EltenLink

odkurzacz roborock s7

Back to Archiwum

#21 Zuzler

A ja tak tylko pragnę napomknąć, że oferta jest sprzed 2 lat.

2025-11-16 19:04

#22 majkmik1981

Hmmmmm. Powiem tak, w Poznańskim wynajmie, mam urządzenie z 500pa ssaniem. Dobrze wiedzieć, że ta zabawka ma jedynie 2500pa. Nawet pewnie nie sprawdził by się na dywanie w prywatnym, ale oczywiście dzięki za odpowiedź. Ja jak zwykle wpadam raczej żadziej niż częściej tu, bo czas mi się skurczył strasznie. A co do tego, że oferta jest z przed x czasu, jak coś mi przypadnie do gustu, to nawet dziesięcioletnie urządzonko wezmę. (to oczywiście zbiorcza odpowiedź do poprzedników)
-- (ewelinka):
sprawdź sobie. nie znam się na tym. przepraszam.

--

2025-11-23 20:44

#23 papierek

Ja bym się nie sugerował pascalami. Raczej recenzjami. Bo jakość sprzątania to wiele składowych. Zaczynając od ilości szczotek, jakości szczotek, dobre albo złe algorytmy sprzątające. Pascale to tylko czysta siła ssania, która może zupełnie nic nie znaczyć. W takim robocie szczotka się kręci, albo dwie szczotki i zgarniają śmieci. Plus, można zwykle włączyć sprzątanie krzyżowe, czyli mamy jeden fragment przejechany dwukrotnie. Niby czas wydłuża, ale z drugiej strony skoro to nie ja biegam z odkurzaczem, to mniej boli.

po co mi sygnatura?
2025-12-01 13:40

#24 misiek

Ale cena boli, zwykły odkurzacz kosztuje 200 zł co zrobisz to lepiej.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-12-01 19:48

#25 Zuzler

Ale ja właśnie o tej cenie. Teraz może się proponowana tutaj wydawać przegięta, ale czy te kilka lat temu, gdy wątek powstał, nie była znośna?

2025-12-03 00:02

#26 misiek

Ale to już decyzja sprzedającej.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-12-03 04:15

#27 papierek

Jako uzytkownik roborocków i człowiek, który umie dobrze odkurzyć, jak trzeba, ale nie lubi jednak tego robić, jednocześnie lubi, jak dobrze wysprzątane i czysto powiem tak... żadnej złotuwki nie żałuję.
Żeby to był konieczny gadżet w domu to nie powiem, ale tam, gdzie może wjechać zrobi to idealnie i wzorowo.

-- (misiek):
Ale cena boli, zwykły odkurzacz kosztuje 200 zł co zrobisz to lepiej.

--

po co mi sygnatura?
2025-12-04 23:42

#28 ewelinka

Kuchni niestety wzorowo nie sprząta. Wielu widzących mówiło mi, że pozamiatać śmieci, a i owszem, ale z myciem to już tak na bakier.

2025-12-05 01:07

#29 papierek

Mówię o odkurzaniu, że jednak spoko. Mycie, czyli mopowanie to raczej te nowsze roborocki z tym lepszym mopem. Ewentualnie te z mopami obrotowymi.

po co mi sygnatura?
2025-12-07 23:21