W Białymstoku przy ulicy Wyszyńskiego znajduje się sklep odzieżowy, w którym od czasu do czasu można kupić tam wszystko za dwa złote, a jego nazwa to Jama.
Tak oczywiste, że aż zapomnieliście. Słynna firma Osram!
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Szukając sobie dzisiaj lokalu gdzie mógłbym sobie zamówić śniadanie do domu podczas przeglądania białostockich lokali trafiłem na lokal z kuchnią wegańskie, który sie nazywa Żywa krowa. W Białymstoku znajdują się też takie lokale jak: 1. The Shrelocke Holmse 2 Bułka z masłem 3. Buła i spóła. To na razie tyle z mojej strony.
To ja znam markę "Merda", która zajmuje się meblami... Aaaaale, chyba, nie wiedzieli, że "merda" po włosku to gówno. :D Czaicie ten respekt na dzielni? ;) "Ej, słuchaj. Kupiłem meble w Merda". XD A daaaaawno temu, na stronce kretyn.pl była taka zakładka i mega nazwy miały zakłady pogrzebowe: Czy to już? Schody do nieba Last minute Pogrzebacz I inne takie... XDDDD
Pamiętam te nazwy zakładów pogrzebowych. No to nieezłe gówno :XD -- (wesolek): To ja znam markę "Merda", która zajmuje się meblami... Aaaaale, chyba, nie wiedzieli, że "merda" po włosku to gówno. :D Czaicie ten respekt na dzielni? ;) "Ej, słuchaj. Kupiłem meble w Merda". XD A daaaaawno temu, na stronce kretyn.pl była taka zakładka i mega nazwy miały zakłady pogrzebowe: Czy to już? Schody do nieba Last minute Pogrzebacz I inne takie... XDDDD
w Tarnowie jest bar Grubcio, kebab głodny wilk , pizzeria bujani, a także auto gaz bączek, ale raz w internecie coś tam wpisywałam na temat usówania brudu i znalazłam taki oto wynik firma sprzątająca brudex nomen omen haha
Bączek to i była knajpa na Śląsku. -- (sylwinka): w Tarnowie jest bar Grubcio, kebab głodny wilk , pizzeria bujani, a także auto gaz bączek, ale raz w internecie coś tam wpisywałam na temat usówania brudu i znalazłam taki oto wynik firma sprzątająca brudex nomen omen haha