałbym tak go do końca, bo jest to serial 19+, który ma jakby fabułę taką długą, że on się ciągnie nie jest to tak jak w paradokumentach, że każdy odcinek to inna historia, tylko są bohaterowie normalnie cały czas ci sami, ewentualnie tam się zmienią, w sensie dochodzą nowi albo odchodzą starzy jak taki typowy tasiemiec trochę tylko jedyne co jest w tym takiego paradokumentowego to lektor, który tam coraz się wtrąci ze swoją kwestią no no i to tak z takich nowych rzeczy to tyle oglądam kiedyś miałem fazę na królów, ale jakoś zapomniałem o niej i nie miałem też nigdy nie miałem też nigdy jakoś takiej zajętej, żeby to obejrzeć z powrotem, oglądałem rancho całe, kiedyś nie lubiłem rancho, teraz nie przeszkadza mi zdarza mi się powtórki jakieś rzucić ale mówię odkąd jest komputer to więcej siedzę tutaj w komputerach i jakby nie oglądam filmów, telewizji, seriali zdarza mi się czasami też w innej chwili, ale to tak rzadko kiedyś częściej, bo po prostu robię ciekawsze rzeczy no to chyba tyle
Nie no, Słupu Polskich ja też pamiętam, ale fakt faktem te starsze odcinki różnych seriali, które były kiedyś tak napisane były dużo, dużo lepsze.
A no oglądało się kiedyś ten serial, oglądało się, pamiętam to bardzo dobrze, a poza tym wszystkie odcinki są dostępne na ipli, także ten kto może, ten kto lubi, to też jak się człowiek postara, to można te wszystkie odcinki pobrać. Ja na ten przykład jeszcze kiedyś lubiłem oglądać Falę Zbrodni i mam wszystkie odcinki Fali Zbrodni, było ich dokładnie 103 i jeszcze dzięki użytkownikowi Kosa12 one są poukładane sezonowo. No to taka ciekawostka.
Witam serdecznie odlądało się to prawda ale jeszcze z sentymentu jak ktoś ma kanał, już chyba o tym wspominałem ale nie pamiętam to można serial Rodzina Zastępcza oglądać na kanale Polsat Play w każdy piątek od 8 do 13 w każdy piątek Rodzina Zastępcza Polsat Play od 8 do 13 Pozdrawiam
Ale Rodzina Zastępcza jeszcze leci na Polsat Rodzina, mi się wydaje. I przez krótki okres czasu leciał też na Polsat Seriale. Bo w kwietniu powstał właśnie kanał, który nazywa się Polsat Seriale i tam to było emitowane. Teraz już chyba nie jest. Jeszcze swego czasu Rodzina Zastępcza leciała na ATM Rozrywka. I na Comedia Center, ale to tam leciało od 2 do 6 rano.
Witam serdecznie, co do moich ulubionych seriali, dołączymy teraz kolejne dwa, mianowicie serial Klowalscy, ten to Klowalscy, fajny, śmieszny serial, można się pośmiać, oraz serial Piękni i Młodzi o dwóch bezrobotnych. To są seriale, które lubię oglądać, lubiłem też, ale już niestety nie będzie drugiego sezonu, Reporterze z życiu wzięte, ok, może nie oglądałem oryginalnie o 17, gdyż oglądałem serial Dliniarze, bo tyle to powtórek nie ma, a reporterów powtórki były, to oglądałem powtórki. Pozostało, że jest serial Lombard, Policja, Policja, Sprawiedliwi, Święty. To jak na razie tyle, pozdrawiam.
A słyszałem o tym serialu Kowalscy kontra Kowalscy, pojawił się no zasadniczo w tym miesiącu, na początku tego miesiąca. Jeszcze go co prawda nie oglądałem ani jednego odcinka, ale może w wolnej chwili sobie wezmę i chociaż jeden odcinek zobaczę. Dzięki za oglądanie!
Witam serdecznie Co do moich ulubionych seriali To teraz dołączę Chociaż w prawdzie stary serial, bo to był Jak popatrzyłem na internecie Emitowany w latach 93-2000 1993-2000 Wtedy szedł na TVP1 Obecnie powtórki lecą na kanale Antena HD Jest to krótki Miniserial 10-minutowy Tata, a Marcin powiedział Bardzo fajny Są fajniejsze, są mniej fajniejsze Takie tematy poruszają I tamta pani scenarzystka Naprawdę miała poczucie humoru Że z ust tego młodego chłopca Teraz to już jest Dorosły mężczyzna pan Bardzo fajny serial I takie To właśnie lubię To właśnie co do tych Doszedł No doszedł też serial Mimo, że mówiłem To walsy, tamtora, to walsy Tu mówię mi Oraz piękni i bezrobotni Pozdrawiam
Nie, no w praktyce starsze seriale też są fajne, ja na przykład miesiąc temu w przeciągu chyba dwóch tygodni, czy tam już nawet nie liczyłem ile, ale jeszcze raz, chyba po raz trzeci z rzędu obejrzałem sobie wszystkie 103 odcinki serialu Fala Zbrodni, także wiesz i to już trzeci raz z rzędu. Kiedy ten serial cały obejrzałem w 103 odcinkach, jakże stare seriale też jestem jak najbardziej za nimi, bo fajne były, no i jeszcze tutaj się odniosę, co o tych Falskich to oglądałem parę odcinków i powiem szczerze fajny też, fajny ten serial jest. Także obecnie skończył się sezon, no bo już wakacje, a z piątku się zaczynają, więc to następny sezon tego serialu, poczekamy sobie do września. Pozdrawiam.