czy gra ktoś z was w mudy
Back to Gry tekstowe#81 balteam
Jaki kolwiek plugin chya kontrol shift p ci się otwiera, tabulatorem szukasz add przycisk i masz listę wszystkich oficjalnych
#82 mojsior
hmm ale jak nazywa się ten od mowy gdybym chciał pobrać czystego musha
#83 mojsior
o ile wiem mush nie wspiera oficjalnie nvda tak sam z siebie
#84 balteam
a nie pamiętam, mush reader dodaj i output function, chyba te dwie są najbardziej przydatne.
#85 matius
No i jeśli chcesz, aby enterem powtarzać komendy to autorytyping.
#86 Berbeluch
Zapraszam na Killera. MUD ciągle jest rozwijany. Informacje dotyczące muda znajdziecie na forum.killermud.pl. Jeśli planujecie pograć odezwijcie się na forum a napewno znajdą się chętni do pomocy.
Do zobaczenia na trakcie
#87 longshoot
a co tam nowego?
#88 Berbeluch
Zależy kiedy ostatnio grales, ale na forum wszystkiemu zmiany są opisywane
#89 longshoot
pare miesięcy temu.
teraz sobie powrócilem.
Ale jkaichś bardzo zauważalnych zmian nie zauważyłem.
#90 tomecki
W oficjalnych wtyczkach nie ma żadnej, którą wymieniliście. Jest jakieś coś od SAPI, ale to tyle.
#91 matius
Na oficjalnej stronie, możliwe, że nie ma ich, ale w mush-z'u są.
#92 patrykkubaszczyk Archived
gdzie? pobrałem z oficjalki i nimo.
#93 matius
A zrobiłeś ctrl plus shift plus p?
Na załadowanym pliku gry z końcówką ncl?
#94 patrykkubaszczyk Archived
tak. sa wtyczki ale nie ta.
#95 matius
Na przykładzie Arkadi, moje wtyczki:
auto_retyping; auto retyping features; Oriol Gomez; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\auto_retyping.xml; Yes; 1,00 1 z 6
CaptureMudOutput; Allows quick logging of text from the connected world to a notepad window.; Sean randall; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\CaptureMudOutput.xml; Yes; 1,00 2 z 6
Config_Option_Changer; Changes options not available in GUI configuration; Nick Gammon; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\Config_Option_Changer.xml; Yes; 3,00 3 z 6
MushReader; Plugin for multiple screen readers; Tyler Spivey; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\MushReader.xml; Yes; 1,10 4 z 6
output_functions; provides functions to help tts users.; Weyoun; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\output_functions.xml; Yes; 1,00 5 z 6
Repeat_Command; Repeats a command "x" times; Nick Gammon; lua; D:\Mush-z\worlds\plugins\Repeat_Command.xml; Yes; 1,00 6 z 6