Dobry wieczór! Dzisiaj się dowiedziałem, że kilka sklepów sieci lewiatan znajdujących się w Białymstoku ma swoją dodatkową nazwę. Sklepy te nazywają się "U chłopców". Ponadto się dowiedziałem się iż chociaż to nie jest firma to warte podkreślenia, że park w Bielsku Podlaskim znajdującym się koło cerkwi Św. Arch. Michała popularnie zwaną niebieską cerkwią w centrum miasta jest nazywany małpim gajem.
Bez echa nie może przejść niestety zamknięty już sklep chlup.pl z rzeczami do kąpieli Aczkolwiek dzisiaj przychodzę do Was z odkryciem po prostu na miarę dnia. Koło nas jest firma sprzątająca o nazwie Bruclean!
Dzień dobry! Jakiś czas temu w Białymstoku w bloku gdzie mieszkam zamknęła się kwiaciarnia. Na jej miejscu powstała kawiarnia o bardzo nietypowej nazwie. Mianowicie ta kawiarnia się nazywa Niezłe ziółko. W ofercie można znaleźć bardzo nietypowe jak na nasz kraj produkty. Takim przykładem może być chociażby np. sproszkowana zielona herbata z mlekiem lub ciastka z maczą i migdałem. Takich rzeczy jest dużo więcej.
Moja siostra cioteczna pracuje w firmie zajmującą się garmażerką, która nazywa się "Leniwa Grażyna" i co ciekawe te właśnie produkty garmażeryjne dostarczają do sieci sklepów o nazwie "Podlaska Chata".
Mamy pizzerię o nazwie "tutti santi/ czyli wszyscy święci. No i oczywiście są pizze takie jak: Santa Klara, San Antonio, san georgio. Pizza super, bo próbowałam. Jeśli ktoś przyjedzie do Gniezna, to polecam. dalej knajpka czy restauracja o nazwie misz masz.
Слава Україні! Sława Ukraini!
This site uses cookies to enhance your experience.