EltenLink

Gdy użytkownik prosi o bana

Back to Archiwum propozycji

#41 papierek

A precyzyjniej, jak nie będziesz umiała walczyć z tą pokusą. Bo jak mnie coś wkurza, denerwuje i postanowię sobie, że nie wchodzę gdzieś, bo nic mnie tam nie trzyma, to nie wchodzę. Jeżeli musisz typowo nie mieć możliwości, żeby tego nie robić, no to masz jakiś problem z silną wolą, nie wiem czym. Nosi to znamiona uzależnienia, albo nieumiejętności panowania nad własnymi emocjami.

po co mi sygnatura?
2023-08-22 15:44

#42 Zuzler

Bo ban to nie nagroda, tylko kara, ban ma przeszkadzać.

2023-08-22 15:44

#43 magmar Archived

To się ze mną męcz.
Nie, nie zamierzam CIę szczególnie prowokować, choć mogłabym, ale po co?
A jeśli coś się pojawi kontrowersyjnego w dyskusji z moim udziałem, coś co CIę zezłości sama jesteś sobie winna.

2023-08-22 15:48

#44 papierek

Masakra. To się nazywa przekładanie poczucia winy za własną głupotę na innych.

po co mi sygnatura?
2023-08-22 15:50

#45 Julitka

No ale załóżmy, że jest wątek o kotach, w którym potencjalnie robisz nieprzyjemny offtop. A mimo to chcę śledzić wątek o kotach, bo zwyczajnie mnie interesuje. Jak mogę nie czytać Twoich wpisów w takim wypadku? :)
Podobna sytuacja ma przecież miejsce w jednym z moich wątkó.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-08-22 15:56

#46 magmar Archived

Gdy Screen Reader przeczyta słowo Magmar przejeżdżasz tabem.

-- (Julitka):
No ale załóżmy, że jest wątek o kotach, w którym potencjalnie robisz nieprzyjemny offtop. A mimo to chcę śledzić wątek o kotach, bo zwyczajnie mnie interesuje. Jak mogę nie czytać Twoich wpisów w takim wypadku? :)
Podobna sytuacja ma przecież miejsce w jednym z moich wątkó.

--

2023-08-22 17:01

#47 magmar Archived

Takiemu to trudno dogodzić. Najpierw narzeka na moją obecność, a gdy chcę pójść na pewien kompromis i usunąć się z miejsc kontrowersyjnych znowu narzeka.

-- (papierek):
Masakra. To się nazywa przekładanie poczucia winy za własną głupotę na innych.

--

2023-08-22 17:03

#48 papierek

Gdybyś chciała się usunąć, to wiesz, co byś zrobiła. Koniec tematu. Ty chcesz zwyczajnie zwrócić na siebie uwagę. Każesz wciskać tab na twoim nicku, a sama prosisz o bana, żeby zwyczajnie nie pisać głupot, jak ci jakieś do głowy przyjdą. :P
Gorzej, jak ktoś się odniesie do twojego wpisu, wtedy nie będzie miała wyboru, jak będzie chciała śledzić ciągłość dyskusji.

po co mi sygnatura?
2023-08-22 18:47

#49 magmar Archived

Wpłyń na Zuzler. Proste.
A jak CIę wpisy denerwują gdy synteza przeczyta Magmar od razu tab, jeszcze prostsze.

2023-08-22 18:51

#50 Zuzler

A co ja mam do tego? Wygląda to na próbę zrzucenia na mnie winy za Twoje postępowanie, a to, wybacz, dość absurdalne.

2023-08-22 18:55

#51 magmar Archived

Jesteś osobą władną chcącą mieć spokój..
I dla admina/Moda to parę clicknięć.
CHodzi o Samodzielność Niewidomych i PSE.
Najwięcej opiniotworcze i kontrowersyjne grupy.

2023-08-22 18:57

#52 Zuzler

SIęgnij, prosze, do moich poprzednich wypowiedzi, zmienienie się w automatyczną sekretarkę czy inną zegarynkę nie leży w kręgu moich zainteresowań.

Edited 2023-08-22 19:00

#53 magmar Archived

Zadałaś mi pytanie, dyskutowałąm z innym użytkownikiem.

Ja znam stanowisko Twoje, Ty moje i wypadnie nam życzyć sobie miłego wieczoru.

2023-08-22 19:02

#54 balteam

Może ktoś zamknąć ten wątek skoro dyskusje są o dupie Maryny?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2023-08-22 22:48

#55 djdenismusic

No wiesz. Trudno zamknąć za samą upierdliwość i generator wkurwu dla innych.
Regulaminu defacto ten wątek nie złamał. A że sprawa pierdołowata i kontrowersyjna to już inna kwestia.

2023-08-22 22:49

#56 magmar Archived

Zgadzam się z Wami, co więcej można usunąć offtop, moja propozycja nie zostanie przyjęta i tyle, przynajmniej mam jasność.

2023-08-22 23:01

#57 Monia01

Rada Starszych nie przewiduje możliwości bana na życzenie. Wątek zostaje zamknięty i trafia do archiwum.

🇺🇦 🇵🇱
2023-08-23 17:56