Zapowiadamy Eltengera, klienta EltenLink na platformy mobilne
Back to Klient na platformy mobilne#81 lukasz1993258
otusz to, powiem tylko tyle, fajnie by było, aby kiedyś coś wyszło mobilnego, no ale co ma być, to bendzie. tyle.
#82 balteam
Boże, przecież piszę, że to w sumie na razie nieużywalne, jeśli chcecie dobitnie, no to po prostu jeśli chcecie zapłacić tylko dla tej apki, to jeszcze nie teraz, czyli bez sensu jest mówienie, że to dostępne tylko dla sponsorów, bo i sponsorzy tego praktycznie raczej nie używają, ja mogę tylko przeczytać wiadomości, nie działa mi wysyłanie.
Jeśli w takim stanie to będzie 2 czy 3 lata, to też byście nic nie tracili.
Na razie Pajper szuka jakichśobejść problemó dostępnościowych jak się nie mylę, tak czy tak sensowna apka pewnie szybko nie wejdzie do użytku.
#83 mojsior
to oczywiste, beta jest dla sponsorów, czyli dla świadomych ludzi, którzy chcą testować, więc nikt tutaj nie może pisać co się dzieje w betach i w rozwoju, bo bądź co bądź jest to beta zamknięta.
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że aplikacja się rozwija, jej rozwój jest bardzo powolny, ale nie ma co narzekać, jak dawid uzna za stosowne poinformować co się dzieje to napewno to zrobi.
#84 pajper
Żeby nie było, małe info.
W dwunastej becie (dostępnej na razie tylko na iOS, nad Androidem pracuję) przeszliśmy z silnikiem na Maui Shell. Docelowo pozwoli to na obsługę powiadomień prowadzących prosto do konwersacji, która to jest planowana jeszcze w kwietniu.
Gdyby jednak pojawiły się jakieś crashe lub inne niespodzianki, dajcie znać, bo cały Maui jest wciąż dość bugogenny niestety.
Wersja Androidowa powinna być w ciągu dwóch tygodni.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#85 violinist Archived
bez sensu że to jest tylko dla sponsorów słabe strasznie.
#86 pajper
No i obiecane nadgonienie na Androida poleciało. :)
#87 Paulinux
Jeeej! Idę testować
#88 daszekmdn
To czemu nie ma nic w grupie o betatestach?
#89 pajper
Dobra, to spytam tutaj, bo najszybciej. Do osób, które testowały, jak to wam działa?
U mnie, na iOS, bardzo fajnie, ale przy kompilacji na Androida odniosłem wrażenie dużej nieresponsywności. Ale czasu miałem mało i może to było tylko wrażenie.
#90 Paulinux
Ej ale faktycznie lepiej by było przenieść tę dyskusję na grupę
#91 Paulinux
Nie no mi wydaje się responsywność spoko, ale są pewne poprawki, które bym widziała do dodania.
Po pierwsze na liście kontaktów dać info czy online czy nie.
Po drugie jest klikalna nasza nazwa użytkownika i myślałam, że jest to jakaś zakładka manipulacji naszym profilem, ale jest tam tylko logout, więc tak można by było nazwać tę opcję
#92 pajper
Zmienił się skład, beta jest dostępna dla sponsorów także, więc muszę kwestię tej grupy przemyśleć. Ale przemyślę.
Co do profilu, bo tak, docelowo w tej zakładce będą ustawienia profilu i opcja wylogowania, stąd taka nazwa.
#93 daszekmdn
Nie mam linka do bety.
#94 Paulinux
No jak, pododajesz tam sponsorów i essa
#95 Monia01
Chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy z responsywnością Eltengera na Androidzie, ale muszę zrobić więcej testów.
🇺🇦 🇵🇱
#96 Julitka
A ja nie narzekam na Andro na razie.
#97 balteam
U mnie działa jak wcześniej jeśli chodzi o chodzenie po apce, dalej tylko nie mogęwiadomości wysyłać, bo nie pojawia sięprzycisk wyślij, a chyba jak pozmieniam ustawienia to się czasem pojawi, ale jest wysypka apki.
#98 pajper
To jest dziwne, bo za grosz nie umiem odtworzyć takiego zjawiska...
#99 balteam
Używam sbk jak to coś zmienia. Potestuję jeszcze
#100 daszekmdn
A skąd mogę pobrać, haaaloooo.