1 likes
Zdecydowanie pies. Nie nie całujemy się i nie będziemy. Od tego mam kobietę i raz: całowanie zwierząt jest wysoce niechigieniczne i głupie, 2: zwierzęta tego nie lubią i okazują emocje w inny sposób. 3: nie uczłowieczamy zwierząt, bo to nie są ludzie i nigdy nimi nie będą. Z ilu pieców jadłaś chleb?
Bo gdyby było odwrotnie to byłoby nas mniej, Polaków. PDK. Ile było dni do utraty sił, do utraty tchu ile było chwil?
1 likes
Nie liczyłem, ale parę tego by się znalazło.
Wolisz być człowiekiem wybitnie durnym, ale bardzo szczęśliwym czy wybitnie mądrym, ale bardzo nieszczęśliwym?
Wolisz być człowiekiem wybitnie durnym, ale bardzo szczęśliwym czy wybitnie mądrym, ale bardzo nieszczęśliwym?
Wolał bym pierwszą opcję, tacy nawet nie mają do końca świadomości a i mają więcej znajomych. Jakoś ludzie do takich bardziej lgną. Czy Reni Yusis w końcu cię znalazła?
Dalej szuka, bo się dobrze przed jędzą ukrywam. A czy Anita Lipnicka w końcu znalazła dla siebie i ciebie dom z wielkim oknem na świat?
Jak to skąd? Z wycieczki. Czy śpiewać każdy może czy raczej tak sobie myślę, że karać was należy, bo gust i estetykę psujecie u młodzieży?
Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej. Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi. Gdzie raki zimują?
Za górami, za lasami, za doli na mi.
Czy lepiej, żeby dziewczyny były gorące, czy piwo zimne?
Czy lepiej, żeby dziewczyny były gorące, czy piwo zimne?
Edited
1 likes
Zaryzykuję to pierwsze, chociaż pewnie moje szczęście mnie zabije xD.
(Hej! Ty! Wy! Oni!)
(Co was boli? :D
(Hej! Ty! Wy! Oni!)
(Co was boli? :D
Mnie dzisiaj całe moje życie!
Gdzie! Jest! Krzyż!
Gdzie! Jest! Krzyż!
1 likes
W Zakopanem, na Giewoncie, tam gdzie piorun trafił bacę w prącie XD. Ulubiony zapach żelu pod prysznic lub płynu do kąpieli?
Uwielbiam adidasa z seri sport! Ten zapach kojarzy się z moimi najlepszymi chwilami w życiu.
Co wolisz. Kubeczek moczu, czy widelczyk gówna?
Pozdro dla kumatych XD
Co wolisz. Kubeczek moczu, czy widelczyk gówna?
Pozdro dla kumatych XD