Jakie czekolady polecacie?
Back to Inne#1 Gosia12345
Witajcie. Wiecie, że 12 kwietnia jest dzień czekolady?
Mam do was pytanko. Czy widzieliście kiedyś czekoladę, która ma 136 kostek?
Chciałabym taką kupić, ale nie wiem w jakim sklepie. Nie widziałam takiej nigdzie.
Moja koleżanka Jagoda miała taką bo od kogoś dostała.
Czy wiecie może gdzie ją kupić?
#2 lukasz1993258
Nie, bo takiej nigdy nie widziałem, ale dzięki za info, bo ja uwielbiam rużne czekolady, i wzaistniałej sytułacji, przyłonczam się do pytania, bo sam bym taką zprzyjemnościom zjadł.
#3 misiek
To powiem ci, że na drugi dzień mógłbyś mieć nielada problem.
--Cytat (lukasz1993258):
Nie, bo takiej nigdy nie widziałem, ale dzięki za info, bo ja uwielbiam rużne czekolady, i wzaistniałej sytułacji, przyłonczam się do pytania, bo sam bym taką zprzyjemnościom zjadł.
--Koniec cytatu
#4 daszekmdn
Ale zawsze można powoli. :D HMM. Wiem, że takowe duże są, tylko where to dostać to nie mam pojyńcia. Może gdzieś zagranicą?
#5 lukasz1993258
hehe wiadome jest, że bym odrazu całej nie zjadł
#6 pates
ja kilka w swym życiu miałem, na raz nie zjadało się ich, były na pare dni.
#7 misiek
Ktoś poleci na prawdę dobrą czekoladę goszką?
#8 denis333
Ta wedlowska deserowa jest naprawde przyzwoita.
#9 mucha
no z wedla są spoko jeszcze z milki może
#10 misiek
Za Milką to tak średnio jestem. Z Wedla ok.
#11 denis333
Milka jak dla mnie za słodka.
#12 misiek
Zgadzam się. I muląca po czasie.
#13 Lowca_Androidow
Bo trzeba pytać, są różne stopnie gorzkości, na czekoladzie jest napisane ile procennt gorzkiego, 70%, 50% itp
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#14 Gosia12345
Najlepsza jest czekolada z Goplany. Jeśli chodzi o goszką. Jest również o smaku pomarańczy. Jest bardzo dobra.
Tylko jest jeden minus w czekoladach goszkich, że są niestety bardzo twarde. Nie każdy to lubi.
#15 pates
ja polecam czekoladę goszką z chili. Ostra jest, droga co prawda, ale od czasu do czasu można.
#16 denis333
Gosiu. Im twardsza czekolada, tym więcej czekolady w czekoladzie się znajduje :)
#17 misiek
Właśnie o to chodzi. Im twardsza, tym lepsza.
--Cytat (Gosia12345):
Najlepsza jest czekolada z Goplany. Jeśli chodzi o goszką. Jest również o smaku pomarańczy. Jest bardzo dobra.
Tylko jest jeden minus w czekoladach goszkich, że są niestety bardzo twarde. Nie każdy to lubi.
--Koniec cytatu
#18 misiek
Nie dzięki- raczej nie skorzystam.
--Cytat (pates):
ja polecam czekoladę goszką z chili. Ostra jest, droga co prawda, ale od czasu do czasu można.
--Koniec cytatu
#19 Gosia12345
No ja też raczej takiej ostrej czekolady nie preferowałabym nikomu. To jest bardzo nie zdrowwe.
#20 lukasz1993258
A ja nigdy takiej ostrej nie jadłem.