PSE Forum mieszane

Dzień czekolady, Wrażenia podczas prubowania nowych smaków czekolady.

Started by Gosia12345 82 posts last post 2 years ago Page 5 of 5

Transcription

Witam serdecznie Już kiedyś wspominałem że raz przed postem prawosławnym bożonarodzeniowym kupiłem czekoladę mleczną nadziewaną czarną porzeczką początkowo miała być to pójść na zbiórkę żywności lecz niestety ona się uszkodziła niestety te dwie czekolady które kupiłem niestety się uszkodziły więc zostały u mnie i po świątecznym śniadaniu spróbowałem raz to była twarda i w ogóle nie czułem żadnej porzeczki tylko czekoladę mleczną natomiast jak teraz to spróbowałem fajna, mięciutka a nadziewaną to faktycznie jest czarna porzeczka i tyle tego nadzienia że tylko pomarzyć i tak dobra że jest godna polecenia jak już wspominałem takie czekolady kupiłem na jednym ze stoisk białoruskich na białostockiej giełdzie problem jest w tym iż te panie które przywożą swoje towary z Białorusi przyjeżdżają tylko i wyłącznie w soboty i to z samego rana jak ktoś by zjechał już po dziewiątej to już może mało co być więc ta czekolada naprawdę jest bardzo dobra godna polecenia pozdrawiam

Pozdrawiam

Transcription

no to w takim razie jeżeli będę miał kiedyś jakąkolwiek możliwość to tą czekoladę spróbuję także również pozdrawiam i życzę miłej nocy

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.