Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 30 / 45 Next

misiek

#581 ·

1 likes
Zdecydowanie pies. Nie nie całujemy się i nie będziemy. Od tego mam kobietę i raz: całowanie zwierząt jest wysoce niechigieniczne i głupie, 2: zwierzęta tego nie lubią i okazują emocje w inny sposób. 3: nie uczłowieczamy zwierząt, bo to nie są ludzie i nigdy nimi nie będą. Z ilu pieców jadłaś chleb?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#582 ·

Oj, na pewno z setek.
Automat z czym chciałbyś mieć tóż za drzwiami swojego domu?

zywek

#583 ·

Z Monsterem.
Dlaczego Łatwiej jest przytyć niż schudnąć? :P

MarOlk

#584 ·

Bo gdyby było odwrotnie to byłoby nas mniej, Polaków. PDK. Ile było dni do utraty sił, do utraty tchu ile było chwil?

tomecki

#585 ·

1 likes
Nie liczyłem, ale parę tego by się znalazło.
Wolisz być człowiekiem wybitnie durnym, ale bardzo szczęśliwym czy wybitnie mądrym, ale bardzo nieszczęśliwym?

misiek

#586 ·

Wolał bym pierwszą opcję, tacy nawet nie mają do końca świadomości a i mają więcej znajomych. Jakoś ludzie do takich bardziej lgną. Czy Reni Yusis w końcu cię znalazła?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#587 ·

Dalej szuka, bo się dobrze przed jędzą ukrywam. A czy Anita Lipnicka w końcu znalazła dla siebie i ciebie dom z wielkim oknem na świat?

misiek

#588 ·

O to chyba musisz zapytać Johna Portera. Gdzie jest nemo?

Zuzler

#589 ·

W akwarium.
Ile razem dróg przebytych?

MarOlk

#590 ·

Cała mapa i jeszcze 15 kilometrów. Co powie tata?

misiek

#591 ·

Że w wychodku dwie niedziele siedział. Skąd Litfini wracają?

MarOlk

#592 ·

Jak to skąd? Z wycieczki. Czy śpiewać każdy może czy raczej tak sobie myślę, że karać was należy, bo gust i estetykę psujecie u młodzieży?

misiek

#593 ·

Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej. Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi. Gdzie raki zimują?

MarOlk

#594 ·

Tam gdzie pieprz rośnie. Co ma piernik do wiatraka?

misiek

#595 ·

Edited
Literki i k r. To w takim razie gdzie piepsz rośnie?

Zuzler

#596 ·

Za górami, za lasami, za doli na mi.
Czy lepiej, żeby dziewczyny były gorące, czy piwo zimne?

daszekmdn

#597 ·

Edited 1 likes
Zaryzykuję to pierwsze, chociaż pewnie moje szczęście mnie zabije xD.

(Hej! Ty! Wy! Oni!)
(Co was boli? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djdenismusic

#598 ·

Mnie dzisiaj całe moje życie!
Gdzie! Jest! Krzyż!

MarOlk

#599 ·

1 likes
W Zakopanem, na Giewoncie, tam gdzie piorun trafił bacę w prącie XD. Ulubiony zapach żelu pod prysznic lub płynu do kąpieli?

djdenismusic

#600 ·

Uwielbiam adidasa z seri sport! Ten zapach kojarzy się z moimi najlepszymi chwilami w życiu.
Co wolisz. Kubeczek moczu, czy widelczyk gówna?
Pozdro dla kumatych XD
Previous 30 / 45 Next