EltenLink

#61 balteam

millenium ma certyfikat dostępności czy coś takiego, dobry bank.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-24 21:39

#62 Zuzler

Intelligo też. I faktycznie działa jak natura chciała.

2019-09-24 21:58

#63 Monia01

Przypis moderacji: przeniesiono wpisy z wątku "Bank dostępny dla czytników ekranu."

🇺🇦 🇵🇱
2019-09-24 22:04

#64 violinist Archived

mbank też jest super..

2019-09-24 22:16

#65 misiek

Pko bp też pod tym względem nie mogę niczego zarzucić.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-09-24 23:22

#66 fantasma467

Ma ktoś konto w banku pocztowym, co o nim sądzicie?

2019-09-29 20:30

#67 fantasma467

Co musicie potwierdzić by zalogować się do tych banków? Trzeba tam wpisywać ten durny kod z obrazka?

2019-10-03 14:54

#68 Lowca_Androidow

W Millenium nie, mowa oczywiście o logowaniu z komputera, w Millenim podajemy na początku millekod, następnie hasło i dwie losowe cyfry z numeru pesel, bywa, że co któreś logowanie jest przysyłany kod na telefon.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-10-03 15:46

#69 siwy4don

W mbanku podajesz identyfikator oraz hasło i wtedy możesz dodać urządzenie do zaufanych lub dostać jednorazowy kod sms lub potwierdzać w aplikacji mobilnej. Jeżeli chodzi o logowanie do aplikacji mobilnej to jest hasło cyfrowe i dodatkowo można logować się odciskiem palca i ostatnio chyba też faceid.

2019-10-03 16:09

#70 misiek

Dokładnie tak samo jest w Pko.
--Cytat (siwy4don):
W mbanku podajesz identyfikator oraz hasło i wtedy możesz dodać urządzenie do zaufanych lub dostać jednorazowy kod sms lub potwierdzać w aplikacji mobilnej. Jeżeli chodzi o logowanie do aplikacji mobilnej to jest hasło cyfrowe i dodatkowo można logować się odciskiem palca i ostatnio chyba też faceid.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-10-03 18:32

#71 fantasma467

Aha, o to mi chodziło bo obawiałam się obraskowego.

2019-10-03 19:42

#72 fantasma467

Hej poczytałam wasze opinie, i założyłam sobie konto w PKOBP. Mam nadzieję, że nie pożałuję.

2019-10-04 13:44

#73 misiek

Owszem nie. Polecam.
--Cytat (fantasma467):
Hej poczytałam wasze opinie, i założyłam sobie konto w PKOBP. Mam nadzieję, że nie pożałuję.

--Koniec cytatu

2019-10-04 17:50

#74 Lowca_Androidow

Ja osobiście wolę Millenium, wszystkie bankomaty w Polsce i za granicą, wypłaty bez prowizji, no ale już po fakcie.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-10-04 17:57

#75 violinist Archived

a ja wole mbank lub ing

2019-10-05 01:26

#76 misiek

A ja wolę cocacolę.

2019-10-05 21:58

#77 mikolajholysz

MBank. Apka na iOs dostępna tak w 95%, wszystko, co zrobić się powinno dać, zrobić się da, czasem mniej wygodnie, niż by się chciało. Strona używalna, przy przelewach trochę skacze, ale da się tego nauczyć. Jak dla mnie najlepszy wybór, ze względu na tę dostępność i wszystkie bliki, apple pay i inne takie. Profil zaufany to też niesamowicie fajna rzecz, pare wniosków przez to już mi się udało załatwić.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-10-06 20:26

#78 fantasma467

Ja zalogowałam się do tego mojego nowego konta, i stronka jak dla mnie jest spoko. Sporo treści, ale dla osoby obcykanej w necie raczej nie sprawi problemu. Jutro jeszcze apkę obadam.

2019-10-06 20:38

#79 zywek

IKO jest eleganckie jak dlamnie nie wiem jak to teraz na iPhone wygląda.
Ale w pkobp też mam kartę walutową bez oprocentowań chyba jakichś dużych wszystkie bankomaty na całym świecie niby za 0 wypłata itd.

2019-10-06 21:14

#80 misiek

Iko na Iphone wygląda wzorcowo, dostępność na najwyższym poziomie.

2019-10-07 00:08