Integracja Eltenowiczów

Nasze ulubione zabawki

Started by pates 210 posts last post 6 months ago Page 1 of 11

Hejka! Mam pytanko. Czym się bawiliście w dzieciństwie? Ja mam jeszcze kilka rzeczy z tego okresu. Najważniejszą
jest plastikowy smok z otwieraną paszczą. Teraz trzeba to robić ręcznie, ale wcześniej wystarczyło wcisnąć
skszydła, smok jest z MC donalds. Kolejną ważną pamiątką z dzieciństwa, jest figurka dinozaura.
Niby nic nie robi, ale zawsze dodawałem go do moich zabaw. Trzecią, jest zabawkowy czołg z żołnierzem.
I ostatnią którą narazie opiszę, jest głowa i przednie łapy gumowego krokodyla którego nazywałem Król
krokodyli.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#2 1 like

ja raczej nie mialąm mialam jakieś klocki itp a teraz w wieku 13 lat to bawie sie jedynie czasami rzeczami
antystresowymi oraz rzeczami typu spinner
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No ja tak samo. Jeszcze ważne dla mnie były i mam je cały czas figurki pokemonów, dokładnie to Magikarp,
Togepi, 2 Elekidy samiec i samica, Snivy, Piplup, Fennekin, Meowth i Psyduck.

No to wpisz sobie pokedex jeśli chceż poznać xd.
A ui mam jeszcze zabawkowego ludzika, który jest troszkę połamany.

Miałem jeszcze i już nie mam latającego kurczaka

A ja tam lubiłem samochody wszelkiego kalibru- zdalnie sterowane, na baterie, resoraki i różne modele
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

prawdziwych aut. Nadal poluję na Dodgea Hargera ze szybkich i wściekłych, ale pewnie jeszcze długo nie
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

uda mi się go dostać. Lubiłem też wszelkie maskotki- raczej wyglądające jak prawdziwe zwierzęta i figurki

oraz roboty postaci z filmów, bajek etc. Aha no i samoloty- te zdalnie sterowane, jak i bateryjne.

Miałem też kolejkę elektryczną i rzołnierzyki. Bódować z klocków też lubiłem.

No a samochody to był kiedyś chit ja miałem 5 na raz i sterowałem je 1 pilotem. Miałem też zdalnie sterowany
helikopter, ale był wadliwy i nie działał. Roboty czy figurki troszkę nadal się zbiera, ale kiedyś miałem
tego ze 2x więcej.

Miałem nawet jakąś podróbkę Terminatora troszkę inaczej ubranego i z lekko inną bronią: chodził, strzelał

i mówił trzy zdania. Na początek się przedstawiał, ale nie pamiętam jakim imieniem w każdym razie napewno

nie Terminator, później po kilku strzałach mówił coś w stylu Terminatorowego astalavista baby, ale nie

to i jeszcze jakieś zdanie, którego nie pamiętam.

Ja też miałem coś podobnego ale mniej funkcjonalne i zupełną podrube

Albo miałem auto Pontiaca Transama podróbę nieustraszonego, z którego wyskakiwała policja i strzelała.

W sensie wychylali się i chowali.

A ja miałem betoniarkę która grała i ruszała tą gruszką i leciał z niej plastikowy beton.

Serio? Nie no czegosś takiego jeszcze nie widziałem.